2013. szeptember 11., szerda

2014 tétje

Foglaljuk tehát össze tanulmánysorozatomban eddig kifejtett megállapításokat a Magyar Létontológiai Térről. Vannak a francia forradalmárok, akik létrehozták a globális SZDSZ-t. A globális SZDSZ célja a magyarság kifosztása és kipusztítása. A francia forradalmárok szefárd ága felelős a "baloldal" nevű átverésért, amivel a munkásságot tartják ellenőrzésük alatt. A lakájértelmiséget és a labancarisztokráciát pedig gondosan kihipózták, hogy a létszivattyúzás elé ne gördíthessenek akadályt. Mindez azt eredményezte, hogy a magyar törzsszövetség ott áll a sírgödör szélén.

Mi a teendő?

A magyar politikai élet szereplői nem képesek megakadályozni ezt a példátlan létmegsemmisítést. Gondoljunk bele, itt egy nemzet süllyed el egy sírban és ez ellen olyan viccfiguráknak kellene tenniük, mint Fodor Gábor vagy az MSZP. Tudja ezt a globális SZDSZ is, ezért nem is rájuk épít, hanem a Viktorra. Ha ez nem így lenne, akkor nem hagyta volna a Viktort se győzni 2010-ben. Tehát a globális SZDSZ a Viktorra épít, mivel tudja, hogy globális pénz-szuperfegyvereivel bármikor engedelmességre kényszerítheti. Vegyük csak észre, hogy milyen szadista ez a globális SZDSZ, egy igazi szabadságharcost kényszerít arra, hogy a magyarság érdekei ellen tegyen. Olyan ez, mintha a pozsonyi csatában Árpád vezért a bajor csapatok vezetésére kényszerítették volna. Árpád egyébként sose tett volna ilyet, jegyzem meg közbevetőleg.

Tehát akkor még egyszer kérdem, mi a teendő?

A "baloldal" nem jöhet szóba. A "jobboldal" egy "konstrukció". Viktor kényszerítve van, pedig egyébként ő csak a nemzet érdekében tenne. A csapdából csak úgy lehet kilépni, ha a kényszerítés megszűnik. És akkor Viktor végre megteheti azt, amit a nemzet érdeke megkövetel tőle.

Ez 2014 tétje.

2 megjegyzés:

  1. Tehát Viktort le kell váltani és akkor nem fogják tovább kényszeríteni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maga egy szanalmas figura, Nevtelen. Maga szerint ki kepviselne hatekonyabban a nemzeti erdekeket, egy szabadsagharcos, akit arra kenyszeritettek, hogy a nemzeti erdek ellen tegyen, de most kiszabadul a kenyszerites fogsagabol, vagy egy tutyimutyi kompradorberenc, aki vagy a globalis SZDSZ embere, vagy lathatoan nem eleg eros hozza, hogy a globalis SZDSZ-szel felvegye a harcot?

      Törlés