2010. december 12., vasárnap

Társadalom és kasztjai

Szögezzük le előre: az alkotmányról szóló vita üres duma. Nincs alkotmányozási kényszer, mert van nekünk egy alkotmányunk. No persze nem az 1949-esre gondolok, az egy Lepusztító Alkotmány volt. Hanem az ősi, úgynevezett Szakrális Alkotmányról van szó, ami tulajdonképpen mindig is érvényben volt, még akkor is, amikor a lepusztítók ültek tort.

Mi akadályozza meg, hogy egyszerűen azt mondjuk, hogy holnaptól a Szakrális Alkotmány van, a Lepusztító Alkotmány pedig megy a szemétbe? Mi a teendő, hogy ezt elérjük? Ehhez azt kell megvizsgálni, milyen kasztokból áll a magyar társadalom, mert ezeknek a kasztoknak a bázisán kell visszaépíteni a szakralitást.

A kasztok tehát.

  1. Konzumidióták. Ezek vannak a legtöbben és ezek kajálják nagykanállal a véleményterrort. Tesznek ezek a Szakrális Alkotmányra.
  2. Hülyekeresztények. Minden keresztény, aki a reneszánsz óta élt ebbe a kategóriába tartozik. Ezek kiszolgálják a Birodalmat és alapjában csak a konzumidióták gyártására valók.
  3. Szakrális keresztények. Mindazok, akik csak a reneszánsz előtti világban éreznék jól magukat. Az ő számukra a Szakrális Alkotmány természetesen következik a Szent Korona szakralitásából, amelynek viszont másik támasza a ...
  4. Szakrális magyarok. Mindazok, akik számára a kereszténység mellett minden szakralitás szinte zsigerileg lényege. Lehetnek ezek szakrális keresztények, szakrális buddhisták vagy akár szakrális táltosok, a lényeg, hogy ők mennek vissza évezredekig. Ebből is látszik, hogy őket újpogányoknak csak a véleményterroristák hívják, ők nem újpogányok, hanem régiszakrálisok.
Nem kérdés, hogy a Szakrális Alkotmányt milyen kasztokra lehet építeni. Ezek nincsenek sokan, de annál szakrálisabbak meg elitebbek.

A demokrácia tömegterrorizmusa helyett a szakrális elit jó diktatúrája virrad ránk, magyarok!

7 megjegyzés:

  1. Jó ez a kastzrendszer: a konzumidióták vannak legalul, így nyugodtan pofán lehet őket baszni. Azonban hiányzik az 5. kaszt, az eliteké.

    VálaszTörlés
  2. Tanuljon mar meg olvasni. A szakralisok az elit. Mindjart ket szakralis kaszt is van, az o koaliciojuk alkotja az elitet.

    VálaszTörlés
  3. A két szakrális kaszt nem lehet elit: túl sokan vannak bennük.

    VálaszTörlés
  4. Normálisan igen. Azonban a konzumidiotizmus és az üreskereszténység pusztítása ritkává tette a szakrálisokat, akik most már elitnek tekinthetők.

    VálaszTörlés
  5. Ah, szóval a 4. kaszt a tirpákelit és Bogár László. Így mindjárt más az ábra.

    VálaszTörlés
  6. Vannak szakralis keresztenyek is. Nem sokan, de vannak. A pa'pa peldaul nem tartozik kozejuk.

    VálaszTörlés
  7. KGB nem lesz ez így jó: a végen László és Árpi azonos platformra kerül a pápa kapcsán, és ezzel lőttek a pankrációnak.

    VálaszTörlés