2010. augusztus 20., péntek

Ünnepeink

Kezdjük a karácsonnyal. Karácsony egy egetverő faszság. A szaturnáliák meg a druidák, na azok voltak valamik, de karácsony csak egy teszkóünnep, amikor a Fogyasztás Templomaiban ájtatoskodnak a konzumidióták. Karácsonynak ellen kell tartani, le kell rántani róla a leplet és akinek ez nem tetszik, az bekaphatja a fospumpát.

Jön március 15. Mit is ünneplünk akkor, hogy valami ugribugrik nem fértek a bőrükbe és szar költeményeket olvastak fel jobb sorsra érdemes múzeumlépcsőkről? Hogy a magyarok ahelyett, hogy szépen meghúzódtak volna a sarokban és persze a végén, amikor az arcukba kapták a fospumpát, akkor meg vernyákoltak évtizedekig? Ezen semmi ünnepelni való nincs ezen inkább sírni kellene. Március 15.-nek is ellen kell tartani, elég már az állandó hőzöngésből.

Húsvét és pünkösd, na azok aztán tényleg röhögnivalóak. Húsvét az még csak érthető, akkor esszük a sonkát, de a pünkösd? Mi történt pünkösdkor, tudja valaki? Egyáltalán, mit kell olyankor csinálni? Zöldbe öltözni, narancslével permetezni a gyerekeket, hajba barkát szúrni, mit? Nem tudjátok ti se, ugye? Sonkát meg ünnep nélkül is lehet enni. Húsvétnak meg pünkösdnek ellen kell tartani, a sonkaevést meg elintézhetjük egy szezonális sonkaakcióval a teszkóban.

Aztán ott van október 23, amikor az utcákon grasszáló, magukat forradalmároknak nevező terroristák békés állampolgárokat molesztáltak, köztük az én nagyapámat, akinek csak annyi volt a "bűne", hogy a párttitkárságon dolgozott a jobb élet reményében. Ennek az ünnepnek nem egyszerűen ellen kell tartani, hanem ki kell mondani, hogy bűnözők ültek akkor tort és be kell vetni sóval a helyét.

Mi is van még? Ja, az apropó. Augusztus 20. Na most arról aztán igazán nem tudom, mi végre van.

21 megjegyzés:

  1. Az unnepek rontjak a versenykepesseget, mert a sok budos proli, ahelyett, hogy GDP-t termelne, ilyenkor doglik odahaza, vagy tuzijatekot hesszol.

    VálaszTörlés
  2. A versenykepesseg csak egy dolog. Konnyen megoldhato, ha a proliknak nemzeti unnepen is kell DOLGOZNI.

    Itt elvi kerdes van. Hogy varhatja el barki, hogy en azt tekintsem unnepnek, amit a szomszedom?

    VálaszTörlés
  3. KGB: az elvi kerdesek marhasagok. A GDP es az abbol rendelt kepmesek, az valosag. En liberalis vagyok, tolem annyi unnep lehet, amennyit csak akarnak, felteve, hogy a prolik huznak a gyarba dolgozni.

    VálaszTörlés
  4. Maga nem liberalis, ha arra akar kenyszeriteni engem, hogy a Jotettek Unnepet unnepeljem, amikoris en a Karteves Unnepet akarom megulni.

    Azt en ertem, hogy a Jotettek rezonalnak a populista proliknal, de engem ok nem is erdekelnek, csak egy szuk elit, akikre a csocselek demokraciaja rakenyszeriti a hulyesegeit.

    VálaszTörlés
  5. KGB: az unnepsegekkel kapcsolatban ket dolgot erdemes tisztazni:

    1.) az unnepseg nem ok arra, hogy valaki henyeljen, tehat unnepnapon is dolgozni kell annak, akit tarsadalmi helyzete, alacsony intelligenciaja es kepzetlensege erre kenyszerit

    2.) az unnep nem arra valo, hogy megzavarja a csendes tobbseg eletvitelet, tehat az unnepseg nem ok arra, hogy hulyevallasosak, mucsaiak, traktorosok vagy buzik vonulasszanak az utcan es akadalyozzak a kozlekedest. Masreszrol az unnepseg nem ok arra, hogy valaki obegasson a kozteruleten, vagyis semmi ricsajkeltest, zenebonat vagy politikai celu uvoltozest nem legitimal az unnep.

    Aki ezt a kettot betartja es munkaido utan, csendben, szuk csaladi korben unnepel az tolem azt csinal, amit akar. Aki meg megszegi azt peldas buntetsben kell reszesiteni.

    VálaszTörlés
  6. Bz249, maga egy nagyon naiv, mondhatni teoretikus unnepfogalomra alapozza a fejtegeteseit. Azt gondolja, hogy ezek a prolik megelegednek azzal, hogy a lakasukban unnepelgetnek. Amikor azonban eleg sokan lesznek akkor piros betut, sort, virslit, sot akar tuzijatekot is fognak akarni.

    Megvadolom, hogy a maga ugynevezett liberalizmusa a tuzijatekok szallascsinaloja.

    Sokkal biztonsagosabb abbol kiindulni, hogy unnepek nincsenek is.

    VálaszTörlés
  7. KGB: az, hogy a torvenytisztelo prolik, mit muvelnek a szabadidejukben (amibol, amugy minel kevesebbet kell hagyni nekik) nem tartozik az allamra. Az ugyanis csupan egy lepesre van a fasizmusrol, raadasul oriasi koltseggel jar es akkor Szlovakia ott fog minket hagyni a picsaba.

    Ez pedig tudja mit jelent? A szlovak megmondok tobb kaviart es pezsgot tudnak fogyasztani a Megmondasipari Kisvallalkozok Vandorgyulesen. Tenyleg ezt akarja?

    VálaszTörlés
  8. Ez kérem csak átbaszás: A proliknak (mint KGB) kell az ünnep, mert így kitombolhatják magukat (ellenőrzött krölmények között, karámba terelve, sörrel, virslivel), így a szabdság látszatával megelégedve másnap jobban tudják húzni az igát. Az ünnep olyan, mint a vallás: a rabszolgáknak ez kell, hogy valami vigaszt adjon nekik csoffadt kis életükben.
    MI meg csak kibírjuk azt az egy-két napot az évben. Egyébként is, az UFO-k ezt így akarták, ezért nem kell ezt megkérdőjelezni.

    VálaszTörlés
  9. Doomhammer!!!!!!!
    Ez mi a kurvaelet volt???????
    Az UFO-k hogy akarhattak volna az augusztus 20.-i tuzijatekot????
    Es ha valamelyik petarda lelovi az UFO-jukat?????

    VálaszTörlés
  10. Doomhammer olvasson szakirodalmat az UFO-k gyikok (mar szoszerint is, de atvitt ertelemben is), a Nacik es Nyugatiak siman szetrugjak a segguket:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Worldwar

    VálaszTörlés
  11. Torvenytisztelo prolik tuzijatekokat vesznek ki a kozosbol es ez maganak mindegy, bz249? Az ilyen doktriner liberalis mentalitas miatt hagy el minket Szlovakia a picsaba!
    Nincsen attores a gazdasagban addig, amig a prolik alantas osztoneit tuzijatekokkal kell kielegiteni. Franco ilyet nem tett volna, maga se alljon a tuzijatekok partjan!

    VálaszTörlés
  12. Mar hogy a fenebe ne lett volna tuzijatek es legiparade Franco idejen, az egyik kulonosen jol sikerultet maga Picasso festette le.

    VálaszTörlés
  13. Az nem olyan tuzijatek volt, ahol a prolik sor es virsli zabalasa kozepette jol erzik magukat es bofognek, hanem ahol vegigvagnak rajtuk a reformostorral ujra meg ujra es ekozben a prolik elfelejtik a Multban eredezo regi szokasaikat es atolelik a Jovot. Meg erre is hajlandoak, annyira be vannak szarva attol, hogy a nyakukba esik egy bomba.

    Maga azonban nem reformtuzijatekot akar a proliknak adni, hanem sorvirslituzijatekot. Raadasul tobbet, mint ma.

    VálaszTörlés
  14. Tudjak hogy nevezik az unnepet a britek? Bank Holiday. Azaz akkor van munkaszunet mikor a bank (mucsan az IMF) megengedi. Nem akkor mikor a proliknak nincs kedvuk dolgozni, de nem am!
    Surgosen el kell felejteni ezt a sok hulye unnepnapot es meg kell REFORMALNI a munkaszuneti napokat. Az elso unnep lehetne az mikor a kolcsont adtak, aztan emlekezetes nap az is mikor a Libaszerelo reformjaira es a hianycelra aldasukat adtak. Most mindenki beir meg 2-3 ilyen emlekezetes napot, 5 boven eleg egy evben.

    VálaszTörlés
  15. Azt hiszem, még mindig nem értik: SZINTEN kell tartani a prolikat, különben rájönnek arra, hogy hiába nincs befolyásuk, ők vannak többen. Márpedig sok lúd, ugye... Mint a sáskák és a hangyák a Z, a hangya című örökbecsű társadalomrajzban. A forradalom meg lehet a fülkékben, de ha az autcán zajlik, akkor abba az elit belebukhat. És ezen oly kiváló hadsereg és gerillaalakult sem segít, mint amilyen tirpákiának van. És nem, a tank és az UFO-k sem.
    Ha ugyanis kipusztítjuk őket, kik fognak dolgozni? Maguk?
    Tehát legyen ünnep, ezért találták ki ezeket a rabszolgatartó társadalmak és a kapitalizmus is!

    VálaszTörlés
  16. eN, az eszem megall. Maga azt akarja, hogy a prolik a hitelt azzal unnepeljek, hogy nem dolgoznak? Bank holiday-eken dolgozzanak ketszer annyit!

    VálaszTörlés
  17. Doomhammer, eleg a szobol! Maga a tuzijatek-lobbi embere! Mar a nyomaban vagyunk az uzelmeinek es a felelossegrevonas sem kesik soka.

    Bunei olyan sulyosak, hogy a szokasosnal joval tobbet kell fizetnie, hogy ne rantsam le roluk a leplet.

    VálaszTörlés
  18. KGB, és ha jövőre a tűzijáték mondjuk a progressziót dicsérő animációs kisfilmeket vetítene az égre, akkor is ez lesz a véleménye. Főleg ha összehozom a tűzijátékosok embereivel...

    VálaszTörlés
  19. Remek otlet. Kiveve, hogy a progresszio most eppen passze. Most a reformokat a konzervativizmus jegyeben kell vegrehajtani.

    Az feltunt maganak, hogy a magyarok egyaltalan nem dolgoznak? Egy konzervativ szamara ez a gondolat elviselhetetlen.

    VálaszTörlés
  20. Akkor javaslom, hogy magyarok helyett kínaiakkal dolgoztassunk! Azok ennyi minimálbérért 10 órát is güriznének egy nap, nem?
    És mióta passzé a progresszió? A mester elveit követjük vagy behódolunk a fospumpának?
    Vagy csak a mogyi a lényeg?

    VálaszTörlés
  21. Azota passze a progresszio, amiota nem arra izgul a velemenyformalo ertelmiseg. Nezze meg a mertekado blogokat, hanyadik a progresszivok.blog.hu?

    A Mester is megmondta, hogy eshet eso, fujhat szel, johet a fospumpa, o mindig meg fogja mondani, hogy szarnyvonalak ne legyenek. Egy igazi konzervativ szemei elott ez a pelda lebeg.

    VálaszTörlés