2014. november 28., péntek

Arc

A vesztfáliai béke hozta létre az állami szuverenitás fogalmát és egyben a vesztfáliai béke óta nincs állami szuverenitás. Ez az ellentmondás feloldhatatlan lehet azoknak, akik nem szívták anyatejjel magukba a dialektikát, mint én, de hát azért állok itt rendíthetetlenül, hogy korunk elkorcsosult, szibarita konzumidiótáinak fejébe töltsem a Látás módszerét.

Hasonló látszólag feloldhatatlan ellentmondás az, hogy ha a világot a vesztfáliai béke óta a szakralitás helyett a globális pénzbirodalom uralja, akkor miért van az, hogy az elmúlt 20 évben az angolszász Birodalom és Nyugat-Európa pénzbirodalmistái ellentétbe kerültek? Erre is a dialektika adja meg a választ. Azért kerültek ellentétbe, mert az angolszász Birodalom kezében van a katonai erő, míg Nyugat-Európa, Oroszország és Kína stratégiai szövetsége pedig a Jövő.

Remélem, értve vagyok.

Csúnyán orrba vágtak minket és ez fáj, fáj, fáj! Miért megint minket? Miért a sokat szenvedett magyarságot, még ha az elöljáró élcsapatán keresztül is? Azért tudtak minket megtámadni, mert ti, ott kint, agymosott konzumidióták vagytok. Hiába szajkózom évek óta, hogy ha dörög az ég, ha rohamoz az ellen, akkor egységbe kell forrni az élcsapat mögött. Amikor eljött a pillanat, hogy Trianont végre meghaladva egy szebb jövőbe vezető nemzetstratégia útján az első lépéseket megtegyük, az agymosott konzumidióták a technokütyüjeiket villogtatták az ég felé, jelezvén, hogy hol az ő lojalitásuk.

Miattatok szenvedtünk vereséget, szánalmas gyomormagyarok.

De mondok én valamit. Ha a Birodalom árthat nekünk, mi is árthatunk magunknak. Aztán meglátjuk, kinek sikerül nagyobbat pusztítania. Ezen elgondolkodhat a Birodalom, mivel az nyeri a nagyobb arcot, aki nagyobbat pusztít. Még ha saját magán is.

5 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Miféle szemvedés? Nem tudsz magyarul vagy micsoda? Az van a postban, hogy szenvedtünk.

      Törlés
  2. Te ezt a blogot amúgy kinek szánod? Mert az általad emlegetett "konzumidióták" egy az, hogy nem is értenék meg, miről van szó, másrészt meg kétlem, hogy olvasnának a búlváron kívül mást. Akik meg nem tartoznak bele a fenntebb említett rétegbe, azok meg maguktól is le tudják vonni az ilyen eseményekből a konklúziót. Szóval nem értem és egyben remélem, hogy az ilyesfajta émelyítő, arrogáns fröcsögésnek nem túl nagy az aktív célközönsége, mert akkor tényleg bajban vagyunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A misszióm a konzumidióták, a gyomormagyarok felvilágosítása, hogy minél többen lássák meg az igazságot. Nem egyszerű száz éves agymosást visszafordítani, de működik. Elitek kis köre jött létre.

      Törlés
  3. Köszönjük Mester!

    VálaszTörlés