2011. április 14., csütörtök

Pedofil papok vannak

Hiába tusolja el a Vatikán, az én számat sose lehetett befogni a pedofil papok ügyében.

Pedofil papok vannak. És nem elegendő, hogy ezek a pedofil papok megrontanak, de még külön főnökük is van, a pápai nuncius. Ezek a nunciusok egyfajta keresztapaként tesznek arról, hogy a pedofil papok akadálytalanul tevékenykedhessenek. Például ez a nuncius is, amikor leleplezték előtte a pedofil papokat, a bejelentőknek azt mondta, hogy forduljanak a bírósághoz meg a rendőrséghez.

Haha, majd pont a bíróság meg a rendőrség mer ujjat húzni a pedofil papokkal!

Így ténykedett ez a nuncius évekig, amíg égig nem ért a botrány. Akkor aztán váratlan hirtelenséggel megbukott, ezzel is igazolva a vádakat. Nyolc év után csúfos sebességgel kénytelen távozni. Most kénytelen Szlovéniában nunciuskodni meg Koszovóban követeskedni - elég, ha a térképre nézünk és rögtön nyilvánvalóvá válik, mit kellett itt eltussolni. Magyarország után Szlovénia vagy pláne Koszovó? Biztos olyan volt a nuncius arca, amikor ezt meghallotta, mintha citromba harapott volna!

Hanem miért távozhat a tussoló büntetlenül, kérdem én? Miért nem kapják el a magyar-szlovén vagy magyar-koszovói határon, hogy hohohó, nuncius elvtárs, aztán a tussolással mi volt? A nunciusi beavatkozásra beindult bírósági ügyekben vajon ki áll a bíró elé, talán majd a pedofil papok? Ennek kellett volna történnie, erre a vatikáni követet nyolc évnyi követeskedés és tussolás után az elnök meg a miniszterelnök-helyettes búcsúztatja.

Ezt is hozzáírtam a listához, amit el fogok számoltatni, ha eljön az én időm.

10 megjegyzés:

  1. Ezt most nem értem, a nunciusok büdösek mert se nem fürödnek, se nem tusolnak? Akkor már minden világos: a múltkor az 5-ös buszon olyan szag volt, hogy valami nunciustalálozó lehetett, le is kellett szállnom a Vérmezőnél és taxiba ülnöm. Hallatlanok ezek, az ember mit sem sejtve elmegy szafarira, erre letámadják. De nem szemtől szembe, ahogy férfihez illik, hogy ledurranthassam a vadászpuskámmal, hanem aljas módon szaglanak össze-vissza. Fogadjunk, hogy jegyet sem lyukasztottak!

    VálaszTörlés
  2. Most Magyarorszagon a papok uralkodnak. Ebbe siman belefer, hogy bliccelo nunciusok terrorizaljak az 5-os busz (berletes!) utasait, mivel a nunciusok az 5-os busszal utaznak a szigoruan titkos rejtekhelyukre. Ott beszelik meg, hogyan lehet megvedeni a pedofil papokat vilagszerte.

    Idaig sullyedt Magyarorszag.

    VálaszTörlés
  3. Én már kisgyerekként olyan bátor voltam, hogy simán tartózkodtam egy helységben kettesben egy pappal. Nem mert bántani, de ez semmt nem bizonyít. Persze nem voltam fiú, mert nekik nehezebb.

    VálaszTörlés
  4. Lola, attól tartok, a botrány fényében kisgyerekkori bátorságát vakmerőségnek kell nevezzem. Felvilágosítom, hogy a papok között is elharapózott a másság: vannak köztük, akik a lányokat szeretik. Most kezdhet borzongani.

    VálaszTörlés
  5. Bertalan, éreztem én, tudom én - az a behízelgő, lágy hang, ami a papok szájából kijön a kislány hívek felé. Hátborzongató. El se tudom képzelni, mi lett volna ha...

    VálaszTörlés
  6. Lola, en a legrosszabtol tartok. Mi van, ha megtortent, csak pszichikai elfojtassal azota megakadalyozta, hogy a remes jelenetre visszaemlekezzen? A trauma azonban a mai napig is kiserti es ezert erez ellenallhatatlan vagyat ra, pedofil papokrol szolo blogbejegyzeseknel kommenteljen.

    Ettol csak egyfelekeppen tud megszabadulni. Nezze a gombot es emlekezzen!

    VálaszTörlés
  7. nézem a gombot és olyan szörnyűségeket látok, amiket a Mester már nagyon sokszor fantáziált és mindig el is szörnyedt. Nem írom le, mert nem méltó hozzám és Önhöz se Gamma.
    Kérem, ne kérdezzen :(

    VálaszTörlés
  8. Sejtettem.
    Magat megmetelyeztek a katolikus papok.
    Ha ugy kivanja, ne beszeljen, de a kibeszelest egyszer meg kell ejteni. Talan egy masik pedofilpapos post kommentjeinel eljon az ido, amikor szabadon beszelni fog tudni rola. Ne fojtsa vissza, meglatja, mintha egy hatalmas szikla gurulna le a lelkerol!

    VálaszTörlés
  9. KGB magát is gyermekként molesztálta egy pap, mint a Mestert? Maga igazi elit, hiába.

    VálaszTörlés
  10. Nem, Ornagy.
    En molesztalok papokat, hogy az altaluk elkovetett sok igazsagtalansagot megbosszuljam.
    Ez az en missziom.

    VálaszTörlés