2011. július 25., hétfő

Orbán részeg

Minek iszik, aki nem bírja? Itt van ez az Orbán is, ni. Bebaszott a tusnádfürdői rettenetesből, aztán tajtrészegen felment a pódiumra és hülyeségeket böfögött. De még mindig jól jártunk ezzel. Mert ha nem lettek volna ott a kamerák, akkor lehet, hogy ordítozik, verekszik, sallereket nyom le, ahogy szokott. Aztán jöhet a bécsi elmegyógyintézet ...

Bocs, az elmegyógyintézetet visszavontam. A geci médiatörvény miatt már az Igazságot se vetheti blogba az ember. Diktatúra ez, már nem is olyan nagyon lopakodó diktatúra.

Tehát ott van a köztudomásúan erőszakos, elmebeteg főnöke a fideszeseknek és a Nyugat haláláról beszél faszságokat tökrészegen. És mit tesz az ott levő fideszes közönség? Tapsol neki, bazdmeg! Ezeknek egy idomított majmot is oda lehetett volna tenni, ha azt mondják nekik, hogy itt van Orbán, imádjátok, a sok narancsmaki annak is leborult volna.

Narancsmaki visszavonva. A médiatörvény miatt a megmondóember még az Igazságot se lökheti az elitblogolvasó elit arcába, micsoda fasz világ ez?

Ezen egy normális ember legszívesebben röhögne, de majd amikor megyünk Észak-Koreába, az nem lesz vicces. Megint berúgik az Orbán, aztán másnapra kieszeli, hogy ő a basi és innentől kezdve nem a Nyugat-Balkánon vagyunk, hanem Kelet-Levédiában. Egy nagy kompon egy éjszaka az egész országot elszállítja az urálontúl és akkor jön a keserű ébredés, hogy Schwechat és a Shopping City Süd immár sok ezer kilométeres távolba került.

Nincs mese, vissza kell ütni. Ha Orbán elkezd verekedni a kocsmában, te üss először. Ahogy én is virtuálisan tettem ezzel a posttal.

4 megjegyzés:

  1. Hát, hiányzik belőle az Adyt idéző utalások egy része, amitől a Mester nemcsak okosnak, de műveltnek is látszik. Kéne még egy kis kompország, pörös száj, s ha már ital, akkor magyar Pimodán. Bár ahhoz a Mester sem lenne elég tökös, hogy a Korrobori utalásaiig merészkedjen.

    VálaszTörlés
  2. Ha olyan nagy a szája, írja meg.
    Mi az a Pimodán, az olyan, mint a kevert?

    VálaszTörlés
  3. Nem, az olyan, mint a berkenyemagosi kocsma: vágni lehet benne a füstöt, sok a köcsög naplopó drogos és aki oda bemegy, egykönnyen nem jut ki.

    VálaszTörlés
  4. Ideális hely egy Orbán-Árpi ökölpárbajnak. Nincsenek szabályok, az erősebb és az ügyesebb nyer. Mint a Piacon, ahol Árpi olyan sikeres.

    VálaszTörlés