2014. március 26., szerda

Dupla

Van a globalisták szócsöve, az Economist. Az Economist azt mondja most, hogy Magyarország korábban kapott a globális Birodalomtól, most meg nem kap, meg is nézheti magát. Hát kedves Economist, nézzük csak meg, mennyit kaptunk korábban és mennyit az elmúlt húsz évben.

Korábban nem jött be a tőke. Igaz, hogy a Szovjetunió itt állomásozott, de a tőkéje nem jött be, cserébe viszont a létjavakból nem szivattyúzott ki olyan sokat. Azóta, amióta bejött a tőke, azóta van szivattyúzás is kifelé. A számok pont ezt mutatják. 1964 és 1989 között példátlan gazdagodás volt Magyarországon, ehhez képest 1989 és 2014 között viszont csak jóval szerényebb mértékű gazdagodás. Mivel semmi nem indokolja, hogy az 1964 és 1989 közötti gazdagodás ne folytatódhatott volna 1989 után is, a gyanú a birodalmista tőkére terelődik. És valóban, ha összeadjuk amit a tőke kivitt legálisan és amit a tőke zsoldjában levő bérrabszolgák kisíboltak illegálisan, akkor meg is van az a dupla fizetés, ami a magyarok szerint igazából járna nekünk.

Dupla fizetés, dupla nyugdíj, dupla malacpöri. Gondoljátok meg, nemzettársak, ezt fogjuk kapni. Mindehhez csupán az kell, hogy a komprádorszivattyú leálljon és a tőke elhúzzon máshová szivattyúzni. Akkor mindaz a sok jó, amit megtermeltünk, megmaradhatna nekünk és nem maradna éhes száj az országban.

Ehhez képest a sok csillogó, felesleges technokütyü valóban mellékes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése