2011. október 12., szerda

Nevek nevezése


Semjén azt mondja a baloldalról, hogy hazaáruló Károlyik és Linderek? Akkor én meg azt mondom a jobboldalról, hogy vesztes Horthyk és elmebeteg Kun Bélák!

Sőt, még azt is mondom, hogy elmebeteg és tolvaj Kun Bélák!

Na így merjetek neveket aggatni a szívemnek kedves politikusokra!

6 megjegyzés:

  1. Linder tényleg bárki szívének is kedves politikus? Megnéztem a Wikipédia róla szóló cikkét, amiből úgy tűnik, még csak nem is zsidó, így még bűnbaknak sem igazán jó.
    Amellett a Nem akarok több katonát látni idézet forrása a Wikipédia szerint Windischgrätz Lajos herceg emlékiratai, hercegek pedig ritkán emlékeznek meg meleg szívvel a hercegellenesekről. Sajnos nincs időm jobban elmélyedni a témában.

    VálaszTörlés
  2. OFF: tegnap megnéztem a Magyarünnepet. Sajnos, már a Jobbik ítéletében sem lehet megbízni. A darab ugyanis tényleg nem jó, és még csak nem is onanizálnak benne hazánk térképére.

    VálaszTörlés
  3. Orángután, Linder Károlyi hadügyminisztere volt, az ő külpolitikájának végrehajtója. Szerintem itt Károlyit, az első demokratát kell védeni.

    VálaszTörlés
  4. Orángután, én mindig mondtam, hogy a Jobbik hazaáruló. Elküldi felháborodni a hazafias tömegeket egy rossz darabra, amin aztán nem is tudnak felháborodni. Pedig attól nőtt volna a szívverésük, a vérnyomásuk, ami pozitív hatással lett volna az érfalaikra lerakódott miazmákra.

    Igazán felháborító darabokat a színházakba!

    VálaszTörlés
  5. Linder Bela abban az idoben foallasban alkoholista volt es csak beugrokent latta el a hadugyminiszterseget 10 napig. Nem hiszem, hogy egy alkoholista lehetne a magyar haza ellensege. Itt egy bizonyitasa ennek:

    http://parkocka.hu/wp-content/uploads/2011/10/szuret-marabu.jpg

    VálaszTörlés
  6. Jaj KGB, csak tudnám, mikor viccel, és mikor nem. Mert nekem speciel fáj a szívem a Károlyi szoborért, amit most lebontanak. Nem sok mindent tudok a történelemből, de sokszáz oldalt olvastam tőle is, nejétől is, ezen kívül csak a Széchenyi naplóból olvastam még ennyit, meg is szerettem mindhármat. Örülök, hogy legalább a Nemzeti Múzeum André Kertész kiállításáról nem cenzúrázták ki a fényképeiket. A blogfolyamban nem mernék ilyet írni, mert odavonzanám vele a teljes szélsőjobb holdudvart. De maga meg bz talán megbocsátóbb.

    VálaszTörlés