2010. december 28., kedd

Az utolsó szó jogán

Egy perc néma csendet követelek, elitek. Ezek itt a szólásszabadság utolsó pillanatai. Sőt, a hidegek már itt lopakodnak. Vegyétek észre, hogy a szokásos karácsonyi nagymegmondásom ezúttal elmaradt. Miért maradt el? Mert letiltották, így nem tudott napvilágot látni az a véleménycikkem, amiben leírom, hogy a hülyekeresztényeknek szaturnáliát kellene tartaniuk karácsonykor, mivel Jézus úgyse létezett.

Amíg ti csöndben vagytok, mondom én. A Fidesz FOS. Nem egy fospumpa, hanem száz, ezer. Igaza lett rettegőknek, bassza meg, igazam lett nekem. Én megmondtam előre, a pártbuziknak pedig jól beszopták.

Elkúrták a gazdaságot, bizony. Mert ugye van egykulcsos adó, bár az ötlet maga is lopás. Hogy jön ahhoz Orbán, hogy egy liberális ötletet valósítson meg? Nade. Az egykulcsos adó ellentételezését lopták. Figyelj, középosztálybeli! Eddig neked legalább akkora számot írtak jóvá az egyéni magánnyugdíjszámládon, amiről majd 30 év múlva eddig nem ismert szabályok szerint pénzt is kaphattál volna, mint amit januártól az egyéni magánbankszámládra jóvá írnak. Kivéve. Hogy az egyéni magánbankszámládról elköltöd, te barom, mivel hülyemagyar vagy és lapostévét akarsz, az egyéni magánnyugdíjszámládon pedig biztonságban lett volna a konzumidiotizmusodtól. Majd rájösz 30 év múlva, milyen jó lett volna a menedzselt öngondoskodás. De akkor késő lesz.

Elkúrták a forradalmat, bizony. Orbán Kádár akar lenni, de míg Kádár mögött ott volt a Tudomány és az Ész, több száz év tudományos szocializmusának a vívmányai, Orbán mögött nincs ott semmi. Orbán csak szeretne Kádár lenni, de számomra legalábbis, aki utálva imádom Kádárt, könnyűnek találtatott. Kádárhoz hogy a faszba érhetne fel egy olyan törpe percemberke, mint Orbán? Amellett persze, hogy Kádár hazug volt, de mégis zseni.

De megszopják, mert az Internet Erejével hiába akarnak megmérkőzni. Az Internet Ereje úgy fogja őket elsöpörni, mint az iráni meg az észak-koreai diktatúrákat. Ez volt itt az utolsó őszinteadásom, találkozunk az interneten.

Itt a továbbiakban meséket fogtok olvasni.

4 megjegyzés:

  1. Úgy tűnik bejött a külfödi szerver, a Fospumpa nem tudja betiltani. Most már csak a gárdistáktól kell tartani.

    VálaszTörlés
  2. Háhá, az Internet Ereje ellen semmit se tud tenni! Mert az Internetet úgy tervezték, hogy a Fospumpának rossz legyen!

    Megszívta,

    VálaszTörlés
  3. KGB azért ennyire ne legyen optimista, ha nincs megfelelő védelem, a gárdisták magára törik az ajtót.

    VálaszTörlés
  4. Ha a gárdisták az egyik világhálós út felé indulnak, én elmenekülök a másik világhálós úton. Mert az internetet így tervezték meg az atombomba ellen. Ha az atombombát kibírta, a gárdistákat is ki fogja bírni.

    VálaszTörlés