2014. január 27., hétfő

A világ hármas szerkezete

Az ultraliberálisok a LÉT-nek nevezett könyöradománnyal hitegetik a roncstársadalmistákat. Vonatkoztassunk el egy pillanatra attól, hogy ez a szlogen a szennymédiából ömlő tömegpusztító médiaszennyfegyver reklámjának is tekinthető és ássunk a jelenség mélyszerkezete mögé. Alá. Mit tudom én, csak ne maradjunk meg a fecsegő felszínen, hanem nézzük meg, hogyan bizonyítja a LÉT is az egyetemes gonosz létezését.

Már magam is felemeltem a szavam a magyarságra kényszerített kényszermunka ellen. Nehogy már idegen hatalmaknak dolgozzunk, ezzel is felgyorsítva a bolygó pusztulását, amikor a kertjeinkben bőségesen burjánzó bütyökmagcserjék termésében is dúskálhatnánk. Hogy mennyire hazug az ú.n. "munkabér" fogalma, tekintsük azt a tudományos tényt, hogy az összes jövedelem közül a munkabérek csupán 22%-ot tesznek ki. A jövedelmet itt természetesen szakrális értelemben, az "jövés" szótőből leszármaztatva értettem, ami szkíta nyelven annyit tesz, hogy óriási halom mirrha. Marha. Mit tudom én, nem kell egy hozzám hasonló Látónak szkíta nyelvből is perfektnek lennie ahhoz, hogy lássa az igazságot. A 22% úgy jön ki, hogy beleszámoltam a humán transzfereket is. Az, hogy az olvasóim millióinak agyából súrolom ki a téveszméket ezekkel a megmondásokkal, az egy humán transzfer, értéke fel sem becsülhető forintban. De azért tegyük meg és becsüljük alulról egy blogposztom egy súrolandó agyra vetített humántranszfer-tőkearányosát 72410 Ft-tal. Ha ezt megszorozzuk a posztokat átlagosan olvasó 1560 000 emberrel, akkor egy posztom értéke 112944000000 Ft-nak adódik.

És hol ad hozzá ennyi értéket egy multi-bérrabszolga egy hét alatt?

A 22% is bizonyítja, hogy magának a LÉT alapjövedelemnek az ontológiája is hazug. Felül vannak a birodalmi kizsákmányolók, alul a humán erőforrások széles tömegei, a LÉT-et pedig középen, a hazug pénz világában forintosítanák, ami olyan, mintha a dohányzás ellen felvilágosító kampánnyal harcolnánk és nem a probléma gyökerét - a trafikot - támadnánk. A létnek ebben a gigászi hármas terében zajló emberfeletti folyamatokra ugyan, milyen hatással lehetne az alapjövedelem? Egyértelműen semmilyen hatással, ez is mutatja, hogy a birodalmista elnyomás ellen küzdő létharcos csak kikacaghatja a LÉT-et.

Ilyen mismásolással nem tudjuk elragadni a létszivattyúzóktól, ami nekünk jár. Bőséges marhákat csak akkor szerzünk, ha beverjük a birodalmisták arcát. Ne hagyjátok, hogy holmi alamizsnával kifizessenek a titeket megillető dús zsákmány helyett.

Mikor már olyan közel a győzelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése