2010. december 14., kedd

A komprádor üvölt



A szomszédban ég a kelta Ucalegon háza. És a monetáris mágusok manipulálta médiaalliterációk kacagva döfik hátba az egykor népbutításul magasba emelt masépárducot.
Mert végéhez közeleg a globálfinánc rablórendszer, és ezt alantas végrehajtói is értik, hiába tologatják ebül szerzett pénzoszlopaikat. A mesterségesen generált adósságspirál megfojtja kiszemelt áldozatait, miután előzetesen az IMF révén engedelmes birkaként a vágóhídra terelte őket. Magyarország, amelyet a könyörtelen globális háttérhatalom hiába próbál évszázadok óta elpusztítani, válaszút elé érkezett, és ha erős marad, nem hisz a maguknak hamisított GDP-statisztikákkal operáló simanyelvű tőke-farizeusoknak, akik szerint az USA GDP-je 3,2 százalékkal bővült 2010. első negyedévében, miközben a valóságban csak az ipari termelés 6,2 százalékkal nőtt éves szinten, a hiányzó (elnyomorított és tudatosan lebutított USA-polgárok verejtékén megkeresett) dollármilliárdokkal pedig nem tud elszámolni a dolgozók adóját "bankmentés" címén bármikor szívesen elnyelő Wall Street.
Most a megrettent Birodalom ócska üveggyöngy-pozíciót kínál Magyarországnak, ahogy a Habsburg és a török (valójában persze maguk is a Fuggerek és Mediciek manipulációi) is elsők voltak, ha el kellett adni Jaltában az országot szabadságról beszélve. Lesz-e Magyarországnak ereje szembeszállni a tőke henteseivel -vagy hagyjuk, hogy belegabalyodjanak saját véres kötényeik Hayek-görbéibe?

8 megjegyzés:

  1. Harald, ne aggodjon, lesz Magyarorszagnak eleg ereje. Viktor kezeben a Birodalom formalis vezetoi posztja, ezt felhasznalva lesz orditva a velemenyterror altal elaltatottak fulebe es szemebe.

    VálaszTörlés
  2. Igen, de az ágensek mindent infiltrálnak. Még tán Viktor szemét és fülét is megpróbálják majd. De legalább kilátszanak már az infiltrációk mögött megbúvó hentesbárdok.

    VálaszTörlés
  3. Megnyugtato, hogy a globalkompradorok eddig hiaba vartak Viktor hajbokolasara. Meglatjuk, mennyit ernek majd hentesbardjaik a vegsokig elkeseredett, levagasra itelt "disznok" borotvaeles agyarai ellen!

    VálaszTörlés
  4. Elvtársak ne aggódjanak: a fiaim majd elkapnak pár böllért, és kifordítják őket bőrükből.

    P.S. Harald elvtárs, maga egy újonnan csatlakozott elit?

    VálaszTörlés
  5. Frissen ütötték rám a plecsnit az Elitképzőben.
    Bár a Mester munkásságának tanulmányozásában még jobban el kell mélyülnöm. Egyelőre inkább böllérügyileg látok tisztán.
    Berija elvtárs, annak meg örülök, hogy maga végül kifogott a fránya Zsukov elvtárson. Már aggódtunk magáért, mikor kiment vele a teremből.

    VálaszTörlés
  6. Üdvözlöm a béke frontján.
    Én úgy látom, hogy a Mester csillaga süllyedőben, a komprádoroké viszont emelkedőben van.
    Tudja, nem bízom senkiben és szárazon tartom a puskaport. Azok a hülyék az egyik dublőrömet intézték el.

    VálaszTörlés
  7. Nem érdekli esetleg valamelyiküket egy kishibás tőkeszivattyús? A bogarasnál kevésbé ékesszóló, és KSH adatokra hivatkozik, úgyhogy olcsón megszámítom.

    "Parragh László a Magyar Nemzet újságírójának felvetésére szólt a "tőkeszivattyúról" is: "számításaink szerint csak az elmúlt tíz évben 11.483 milliárd forint hagyta el az országot extraprofit formájában. ... A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint évente a nemzeti jövedelem (GNI) hét százalékkal alacsonyabb, mint a bruttó nemzeti termék (GDP), vagyis az országban termelt jövedelem hét százaléka elhagyja az országot."
    http://mno.hu/portal/754810

    VálaszTörlés
  8. Mi latszik ebbol, Leskelodo? Hogy Laszlo, a professzor joggal kuzd a Mesteri cimert. Merem azt mondani, hogy a megmondasi utokepessege nagyobb ma, mint Arpie, a fegyverszakertoe!

    Izgalmas kuzdelemnek nezunk elebe.

    VálaszTörlés