2010. október 16., szombat

Kedves gyerekek

Baszottul csalódtam az egész hülyemagyar társaságban, elitek. A kommer agymosáson átesett felnőttek nem értettek meg. Jó. Lássuk az érettségizőket. Elmondom nekik, diszkontáron, szájbarágósan, erre tömegesen szavaznak a Fideszre.

Levettem a kezemet róluk. Minden reményem a kicsi gyerekekben van és azokban a felnőttekben, akiknek az agya nem fejlettebb egy négyévesnél.

Ennél egyszerűbben én sem tudom.

1. Katasztrófa

Katasztrófa történt és mindenki jól megijedt. Egy ilyen katasztrófa igazán rémisztő dolog, még a hétfejű sárkánynál is ijesztőbb, mivel hétfejű sárkány nincs, iszaplavina pedig van. Az újságírók tudósítani akartak az eseményről, de a kormány parancsára elkergették a helikopterüket, mert a kormány nem akarta, hogy megtudja a világ az igazságot.

2. Orbán

Újabb adókat vetettek ki, ami azt jelenti, hogy apunak és anyunak több pénzt kell kenyérre költenie, tehát nektek nem jut majd csokira. Mindez a kormány miatt van, ami azt akarja, hogy ne rájuk haragudjál a csoki miatt, hanem apura, anyura meg a boltra. Most már remélem tudod, kire kell haragudni.

3. Szabadság

Díjat kapott egy kínai szabadságharcos, mert a szabadságért harcolt. Kínában nincs szabadság, mint nálunk, ezért kell harcolni érte. Nálunk van szabadság. Még.

4. Jövő

Globális felmelegedés van, ezért pusztulnak a teknősök. Ha még melegebb lesz, nekünk is végünk. Ma mit tettél a globális felmelegedés ellen?

20 megjegyzés:

  1. Igaza van KGB, meg kell akadályozni, hogy a Fospumpa propagadája megmérgezze a gyerekek tudatát.

    VálaszTörlés
  2. Mar kis korban el kell kezdeni a vilagnezet formalasat, kulonben ugy jarunk, mint a mostani erettsegizokkel. Fasisztak vagy fospumpistak, esetleg mindketto.

    VálaszTörlés
  3. Így van KGB, nem lehet elég korán kezdeni. Írjon egy tanulmányt a magzatkori indoktrinálásról. Úgy érzem van ebben mogyi, aztán felezünk. Itt egy fotó a készülékről, már csak a napi üzenet célbajuttatását kellene kidolgozni: http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/86990/86990,1246163375,2/stock-photo-pregnant-woman-with-headphones-on-stomach-32775508.jpg

    VálaszTörlés
  4. eN, ez hosszu tavu befektetes, mint a nyugdijpenztar. Kepzelje, aki ma 4 evesen a gyerektirpakot olvassa, az 18 evesen a reklamozok altal fontos celcsoportta erve mit fog olvasni. Nana, hogy a Tirpakbokretas Pluszt (extra oszinte, extra cool).

    VálaszTörlés
  5. KGB: az a baj, hogy nevelheti a Tirpakelit akarhogy a gyereket, mire 12 eves lesz jon a Fospumpa allamositja hogy focistat faragjon belole.

    Nem erdemes a gyerekbe fektetni, mert aki kiemelkedo es tehetseges azt einstandolja a Fospumpa.

    VálaszTörlés
  6. Egy olyan gyereket, akit a gyerektirpák nevelt kormánykritikus gondolkodásra, hiába államosít a Fospumpa. Belülről fog a rendszer megváltoztatásáért küzdeni.

    VálaszTörlés
  7. KGB: a magyarok onzok es csak a penz erdekli oket. A Fospumpa az elejen majd ad nekik egy nyalokat es onnantol fogva volt magangyerek nincs magangyerek. Megy a kozosbe.

    VálaszTörlés
  8. Elbeszelunk egymas mellett. Halado tirpakgyerek mehet a kozosbe, belulrol fogja megvaltoztatni a rendszert. Tudja, amikor Neo bebujik Smith ugynokbe es belulrol robbantja szet.

    VálaszTörlés
  9. Bz elvtárs, igaza van KGB-nek: az elitgyereket megfelelő nevelés esetén a Fospumpa nem tudja lekenyerezni.

    VálaszTörlés
  10. Maguk alabecsulik a Fospumpat. Nezzek meg mit csinal egy igazi Elit, az Ur! A Fejlett Nyugatra menekiti a magangyereket. Ez a biztos modja az allamositas elkerulesenek. Javaslom Onok is tegyek ezt.

    VálaszTörlés
  11. Igen, igen! Aztan lelekben nyugatosodva visszater a felszabadito csapatokkal es a Felkeles ellere all! Mar csak azt a 14-16 evet kell kibirnunk.

    Szerencsere mogyi az van felreteve.

    VálaszTörlés
  12. Bz elvtárs, ön nem gondolkodik eléggé konspiratívan. Hagyni kell, hogy az elitgyereket az alapkiképzés után a Fospumpa államosítsa, így belülről tudja bomlasztani a klerikálfasiszta diktatúrát.

    VálaszTörlés
  13. Berija elvtars es ha kulfoldre viszik az elitgyereket? Akkor a Fejlett Nyugatot fogja bomlasztani es mi lesz a nyugatos polgarosulassal?

    VálaszTörlés
  14. KGB elvtárs, az Úrnak igaza van abban, hogy a felszabadítót nem szabad a Fospumpa kezei közé adni (túl nagy a kockázat). Azonban miért is bomlasztaná a Fejlet Nyugatot?

    VálaszTörlés
  15. Hat ha arra van kikepezve, hogy bomlasszon es a Felkeles elere alljon es ezt a Fejlett Nyugaton is megcselekszi?

    VálaszTörlés
  16. Ne értetlenedjen KGB: a überelitgyerek (az Úré) a biztonságon Nyugaton tanulja a haladó nyugati országvezetést, míg a normálelitgyerek (Kisőrnagy & Legkisebbőrnagy) Tirpákbokrétáson beépül a diktatúrába bomlasztani.

    VálaszTörlés
  17. Ne farasszon, Kisornagy alljon a Felkeles elere? Ezt nem gondolja komolyan.

    Kisornagy nem Tenyezo.

    VálaszTörlés
  18. KGB, megint piál? Kisőrnagy a Világosság Erőinek honi beszivárgó ügynöke lesz, nem vezetője.

    VálaszTörlés
  19. Mar miert ne lehetne o a Felkeles vezetoje? Csak azert, mert nem a Feri gyereke, hanem csak egy egyszeru Ornagye?

    Maga elitista.

    VálaszTörlés
  20. KGB, ha ennyire akarja, van rá megoldás: Kisőrnagynak be kell házasodnia az Úr családjába.

    VálaszTörlés