2010. október 10., vasárnap

A bukás

Asztakurva, hogy én mekkora jós vagyok! Ezer éve tépem a számat, hogy ha a Fidesz nem fejezi be és nem hallgat rám, akkor csak bukások sorozatára számíthat. És tessék, be is következett. Totális vereség, hanyadik is? 2002 tavasza óta legalább a nyolcadik fideszzakótól futhatott össze a nyál az ínyenc közönség szájában.

Hogy kúrhatták el ennyire? Összefoglalnám tanulmányban diszkontáron, itt lássunk csak néhány étványgerjesztő részletet.

Kezdjük azzal, hogy a Fidesznek nincs programja, soha nem is volt. Fiúk-lányok, ez így nem mehet tovább. Jelezném, hogy van egy teljesen kész program, az Egy Program, amit csak át kell venni. Ki kell rúgni a barmokat, helyükre független szakértőket kell felfogadni - na persze nem mogyoróért, a havi kétmilkót el lehet felejteni - és beindulhat a láncreakció, amint a reformok elérik a kritikus tömeget.

Aztán a kommunikáció, hát az borzalmas. Már Feri végzete is az volt, hogy nem kommunikált jól, hogy Kóka Janiról ne is beszéljek. Hozzájuk képest a Fidesz kommunikációja még okádékabb. Szar, hogy mást ne mondjak! Hiába jó a szakmunka, ha a kommunikáció egy nagy fos! A mostani narancsos buktánál is világosan látszott: hiába volt Esztergomban minden tuti, ha egyszer úgy kommunikáltak, mint egy varacskos disznó.

Megjegyzem, hogy programszakértő mellett a képességeimet főként kommunikációs szakértői vonalon tudom kibontakoztatni.

7 megjegyzés:

  1. Igaza van KGB, a Fospumpa megbukott. Amúgy nem tudom mit várt, a mucsaiak nem tudnak kommunikálni.

    VálaszTörlés
  2. Senki sem tud kommunikalni, kiveve en. Nem is ertem, hol marad mar a zsozso.

    VálaszTörlés
  3. Kilóra?
    Ne röhögtesse ki magát.
    Egyfelől professzionalizmusomhoz illő juttatásokat követelek. Másfelől minden szart nem vagyok hajlandó árulni, csak minőségi árut. Mondjuk az Egy Programot.

    VálaszTörlés
  4. 30 ezer EUR/kg elég drága?
    Értem, összeköti a kellemeset a hasznossal. Helyes!

    VálaszTörlés
  5. Vigyázzon, a vincenték és a piroslap gründolói el akarják venni a megmondómonopóliumát! Rájuk küldte már a sereget? Mert nem úgy látszik.

    VálaszTörlés
  6. Vincentéknek még sok spenótot kell megenniük, míg Tényezők lesznek.

    A piroslap meg nem független, szemben velem.

    VálaszTörlés