2011. augusztus 14., vasárnap

Kondratyjev

Kondratyjevnek valahol igaza volt, mert tényleg vannak ciklusok, pl. Hold-ciklus, Nap-ciklus, évszakok, menses, és Orbán dr. eltűnési rohamai. Most éppen az utóbbinál tartunk, olyannyira, hogy egy másik, a Lengyel Kondratyjev szerint "senki sem áll a magyar gazdaság hányódó hajójának kormányrúdjánál". Na most ez igaz, ahogyan az is, hogy senki sem fogja az én taligám kormányrúdját, mert nincs neki ilyen, hanem foggantyúja van. De ha a dolgot alaposabban megvizsgáljuk, tökéletesen világos, hogy Orbán Focista (harmadosztály, B csapat) igazából azért tűnt el a la Kondratyjev, hogy ráuszíthassa Pintér sintéreit a haldokló Buda-környéki hajléktalanokra. S nem kell sok fantázia ahhoz, hogy hétfő hajnalban lássuk is lelki szemünkkel, amint Pintér és Orbán kardokkal felfegyverkezve cserkészik be a Budai-hegyvidéket. Ez kérem embervadászat. Ez is mutatja, hogy van ciklus, mert embervadászat nagyon régen volt e tájon, mondjuk 2006. október 26-án Pest utcáin, amikor is a fasiszta csőcselék azonosítójel nélküli rendőrökre vadászott vízágyukkal, pontosan úgy, ahogyan a londoni fekete bőrű fasiszta rohamosztagosok is vadászták a rendőröket, halálra. Vagyis van ciklus. Mi abból indulunk ki, hogy az Orbán terror ciklusa úgy 250 évig fog tartani, mint a francia forradalom és 1990 közötti időszak, ami mutatja jól, hogy az ellenforradalmi-fasiszta világ mindig vissza akar térni, ciklikusan. Na, ennek véget kell vetni. Ezért is marad a jelszavunk: Gyere Vissza Fe

9 megjegyzés:

  1. Sértődött Anyós2011. augusztus 14. 21:37

    Hát ez haláli! Gyere Vissza Fe, gratulálunk a debütálás alkalmából, ez egy elég jól sikerült bejegyzés, kicsit emlékeztet egy közeli ismerősöm stílusára, amennyiben az is nagyon humoros (akar lenni). Ez a humor lesz a halálos fegyver, mert így tudjuk majd kiröhögtetni Smitt Pál hejesírási hibáit!

    VálaszTörlés
  2. Meg az hianyzik nekem a postbol, hogyan lesz az orban-ciklusokbol polgarhaboru az usa-ban es mi koze mindennek a maja naptarhoz.

    VálaszTörlés
  3. S a mi GyVF-nk csak egyszer szólhatott? Mostantól kuss a neve?

    VálaszTörlés
  4. Hamár, en eppen azt irtam, hogy gyvf-nek meg kell nyilvanulnia a maja naptarrol.

    VálaszTörlés
  5. Ne Gyere Vissza Fe2011. augusztus 15. 13:27

    Ha hozzászólok a maja naptár témához, akkor megint kapok egy meghívót? Nekem itt az az élményem van, hogy a maják kurvára nem tudtak számolni és csak három égitestet tekintettek eligazítónak. Viszont minden ciklusuk kb. 20 éves. Ezért is kellene ezt bevezetni, mivel most egy újabb 20 éves ciklusban vagyunk, bár ezt igyekszünk megtörni és zorbánékat elkergetni.

    VálaszTörlés
  6. Szanalmas egy alak maga, feldobom itt a maja naptar temajat, ami teljesen illeszkedik Kondratyevhez, erre gunyos megjegyzesekkel szemeteli tele a kommentfeluletet.

    En fogom megirni a maja naptarat Kondratyev fenyeben es punktum.

    VálaszTörlés
  7. Ez a Kondratyev a Keleti Szel melyik agahoz tartozik? A szakralishoz vagy a materialista easternglobalizacios kommunistahoz? Ezt nem art az elejen tisztazni.

    VálaszTörlés
  8. bz249, Kondratyev nem tehet semmiről. Őt a nézeteiért Sztálin a Gulagra küldte és kivégeztette.

    Kondratiev wave

    Bogár László Professzor Úr egyedi képessége, hogy gond nélkül képes keverni a szakralitást, a magyar őstörténetet és a kapitalizmus cikluselméletét a nettó amerikaellenességgel. Drábik ehhez túl egydimenziós.

    VálaszTörlés