2013. augusztus 13., kedd

A ganajtúrók helye a szakrális világrendben

Hej, ti ganajtúróbogarak!

Bocs, egy kicsit előreszaladtam. Szóval pusztán a gondolatkísérlet kedvéért tételezzük fel, hogy ti mind ganajtúróbogarak vagytok. Ott túrtok a ganajban, busa fejrészeteket ritkán emelve ki a trágyából. Na most gondoljatok bele, ebben a helyzetben mit tudnátok arról, hogy a világban nem csak trágya van és bogarak, hanem magasabb szintű szellemiség és ezen magasabb szintű tudattartalmak által szőtt összeesküvések is?

Ennyi bizonyíték elég is a köztetek levő, kissé fejlettebb központi idegrendszerrel rendelkező ganajtúrók számára, hogy egy láthatatlan, megnevezhetetlen Birodalom fenekedik a magyarság ellen, hogy kiirtson minket, mint a dodómadarakat. A többi, a törzsfejlődés alacsonyabb szintjén megrekedt egyedet elrettentő példaként fogom felhasználni a megvilágosodottabbak számára.

Tehát kedves elit-ganajtúrók. Beavatlak benneteket az európai gondolkodás egyik legfogasabb kérdésébe, amin a legfényesebb agyak törték magukat a francia forradalom óta. Nézzetek csak le a nemelit ganajtúrókra. Fúj, micsoda primitivizmus! Remélem, elönt titeket az elégedettség, hogy ti a létértelmezés magasabb szintjére hághattatok. És most nézzetek fel rám a ganajból. Szemben veletek, én egy magasabb tudati szinten álló elit vagyok - nem elit ganajtúró, mint ti, hanem elit ember. Felettem már csak az igazi szakralitás van, ami közvetlen csatornán osztja meg velem a létértelmezést meg azt, hogy milyen szakrális cél érdekében kell felhasználnom a ganajtúrókat.

Amit itt most láthattatok, az a létezés szakrális piramisa, amiben én elég magasan vagyok, ti meg sokkal alacsonyabban, de még mindig jóval a szakralitástól teljesen mentes konzumganajtúrók felett. Ezt a természetes hierarchiát akarják eltagadni a liberálganajtúrók, a rossz felsőbbrendű emberek kesztyűbábjai, akik titeket is lehúznának a konzumganajtúrók szintjére. Gondoljátok csak meg, mit vesztenétek ezzel: elit-ganajtúrói rangotok egy pillanat alatt szertefoszlana és egy szintre kerülnétek azokkal a véglényekkel. Inkább hallgassatok rám, mert én biztosítani tudom számotokra, hogy mindig legyen, akit lenézhettek. Ugye, milyen remek érzés?

Ne hagyjátok, hogy ezt a közöttünk kialakult szakralitást a francia forradalmárok deszakralizálják.

16 megjegyzés:

  1. Tiltakozom, hogy a Professzor szentenciáit ganajtúrózással profanizálja!

    KGB épp maga néz ki ganajtúrónak a profilképén.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csupan ki akartam emelni a Professzor gondolati tartalmat, aki a Birodalomban es az o osszeeskuveseben nem hivo liberalis lakajertelmiseget foldigilisztakhoz hasonlitotta.

      Maga a ganajturo, en felsobbrendu tudattartalom vagyok. Ez kovetkezik a spiritualis szakralitas diadalabol a Birodalom felett.

      Törlés
    2. Ne mondja, hogy kérlelhetetlen vagyok:
      elfogadom, hogy maga egy ganajtúró/giliszta felsőbbrendű tudati tartalma. (Én a ganajtúrót ajánlanám, hogy válassza, mégis csak magasabb rendszertani kategóriában helyezkedik el a vertikális világrendben.)

      Törlés
    3. Szanalmas mocskolodasai leperegnek rolam, ganajturokam. Tudom, hogy kiknek a megbizasabol kotozkodik itten, de en egy olyan alacsonyabbrendu letformaval, mint maga, szoba se allok. En csak felsobbrendu emberekkel vagyok hajlando vivni es a porba sujtani oket a spiritualis szakralitas neveben.

      Ne probaljon a cipomhoz kozeliteni a tragyas izeltlabaival!

      Törlés
    4. Nézze Gammatúró!

      Látja még a neve is hasonlít.
      Maga itt osztja a bütyökmagot a magyarrögi tiborcoknak, miközben néderlandi kéjhömpölyben áztatja a kitintestét. Méghogy maga meg a szakralitás...

      Törlés
    5. Nem tudom, mit jön ezzel a Hollandiával. Nem fogom az orrára kötni, honnan írok. És ha Hollandiából, akkor mi van?

      Törlés
  2. (semmi sincs, csak jól lehet ilyesmivel az ékezetlen alteregóját froclizni :), de rendben, hanyagoljuk)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maga valami nyomozo vagy micsoda? Nem lepne meg, ha a globalhatalom felsobbrendu emberei celkeresztjukbe vennek a blogunkat. Tul kenyelmetlen lett az igazsag, tul sokan beszelnek rola.

      Törlés
    2. Addig örüljön, amíg én szólok. Legyen körültekintőbb a dekonspiráció megelőzésében, bújjon egy proxy mögé.

      Törlés
    3. Mi az a proxy? Az nem valami globalis dolog?

      Törlés
  3. KGB a proxy azt jelenti, hogy közeli, vagyis ez lényegében a lokalitást jelenti a globalóma ellen. Válasszon egy lokalitást, ha Hilvarenbeek akkor azt, ha Ózd-Farkaslyuk akkor azt. Az a lényeg, hogy legyen egy lokalitás, amihez kötödik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem Hilvarenbeek, Paterswolde.

      Nehezen tudom megérteni, hogyan bújhatnék Paterswolde mögé a globalóma ellen. Paterswolde nem elég nagy ahhoz, hogy a globalómára csapást mérjek vele. Én továbbra is a spirituális szakralitásban bízom.

      Törlés
    2. Mekkora ez a globaloma? Mert lehet, hogy Paterswolde tul kicsi, de mi van, ha egesz Drenthe-t hozzavagja? Az azert megiscsak 2600 km2, azt csak megerzi egy globaloma is.

      Törlés
    3. Nevetséges. Ha a globalóma gond nélkül lemészárolja a PIGS-eket, köztük Spanyolországot (505 992 km2), akkor mit neki egy Drenthe? Paterswolde azért jó hely, mert olyan álmosnak és unalmasnak néz ki, hogy a globalóma nem gyanakszik rá. Aztán majd ledöbben, hogy éppen onnan érkezik a halálos csapás.

      Már nem kell sokat várni.

      Törlés
    4. Mi ez a kishitűség? Hit nélkül nem fog menni, KGB! A PIGSek csak azzal vannak elfoglalva, hogy zabáljanak a kéjhömpölyből amíg csak lehet és nem jönnek a glonalóma böllérei. Még a konzumidióta Ibizát sem lennének hajlandók hozzávágni! Persze hogy a vájúba feledkezett ibér emsétől nem hőköl hátra a globalóma, legyen bármekkora.

      Törlés
    5. Névtelen, a globalómát csak magyar harcmodorral lehet legyőzni. Hadd higgye azt, hogy megfutamodtunk, hogy szétszéledtünk, hogy Drenthe ugarán kóválygunk eltévedve. Aztán amikor üldözésünkbe kezd, akkor hátrafordulva lenyilazzuk és kikiáltjuk a Boldogasszony Királyságát!

      Törlés