2013. június 19., szerda

Dugás

Mi történt Csehországban, ahol most politikusokat mészárolnak? Nem tudjuk, mi történt, de ami az újságokban van, az semmiképpen sem történt. Mint mindennek, a Csehországban történteknek is mélyszerkezete van, amit kihüvelyezni egy kicsit se bonyolult annak, aki ismeri a Világ Valódi Természetét.

A cseh politikusokat a globálhatalom globálbüntije mészárolja.

Kezdjük a filozófiai alapokkal. Szakralitás nélkül az ember csak egy kegyetlen vadállat, akit csak a zabálás meg a dugás érdekel. Ne legyünk szégyenlősek, nemzettársaim, nevezzük nevén az elállatiasodott, szakrális létmódtól eltávolodott konzumember valódi motivációit. Zabálni meg dugni, ezt tudnak ezek és ez áll a politikusaikra is. Vagyis ha a valódi hatalom, a globális és háttér ki akar csinálni egy politikust, akkor kezébe nyom egy nagy zsíros cubákot, félreérthetetlen helyzetbe hozza egy "p"-betűs fogalommal - amit írásaim szakrális természete miatt most nem nevezhetek meg, de köze van a dugáshoz - és már mehet is a bulvárcikk és a politikusmészárlás.

A politikusok csak addig kerülhetik el a politikusmészárlást, amíg engedelmesen szolgálják a globálbirodalmat. Mihelyt nem szolgálják engedelmesen a globálbirodalmat, már jön is a selyemzsinór egy "p" betű formájában vagy egy plágiumváddal. Mert legyünk őszinték, melyikünknek - még közülünk a legszakrálisabbnak is - nincs egy ilyen a múltunkban? Mindenki zsarolható, a politikusok főleg. Amikor pedig a Birodalom megharagszik, akkor előveszi ezeket a dossziékat és már mészárolódik is a politikus.

A Birodalom által. Minden politikus.

Ez a Lehet Más a Politika formációra is igaz, jegyzem meg rejtelmesen.

4 megjegyzés:

  1. erről rögtön a tirpákblog jutott eszembe
    http://pix.avaxnews.com/avaxnews/55/a9/0000a955.jpeg

    - B

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaza van, Nevtelen -B. Az elallatiasodott, szakralis letmodot hirbol sem ismero capa igy jatszadozik az artatlan, amde sorsat sajat szokasai szerint alakitani kivano fokaval. A Birodalom is igy tatja rank rettento fogakkal keretezett pofajat es csucsfegyvereinek egy-egy csapasa utan hasonlokeppen repulunk a levegobe.

      Azt tudja, hogy ilyen viadalokbol a foka is kikerul gyoztesen? A Spiritualis Szakralitas elott meg a capanak is meg kell hunyaszkodnia.

      Törlés
  2. "...félreérthetetlen helyzetbe hozza egy "p"-betűs fogalommal"

    "p"-betűs fogalom? Miafranc lehet az? Merthát Nagyova testtája nem lehet, az ui. sokkal konkrétabb, mint egy fogalom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nevtelen, kinos helyzetbe hozza szakralis uzeneteket kozvetito blogunkat. A leheto legteljesebb mertekben el akartuk kerulni ezeket a zsigeri utalasokat, pusztan azert lettek emlitve mintegy a jelzes szintjen, hogy erzekeltessuk a szakralletet nem megelo konzumemberek allatiassagat.

      Törlés