2011. január 26., szerda

Utolsó lehetőség

Figyeljetek, idióták. Elmondtam már képmesével, de úgy tűnik, az a két perc sok egy átlagmagyarnak ahhoz, hogy egyben felfogja. Most akkor elmondom igazán röviden.

Az a tied, ami a tied. Ami nem a tied, az nem a tied. A magánnyugdíjpénztár a tied, az állami nyugdíj meg nem a tied. Ezek után nem kérdés, melyiket kell választani.

Eszem-faszom megáll, hogy azok a tömegek, akik képesek autót átiratni meg lottószelvényt feladni sokkal nagyobb melóval, most nem bírnak lábra állni és elballagni az irodába, hogy kitöltsenek egy egyszerű nyomtatványt. Tudjátok, birkák, hazugság volt Rákosi padláslesöprése. Amilyen ez a nép, ha azt mondják neki, hogy menj be a hivatalba kitölteni egy űrlapot, különben lesöprik a padlásodat, akkor inkább lesöprik a padlásukat maguk.

Most azt akarom, hogy képzeljetek el egy szép nagy emlékművet, mint amit háborús hősöknek szoktak építeni. Ott van rajta az összes név, aki ellenállt a Fidesz önkényének. Nagypapák, nagymamák hordhatják oda az unokáikat büszkélkedni, hogy én ott voltam, amikor zengett az ég és nem hajoltam el a vihar elől, hanem bátran ellenálltam. Ellenálltam és bementem abba a kurva irodába, a pofájukba kacagtam és aláírtam, hogy én nem. A hálás utókor pedig márványba faragta a nevemet, mivel mi mentettük meg az országot.

Akarod, hogy ott legyen a neved a kövön? Ugye akarod a márványt is, meg azt is, hogy a tied legyen, ami a tied?

Akkor nyomás a hivatalba aláírni.

5 megjegyzés:

  1. Én nyilatkoztam, hogy a bankszámlára kérem a reálhozamot. Jó lesz lapostévére a budiban is. Proli vagyok ?

    VálaszTörlés
  2. Reálhozta isten, drága Őrnagy úr! :)
    Kicsit gyanús, hogy lett ennyi hozama, de azért
    boldog vagyok, hogy újra látom. Már úgy hiányzott! Jól van?

    Képzeljék, szörnyű dilemmába kerültem. Mer' egyrészt, ugye, szeretném, ha márványkőbe vésnének, másrészt viszont a manyupom egyúttal a bojkottlistán szereplő, globaloböllér késére váró multi. Jaj-jaj. Most mit csináljak?

    Ps.: Na de tényleg, Őrnagy úr, hogy lett Magának ennyi hozama?!

    VálaszTörlés
  3. Ornagy, maga egy szanalmas defetista. Nincs nev a marvanytablan, remelem, ezt megerti.

    Beeri mogyoroval a bekes oregkor hatalmas hozamai helyett. Szegyellem magam, hogy ilyen alakok miatt fut zatonyra az ongondoskodas ugye.

    VálaszTörlés
  4. Leskelodo, korabban kellett volna gondolkodni, amikor a globaloboller multit kivalasztotta. Most csak nehez dontesek lehetsegesek. Ha a multinal marad, felkerulhet az en marvanytablamra. Ha viszont otthagyja a multit, akkor forduljon Lacihoz, a professzorhoz es adja el globalotiltakozasnak az akciojat. Hatha a globalotiltakozoknak is lesz marvanytablajuk.

    VálaszTörlés
  5. Sok a munka, drága Leskelődő.

    Van reálhozamom, mert haladó emberként a megfelelő pénztárba jelentkeztem, és nem léptem át az első rémhírre egy másikba.

    De most kell az a lapostévé.

    VálaszTörlés