2010. augusztus 11., szerda

A diktatúra két arca

Hát tessék, megtörtént. Amíg nyaralni voltam, Orbán diktatúrát épített ki. És tudjátok, baszok rá. Ha a hülyemagyaroknak ez kell, kapják meg. Egy kis rend amúgy is rájuk fér, oda bele, a pofájukba.

A diktatúrához mostanában számos előítélet kapcsolódik. Hogy a diktatúrák rossz dolgok lennének. Pedig dehogy. Diktatúra ad csak igazán módot a Jó Kormányzásra. Például 1956 legnagyobb vívmánya, Kádár János se hozhatott volna fridzsidert minden magyar otthonba, ha nincs neki egy diktatúrája. Most meg az van, hogy egy jó kis diktatúra nélkül a Nagy Struktúrák Reformja hamvába hal, mint az Feri alatt történt. Hja, ha Ferinek lett volna kétharmada, düböröghetett volna a reformdiktatúra ...

Van tehát a reformdiktatúra, ami végre megadja a hülyemagyaroknak azt a két óriási pofont, ami már annyira hiányzott nekik. Meg ezen felül van a rosszdiktatúra, ami megpróbál beleszólni abba, hogy a sajtó mit tehet és mit nem. Képzeljétek, bazdmeg! Tegyük fel, hogy mint Harmadik Hatalmi Ág, elhatározom, hogy gyakorlom a hatalmamat és ellentartok valami rossznak. Odakenem a megmondást, telenyomok néhány idiótát, bűnözőzést, finom összemosást Észak-Koreával, sejtetem, hogy a rossz bizony a kormány megnevezett tagjai anyagilag is jól járhattak a rossz támogatásával és akkor beleszól nekem egy olyan félhülye, mint a Szalai Annamária.

Hát nehogy már! A megmondással én éppen visszacsatolok, ami a Rendszer működésének alapvető feltétele. Ez kúrták most el azzal, hogy Szalai Annamária teljhatalmat kapott. A következményekért csak őket terheli a felelősség.

10 megjegyzés:

  1. Asszem, hamarosan itt kopog majd a gondolatrendőrség.
    Az UFO-k már menekülnek, volt a tévében a hétvégén. Will Smith kipicsázta őket.

    VálaszTörlés
  2. A sajto megvasarlasa nelkul nem reformdiktatura van, hanem rosszdiktatura. Erozhet Szalai, amit csak akar, o nem birhat a Harmadik Hatalmi Aggal.

    Daniken is volt a teveben? Mit josolt Daniken a diktaturakrol?

    VálaszTörlés
  3. Daniken? Az vicc, Hamking mondta, őt már csak az UFO-k tartják életben.
    Maga meg mit vigéckedik itten a harmadik hatalmi ággal? Ja, hogy a 3. Birodalomban reménykedik. Maga náci.

    VálaszTörlés
  4. Ki az a Hamking? Nem vasarolt product placement-et tolem, tehat egy websenki.

    A Harmadik Hatalmi Ag a sajto, anelkul meg egy reformdiktatura se mukodhet. A sajto a Visszacsatolas, ami a bolcs reformdiktatorok tudomasara hozza a Karos Jelensegeket.

    VálaszTörlés
  5. Maga nem ismeri a KFT-t? A Mesternél alap. Hallgassa meg Az idegen című számot.

    VálaszTörlés
  6. A mester a Napoleon Boulevard-ot meg Jean-Michel Jarre-t szereti. A KFT a webproliknak valom

    VálaszTörlés
  7. Márpedig az idézett mondat a svejci hippitudósról egy KFT számból van.
    A Mester így nyilatkoztatta ki, hogy KFT is elitzene, nem érti? Pancser

    VálaszTörlés
  8. Ornagy, ha egy millio kft egyuttes egy millio irogepen egy millio evig gepelne, nem johetne ki veletlenul a Mester egy mondata? Gondolkozzon el ezen, ez egy mely gondolat. Ezert nincs isten se egyebkent.

    VálaszTörlés
  9. Doomhammer, ha a nacikat bantjak, akkor naci vagyok.

    Kulonben is, a nacikhoz sok eloitelet kapcsolodik. Nem kerdes, hogy Hitler egy reformdiktator volt. Mashogy emlekeznenk ra, ha nem iktatta volna ki a sajto visszacsatolasat.

    VálaszTörlés