2012. január 24., kedd

Alapok

Hisztériát keltenek a magyarság ellen és ilyenkor rögtön felmerül a kérdés, hogy miért? A felületes felület minket, Látókat, nem érdekel, mi rögtön a mélyszerkezet felderítésével kezdjük.

Kezdjük akkor az atomokkal.

Vagy nem is. Kezdjük egy ágyúgolyóval. Amely ágyúgolyó az elméleti fizika egyes (legfőbb) főtétele alapján nyugalomban nyugszik az ágyú csövében. Ha az ágyúgolyó megpróbál feljebb jutni a csőben, akkor a hatás-ellenhatás törvénye eredményeképpen visszagurul. Viszont ha önösszeroppantó örvénylés következik be az ágyúgolyó mögött elhelyezett puskaporban, akkor a fiziko-kémiai eszkaláció robbanásszerű állapotváltozáshoz vezet, minek eredményeképpen az ágyúgolyó olyan helyekre kerülhet, ahová az egyes (legfőbb) főtétel megalkotói sose képzelték volna. Csillagméretekben megeshet, hogy ha mondjuk a Nap felrobban, akkor az egész Földet ágyúgolyóként lövi ki az űr sötétjébe, ahol az emberiségre hamarabb vár a teljes pusztulás, mintha csak az elszabadult pénzügyi rendszereknek kellene végezniük velünk.

És mintha ez nem lenne elég, emberi ágyúgolyók és szocietális lőporosládák kavarognak az egyes (legfőbb) főtétel szerint viselkedő embermilliárdok között. Ha az elsőfőtételesek fékekként és ellensúlyokként vissza akarnák szorítani a Káosz erőit azzal, hogy az életirtó adósságot egyszerűen létében semmisítjük meg, vagyis leírjuk, akkor a rendszerelmélet egyes (legfőbb) főtétele értelmében hisztérikus kavargók fognak lőporként felrobbanni, hogy a stabilitás irányába igyekvő létállapotot ronccsá pusztítsa. Ebben az esetben a hisztérikusoknak ellenálló társadalom-alrendszerek ágyúgolyóként repülhetnek ki a társadalmi rendszerek egyes (legfőbb) főtételével mintegy dacolva.

Ez történt a magyarsággal is. Voltunk bátrak dacolni a Káosz erőivel és a Rendet védelmezni. Ezért akarnak összetörni minket. Már ég is a gyújtózsinór ...

12 megjegyzés:

  1. Én ebből annyit értettem, hogy László, a professzor felfedezte a visszacsatolást, és annak mindjárt két fajtáját különböztette meg, a negatívat (ami jó), és a pozitívat (ami rossz). Továbbá, hogy begerjedni az a rendszer fog, amely először is eleve gerjedékeny és ráadásul kurvára gerjesztik is.

    Na most viszont elég az értelmiségi picsogásból. Hol a megindulási terepszakasz, mi a célobjektum, mikor van a D-nap, H-óra, milyen ellenállással kell számolni, milyen támogatást kapunk. Ezt írja meg, professzorkám.

    VálaszTörlés
  2. Fohadnagy, nem arulo maga veletlenul? A parancs vilagos volt: visszavonulás, újraszerveződés, újratervezés. Ez most a nemzetstrategiai fontolkodas es nem a huszarrohamok ideje. Majd ujraindul a chatter, ha megszuletett a dontes, merre tamadjanak az arcmagyarok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Visszavonulás? Rohamlöveggel? Na jó, hajlandó vagyok a rekettyésből harckocsi-elhárító tűzzel fedezni a visszavonulást, aztán hátratolatok.

      Törlés
  3. KGB: ez a visszavonulas olyan defetistan hangzik, nem lehetne valami pozitivabb kicsengesu fogalmat hasznalni? Pl. hadicsel; rugalmas elszakadas; arcvonal-optimalizalas; a III. szamu vedelmi vonal megszallasa (ez azert jo, mert offenzivnek hangzik); az ellenseg elvonasa a sajat bazisainak kozelebol a sajat logisztikai kozpontunk fele;

    vagy ha mar mindenkeppen visszavonulasnak hangzik hangsulyozni kellene, hogy ez taktikai termeszetu es a legfobb celja, hogy a sajat eroinket kimeljuk mikozben a Birodalom csapati az uj bevehetetlen vedelmi vonalon fecserlik hiabavaloan az eroforrasaikat

    VálaszTörlés
  4. Igy csinalnak primitiv, sikerpropagandan nevelkedett nepek. Mi, magyarok azonban megszoktuk a bukast. Mi tobb, hianyzik is, ha egy ideig nem szall minket meg senki. Mar csak azert is, mert akkor van kire kenni a nyomorunkat. Siman visszavonulhatunk a mocsarba es megvarhatjuk, amig a Birodalom magatol osszedol. Mar nem tarthat soka.

    VálaszTörlés
  5. Tehat nekunk Mohacs kell, mert Mohacs nelkul menthetetlenul elszakadunk a szakralitastol? Nagyon remelem ezek utan, hogy a Birodalom terrorgepezete nem jon ra erre az igazsagra, mert mi tortenik, ha esetleg eltorli a Fold szinerol Mohacsot? KGB van a szakralitas harcosainak egy titkos Mohacsa, ha a Birodalom hordai rank zudulnak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vigyázzunk! Ha a Birodalom rájön, hogy nekünk Mohács kell, kitolásból dafke visszacsatol hozzánk mindent a Morvamezőtől a Fogarasi-havasokig. De magának meg hová lett az a jó kis Pak40-ese?

      Törlés
    2. Sajnos egy masik felhasznalo van itt a Google fiokjaval, ezert aztan a Pak-40 csak vegszukseg eseten jon elo. Kulonben is a panceltoro tuzerek legfobb fegyvere a rejtozkodes. Majd felfedem a pozicioimat, ha itt lesz az ideje.

      Törlés
    3. innen olcsón fel lehet szerelkezni

      http://www.argep.hu/trend/PAK4/Pak-40.html

      Törlés
  6. bz249, az oriasi baj lenne, ha a Birodalom nem akarna minket megszallni. Ez esetben esetleg a webprolik a magyar webelit ellen fordulnanak es mondja meg oszinten, szeretne arra ebredni, hogy a haza elott tobb ezres izgatott tomeg emelgeti a kaszat, kapat es az ego faklyakat? Akkor inkabb rugdossak a birodalmi rohamosztagosokat, majd azok visszautnek, ha nem tetszik nekik.

    Ne ragadjon meg Mohacsnal, hogy tetszik a bekasmegyeri katasztrofa?

    VálaszTörlés
  7. Szoval azt mondja Mohacs az csak egy olyan Szimboleum es Bekasmegyer tokeletes alkalmas a helyettesitesre, ha ugy adodik?

    VálaszTörlés
  8. En praktikusabbnak is gondolom, ha nem minden katasztrofa Mohacson tortenik. Kepzelje, megemliti a mohacsi katasztrofat es utana magyarazkodni kell, hogy melyikre gondolt. Ha ezzel szemben a bekasmegyeri katasztrofat emliti, mindenki tudja, hogy arra gondol, amikor a Nep hivasara hazatero torvenyes magyar uralkodot az IMF zsoldosai fogadtak es rovid csetepate utan megakadalyoztak, hogy elfoglalja a tronjat es kikapcsolja a kompradorszivattyut.

    Mondjuk megtanitani alkalmasint egy tucat katasztrofat minden arcmagyarnak az idot rablobb, mint csak Mohacsot bemagoltatni, de mire tartjuk a koznevelesi szemelyzetet, ha nem erre?

    VálaszTörlés