2013. december 14., szombat

Oh, those Russians

Az ukrán zavargások kötelességemmé teszik, hogy a globálbirodalom ezen újabb kártevését is beillesszem az ontológiámba. Beleillik? Kell egy kevés intellektuális kalapálás, de beleillik.

Ukrajna megértéséhez tudni kell, hogy vannak az oroszok. Az oroszok számára pedig mindig Nyugatról jött a fenyegetés. Dzsingisz kán, Lenin, Sztálin, Hitler mind a Nyugat birodalmának termékei voltak, akik máson se törték a fejüket, hogy a szakrális Oroszország Anyácskát hogyan változtathatnák egy hatalmas, radioaktív külszíni fejtéssé, a kiszívattyúzott orosz életerőt pedig hogyan költhetnék el luxusfogyasztásra.

Itt vannak tehát az oroszok, akik gyanakodva pislognak a szakrális hagymakupoláik alól a Nyugat felé és itt van Ukrajna, ahol az elitek hol a Nyugat, hol a Kelet fele pislognak. Hogy lesz ebből egységes ontológia?

Hát az ukránoknak nem lesz. Ők maradnak ott, ahol vannak, elitjeik által megvezetve, hol az oroszok, hol a Nyugat képviseletében felbukkanó nyugati globálbirodalom által külszíni fejtve. Nekünk viszont, nekünk van ontológiánk, ha van hozzá szemünk. Tessék, így jár az az ország, aminek elitjei a Nyugat globálbirodalmához dörgölőznek, jöjjön az a Nyugat akármilyen irányból. Mi ezt a hibát nem követjük el, mert mi fityiszt mutatunk a Nyugatnak, jöjjön az akár oroszok képében is. Mi tudjuk, amit tudunk, hogy mindenki a mi létjavainkra ácsingózik, hogy mindenki csak elvenni akar abból a sokból, ami a mienk.

Egyedül vagyunk, barátaim. De legalább más nem lopkod a tányérunkból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése