2010. október 13., szerda

Bennszülöttek

Úgy állunk itt a vörösiszapban, mint a Jelenések Könyvében a négy élőlény tele szemekkel. Nézünk a sok-sok szemünkkel, de nem látjuk előttünk a hatalmas angyalt, aki hatalmas betűkkel valamit ír az égre.

Majd én felolvasom nektek. Azt írja az angyal az égre, hogy a pusztulás Nyugatról jön. Keleten, Délen és Északon vannak az állatok, de Nyugaton még az állatnál is rosszabb lények élnek. A nyugati ember az az állatnál rosszabb lény. Ő hozta a világra a profitot, meg a globalizációt, ami hatalmas vértócsaként terjed szét a földgolyón, mintha ezernyi hitványul megépített vörösiszaptároló köpte volna oda szörnyű tartalmát.

Ilyet egy szakrális bennszülött nem tenne. A szakrális bennszülött, aki nemnyugaton lakik sose találna ki olyan kegyetlen dolgot, mint a vörösiszap. Jött viszont a nyugati ember, aki kitalálta. Kitalálta és odaöntötte a békés dunántúli tájba a komprádor által kifosztott páriák fölé. Hányavetin besöpörte az extraprofitot a nyugati, globális tőkét csinált belőle, a vörösiszap mérge pedig megmaradt a szegény kifosztott bennszülött magyaroknak lokálisan.

Ha belenézünk a vörösiszapba, a saját hulladék voltunkat látjuk benne. Eladtuk az életterünket egy marék vörösiszapért a nyugati civilizációnak. Ők pedig idejöttek a vörösiszap-gépükkel és módszeresen kiirtanak minket.

Vagy magunkat öngyilkoljuk a nyugati civilizáció vörösiszapjával? Tulajdonképpen olyan mindegy. Ha szakrálisan élnénk, vörösiszap se lenne és akkor nem fogyna a magyar, hanem gyarapodna. Minden egyéb csak művalóság.

9 megjegyzés:

  1. Igaza van KGB, a haladó Szovjetúnió nem exportálta a vörösiszapot. Azt csak az imperialisták teszik.

    VálaszTörlés
  2. A nyugatiak ennel rosszabbat tesznek. Uveggyongyoket szornak a bennszulotteknek, mire azok doren elhajintjak a szakralitast es vorosiszap-gyarakat kezdenek imadni aranyborjukent. Mire eszbekapnak, mar ki is vannak irtva es a Nyugat elvitte a profitot.

    A Szovjetunio ilyet nem tett, de a konfucionista, hagyomanytisztelo Kina se. Japan se, amig meg nem fertozte a Nyugat. Legyen mar eleg az allando Nyugatra pislogasbol, azok kifosztanak minket!

    VálaszTörlés
  3. KGB elvtárs: a Fospumpa ellopja a zemberek megtakarított pénzét, kivérezteti a külföldi befektetőket, és maga a bennszülöttek üveggyöngyeivel van elfoglalva?!

    VálaszTörlés
  4. A Fospumpa csupán lecsatolja a jövedelemszivattyút és a pumpált matériát visszaönti az emberekre.

    VálaszTörlés
  5. A Fospumpa által pumpált matériát max. a hülyemucsaiak nyakába töltse, azok úgyis abban járnak.

    VálaszTörlés
  6. Maga megorult. Penzt akar adni a Zembereknek? Azok csak elkoltenek.

    VálaszTörlés
  7. KGB, azt hiszi, hogy a Fospumpa fellép a komprádorelit ellen?

    Szakirodalom: http://de.wikipedia.org/wiki/Honda_CX_500#Spitzname

    VálaszTörlés