2014. április 26., szombat

Nikápoly

2014-ben a magyarság számára szakrális évfordulókat ünneplünk. 224 éve halt meg II. József, aki lábbal taposta a magyar szakralitást és 618 éve volt a nikápolyi csata, amelynek jelentőségét nem kell részleteznem azok számára, akik értő szívvel követik a magyar elit lepusztulásának 1107 éves történetét. 1107-nek 618 nagyjából a fele, 618-ban pedig a 224 van meg maradék nélkül. Ezek az ellenőrizhető tények is mutatják, hogy mélytörténelmünk szerkezetileg döntő eseményeiről beszélünk.

1107 éve a magyar elit és a nép egységbe forrva kente el a Nyugat száját. Hiába volt a világraszóló győzelem azonban, az elit azóta is egyre csak elárulja a magyar népet egyre mélyebbre lökve a magyarságot a nemzethalál gödrébe. Hiába mondta meg annyi magyar bölcs, hogy a Nyugatban ne bízzál, mert a Nyugatot és a mögötte álló megnevezhetetleneket csak a kiirtásunk érdekli (úgy hobbiszinten, mint anyagi érdekből és csupán a pusztítás gyönyöréért), az elit üveggyöngyökért eladta a magyar érdeket, holmi "békés egymás mellett élésről" zagyválva. Valójában azonban csak a saját gyomruk érdekelte ezeket az eliteket, csak jól akartak (és akarnak!) élni és mit sem érdekli őket a tiborcok panasza. Mert ha legalább az elitek nagy kincseket kaptak volna a hazaárulásért cserébe, amit szétoszthattak volna a nép között és így mindenki részesedhetett volna a hazaárulás gyümölcseiből. De ezeknek még egy fehér ló se kellett, elárulták ezek a hazát pusztán szórakozásból.

Tanulhatnánk az akkori eseményekből. Nikápolyi csata és kalapos király vár azokra a népekre, akik nincsenek összeforrva egy hatalmas nemzeti egységben amikor jön a Nyugat, mint ahogy jött 1526-ban Mohácsnál és jött 1920-ban Trianonnál. Ennek alapfeltétele, hogy a nép és az elit képes legyen a megegyezésre. Így lesz a hazaárulás negatív végösszegű játszmája nyereséges mind az elit, mind a nép számára.

És akkor a nép és az elit is addig él boldogan, amíg el nem pusztul az egész nemzet.

7 megjegyzés:

  1. Méghogy "1107-nek 618 nagyjából a fele, 618-ban pedig a 224 van meg maradék nélkül"!!!
    Meglátszik ez a bal parti diploma.

    B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valami nem tetszik? Akkor bizonyítsa be egzakt módon, ahogy ezt a téma súlya megkívánja. Nem kevesebbről van itt szó, mint a nemzethalálról.

      Törlés
  2. Nagyon kár, hogy a Tagok újra kikerültek! Személyiségi jogaik védelmében tiltakozom!
    Továbbá tiltakozom a egzisztenciáját kockáztató, elkötelezett kisebbség nevében a kamunikekkel felduzzasztott Bloggerek gúnynevű lista ellen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magának itt nincs semmilyen joga, maga csak egy Névtelen. Ha úgy tartja kedvem, tetszőleges nevet adok magának. Mit szólna például ahhoz, hogy Óþekkt? Muhahaha, óþekkt, óþekkt! Ez tetszik!

      Törlés
    2. Kedves Óþekkt, én nem látom, hogy a Tagok visszakerültek volna. Ezért kell KGB-nek beérnie mirelit bütyökmaggal nap mint nap. Ízlelőbimbói bizonyára már komoly sorvadásnak indultak, ám a szakralitás természetesen még átjárja szenvedő testét.

      Törlés
    3. Mit majmolja ezt a bunkerlakót? Természetesen B. vagyok, csak a második komment végéről lemaradt.
      Nálam jól láthatóan kint vannak a Tagok, mind a heten.
      Van egy komment magának az előző posztban, de úgy látom, azt se látja.

      B. (csak mert hátha elfelejtette a komment elejét)

      Törlés
    4. Ne haragudjon, Bernadotte, megtévesztés áldozata lettem. Az viszont kétségtelen, hogy kezdek feledékennyé válni. Remélem, ez nem a mértéktelen bütyökmagfogyasztás mellékhatása. Ha kiderülne, hogy igen, akkor lefagyasztom az egész készletet, és elküldöm KGB-nek.

      Törlés