2013. szeptember 4., szerda

Magyarpárt

Nesztek, komprádorszivattyú! Komprádorszivattyú, komprádorszivattyú, komprádorszivattyú!!! Sőt, szivattyúelmélet!!! Most bezzeg reszkettek, gonosz "konstruktőrök", meg a lakájértelmiségetek és a vele szövetséges labancarisztokraták! Féltek ettől a szavamtól, hogy komprádorszivattyú, de nem fogom abbahagyni! Addig ismételgetem - komprádorszivattyú - amíg rá nem kényszerítem a Birodalmat a magyar létjavak szivattyúzásának abbahagyására, a kispénzű tiborcok roncstársadalomba döntésére!

Komprádorszivattyú! Szivattyúelmélet!

Hol is hagytam abba a magyar politikai élet mélyszerkezetének boncolgatását? Az az igazság, ha meglátok egy "konstruktőrt", azonnal elkap a hév. Ott tartottunk, hogy ezek a "konstruktőrök" ("liberálisoknak" vagy "globálSZDSZ-nek" is hívhatjuk őket) valójában francia forradalmárok, akik a magyar nemzet nyaktilózását vették a fejükbe. Ehhez feltétlenül meg kellett alapítaniuk egy pártot, amit saját magukról "lokálSZDSZ-nek" vagy egyszerűen SZDSZ-nek neveztek el.

Amikor SZDSZ-ről beszélünk, ne egy pártra gondoljunk. Van illetve volt az SZDSZ, a párt, de ez a legegyszerűbb rész, szóra se érdemes. Hanem az SZDSZ csápjai szövik be az idegenarcúak baloldalát és ők hozták létre az úgynevezett nembaloldalt is. Milyen gonosz nyelvi csapdát is állított az SZDSZ, hiszen még ontológiánk sincs arra, hogy megnevezzük a nembaloldalt. Kínlódunk itten ilyesmikkel, hogy konzervatív meg jobboldali, viszont nem tudjuk megtalálni azt a kézenfekvő nevet, ami a magyar politikai fejlődés alapján a pozsonyi csatától a Horthy-korszakon át (amikor a nemzet egy rövid időre összetömörült a nemzeti érdekek mögött) egészen a máig ível. Azt a nevet, hogy Magyarpárt. Amivel szemben az SZDSZ minden tagozatának valódi neve - legyen az liberális, baloldali vagy labancarisztokrata - Idegenpárt.

Magyarpárt és Idegenpárt. Ezt a két nevet kellett volna megtalálni 1990 és 1994 között, amikor a globális és lokális SZDSZ példátlan létpusztulásba döntötte a magyar törzszövetséget, én pedig államtitkárként voltam megvezetett, gyanútlan eszköze a létenergiák kíméletlen kiszivattyúzásának.

Jobb későn, mint soha. Most már megvan az ontológiánk, aminek tükrében megvizsgálhatjuk, kinek hogyan kell szavaznia 2014-ben.

A magyaroknak természetesen a Magyarpártra.

2 megjegyzés:

  1. Na, látom ki lett tömve zsozsóval a banda Bélától tölgyig -

    különben mind itt sírna, fröcsögne, meg nyavalyogna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Nevtelen, kaptunk a kozosbol. De csak azert, mert olyan sokat tettunk a nemzet erdekeben.

      Maga mit tett ma a magyarsag fennmaradasaert?

      Törlés