2013. március 12., kedd

Rothschildok markában

Történelmi tény, hogy a napóleoni háborúk befejezése óta a Rothschildok kezében van a világpénz. Ők uralkodnak a világon a pénz által, pedig az nem az ő pénzük, hanem az emberek pénze. Az emberek által megválasztott vagy szakrálisan vezérré emelt Vezető kezében pedig nincs pénz, mert a Rothschildok elvették. Ha például az emberek azzal a panasszal fordulnak a Vezetőhöz, hogy nincs zsozsó, akkor a Vezető nem tud nekik adni, mert először a Rothschildoktól kell kérnie. Ha pedig a Rothschildok nem adnak, mert félnek, hogy a jogosan zúgolódó magyar törzsszövetség egy új világforradalom magja lehet, akkor a Vezető kénytelen azt mondani a tiborcoknak, hogy nincs zsozsó. Bármilyen jogos is lenne a tiborcok igénye.

Hát hol demokratikus ez?

A véleményterroristák által elvakított magyar emberek még arra sem jöttek rá, hogy a forint is a Rothschildok fizetőeszköze. Amikor zsömlét veszel a péknél, valahol, a Rothschildok terrorpalotájában megcsörren egy pénztárgép. Ezért van szükségük arra, hogy a Magyar Nemzeti Bank az ő kezükben legyen. Ezért teljesítette eddig ez a "magyar", "nemzeti" bank pincsikutyaként az ő ukázaikat. Ezért nem jutott minden tiborc asztalára bütyökmagból készült ízletes kása.

Ennek most vége. Miénk a bank. Mostantól az már a Nemzeti Létharc Bankja.

Nem lehetett másként. Az volt a legbiztonságosabb, ha a nemzeti létharc által elkötelezett kézbe kerül ez a pénzcsap. Tiszta őrület, hogy a globálkomprádorok biztonságát szolgálja a devizatartalék. Hogy azok, akik nekünk kölcsönt adnak, ép bőrrel távozhatnak, ha az ország bedől. Hogy nekünk kell fizetnünk azért, hogy az ő pénzük biztonságban legyen.

Hát nem. Ha jőni fog, ha jőni kell, akkor egyszerre szállunk a pokolra. Ez majd a Rothschildoknak is ad egy leckét.

9 megjegyzés:

  1. Csak nem ez a blog lesz a globálrevolúció germinatív centruma?

    És most megyek és bebizonyítom, hogy nem vagyok robot ...

    VálaszTörlés
  2. Névtelen, amióta a Miniszter (azóta a Nemzeti Létharc Bankjának elnöke) világossá tette, hogy melyik oldalon áll a globálrevolúció titáni küzdelmében, azóta a blogunk Tényező faktora sokszorosára nőtt.

    Szorgos kommenteléséért a jutalmát a Győzelem után kapja meg.

    VálaszTörlés
  3. Én a második Névtelen voltam. Az első Névtelent nem ismerem.
    Amúgy meg Bernadotte vagyok csak nem írtam oda.

    VálaszTörlés
  4. Maga milyen becsületes, Bernie. Ha az első kommentet is a magáénak vallotta volna, akkor a Győzelem után dupla jutalom ütné a markát.

    De sebaj, majd magaménak vallom én.

    VálaszTörlés
  5. per pillanat úgy tűnik, nagy szarban kapálózik az a győzelem
    B.

    VálaszTörlés
  6. Hát aki létharcot ragad, az létharc által vész el, ahogy a közmondás mondja.

    De mi ez a kishitűség? Ha nem hisz, akkor a siker esélye nulla! Ezért először a hitnek kell meglennie. Higgyen és jobb lesz, meglátja!

    VálaszTörlés
  7. Egy ekkora ország nem tudja függetleníteni magát a globális folyamatoktól, amelyeket az erősebbek, nagyobbak irányítanak, bárkinek a kezében is van a Nemzeti Bank.

    Ha konvertibilis a forint, - átváltható dollárra és viszont korlátlan mennyiségben - akkor ez van, ami most.
    Ha pedig nem az, akkor csak játékpénz, akkor pedig az van, ami a kommunizmus idején is volt.

    Ezen a "Rotshchildos" helyzeten változtatni úgy lehetne, ha azt az Amerikai Egyesült Államok akarná. Kennedynek sem tetszett ez a helyzet, de le is lőtték.
    Vagy pedig, ha sok-sok másik ország együtt.
    De Magyarország egyedül hiába próbálna akármit is.

    A Nemzeti Bankot bárki is vezeti, attól a forint még ugyanúgy a "Rotschildok" pénze marad.

    A bank tartaléka pedig a nemzet utolsó tartaléka. Ha annak is a nyakára hág a Fidesz abból semmi jó nem lesz.

    Amúgy pedig nem lenne kötelező a tartalékot a "Rotschildok" pénzében tartani. Nyugodtan lehetne aranyban is tartani egy megfelelő részét, ahogyan azt a Magyarországnál okosabb országok is teszik.

    Ez a cikk egy gyenge kísérletnek tűnik, annak megideologizálására, hogy miért is szórja el a Fidesz a Nemzeti Bank tartalékát is.

    Amúgy 2008. fényesen bebizonyította, hogy mi vár az országra, ha nincsen elegendő tartaléka.

    Még a "Rotschildok" elleni háborúhoz is csupán három dolog kell(ene). Pénz, pénz és pénz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akitlosz, jó helyen kapirgál. Aki üzletelni kezd a globalómával, azt beszippantja az, mint egy szörnyű polip. Az önfenntartáson alapuló szakrális társadalom lenne a megoldás és ezt a Professzor többször kinyilvánította.

      Sajnos az a helyzet, hogy a szennymédia által agymosott konzumidióták nem vennék jó néven, hogy elveszik tőlük a lapostévét meg a Barátok Közt c. sorozatot és képesek lennének arra, hogy nemzetellenes erőket segítsenek hatalomra. Ez a demokrácia szörnyű csapdája, amelyre csak egy szakrális vezető jelentene megoldást. Azt viszont nem hagyja az Unió. Ez is azt mutatja, hogy az Unió is a globalóma egy fedőszerve.

      Törlés