2010. október 20., szerda

Csapataink harcban állnak

Mégis, mire számítottatok? A Gonosz és Jó összecsapása olyan biztosan következik el, mint a napfelkelte.

A Birodalom és bennszülött rabszolgái azt hitték, Orbán Viktor személyében sikerült egy kesztyűbábot a trónra ültetniük és folytatódhat a mohó tobzódásuk. Ezt gondolták, de csalatkozniuk kellett. Amikor erre rájöttek, mozgósították Magyarországon állomásozó csapataikat, mert a Két Komprádor megvédése mindennél többet számított. Haderejüket két részre bontották. Két vérszomjas tábornok vezetésével haladtak a seregek. A hadoszlopok közepén egy-egy komprádor, körülöttük birodalmi rohamosztagosok, őket pedig a bennszülött rabszolgahaderő védte. Ezek a szerencsétlenek elárulták hazájukat és néhány csontért vagy ócska lapostévéért cserébe nagykanállal zabálták a birodalmi véleményterrort.

Velük szemben hatalmas, elszánt sereg. Sokan vagyunk, rongyosan, éhezve, immár az utolsó tank benzinért a falig hátrálva. Innen nincs tovább. Vagy benyomunk egyet a Birodalomnak, vagy a harmadik világba csúszunk vissza azáltal, hogy megfosztanak az utolsó hűtőládától, az utolsó Suzuki Swifttől is minket. Lehetett tudni, hogy a csata elkeseredett lesz.

A rongyos sereg fölé tornyosul Ő, a Vezér. A Viktor. Rápillant a két ellenséges seregre és tudja, ez az a pillanat, amiért át kellett vennie az ország vezetését. Elnéz jobbra. Ott vicsorognak a vértől csöpögő karmú brókerhordák, az adósságot szivattyúzó komprádort körülvéve, a véleményterror hideg lehelletét árasztva maguk körül. Viktor tudja, ezeket most békén kell hagyni. Még nem jött el az idő, hogy az elvágjuk az adósság visszafizetésének a szivattyúcsövét. Balra néz. Ott vannak a multik. Ott acsarkodnak magabiztosan. Ott szivattyúzzák a rongyosok pénzecskéjét. 129 Ft egy liter agyonfölözött, kémiailag mérgezett és ráadásul külföldi tejért, ki tudja ezt megfizetni? Azt hiszik, nekik ez jár és a végtelenségig járathatják a komprádorukat. De a Vezér felkiált: hegyibe! És a multik már szűkölve tapasztalják a magyar virtust! Most már nem olyan nagy a szájuk! Bennszülött ranszolgaárulóik fröcsöghetnek, de mindhiába.

Ez bizony jó mulatság, férfimunka volt! A Birodalom egyik serege romokban, menekülve, szűkölve hordja az irháját. A másik még áll, de ki tudja, meddig? A válaszcsapásokra persze számíthatunk, de mi nem rémülünk néhány pofontól. A csatában pofonokat adunk és kapunk, de vereséget nem szenvedhetünk.

Mert ez a harc lesz a végső.

18 megjegyzés:

  1. Hagyja mar ezeket a kommunista utalasokat! Rendes civilizalt nepek is enekeltek az egesz vilag elleni harcrol. Itt van pl. ez

    http://www.youtube.com/watch?v=RxJ5JVsZyME

    A masodik versszak peldaul:

    Elore langokban all a vilag,
    de mink leverjuk mint a szart.
    Ver es szenvedes az osztalyreszunk,
    de mink rohatt kemenyek vagyunk.
    Ellenseg, ellenseg van mindenfele.

    De a refren megnyugtato:

    Harcra szulettunk es mindig nyerunk.

    VálaszTörlés
  2. KGB elvtárs, nem megmondtam, hogy a Vezénylő Tábornok nem mer nekimenni az adósságszivattyúnak?

    Bz elvtárs: bár Kobának nem tetszene, el kell ismernem, hogy a komprádorelit ellen a Wehrmachtot is be kell vetni.

    VálaszTörlés
  3. Berija elvtárs, defetista megjegyzéséért megintem. A Vezénylő Tábornok okosan úgy döntött, hogy nem az adósságszivattyúval kezd. Aztán majd az is sorra jöhet, Vagy lehet, hogy gerillahadviselés mellett dönt. Vagy ősi magyar hadviselés szerint megfutamodást színlelünk és amikor az adósságszivattyú utánunk jön, akkor lerohanjuk. Millió lehetőség van, de a harc feladása nem opció.

    VálaszTörlés
  4. bz249, bemondásra higgyem el, hogy erről szól? Én egy tök hasonló dalt ismerek, ami legelőről, tehenekről és szép szőke tehenészlányról szól.

    VálaszTörlés
  5. KGB: a kompradorszivattyu ellen osszefogasra van szuksegunk, nem kicsinyes belharcokra.

    VálaszTörlés
  6. bz249, maga itt osszefogas orve alatt egy amokfuto haditervbe akar minket belerangatni. Mi lesz, ha a kompradorszivattyu ellen felvonulunk a maga dalaval, mire az Ellenseg halalra rohogi magat? A birodalmi rohamosztagosok erthetik azt a nyelvet, ha a takonygericu lakajzsoldosaik nem is.

    VálaszTörlés
  7. KGB: akkor egy vedekezo haditervet javaslok. Tudjuk, hogy a kompradorszivattyu fo celpontja a mogyiforrasok megszerzese. Nekunk ezt kell kozosen megvedenunk. A felelosseg kozos, iranyitson at nemi mogyit az en altalam vedett frontra es igerem, hogy kitartok.

    VálaszTörlés
  8. Bz elvtárs, az ígéret kevés, bizonyíték kell, amiben a fiaim szívesen segítenek.

    KGB elvtárs, ideje lesz lecserélnie az avatarját, a harckocsi nem a jövő fegyvere:
    http://index.hu/kulfold/2010/10/20/lesz_meg_kijev_magyar_falu/

    VálaszTörlés
  9. Az en avatarom nem harckocsi, hanem egy Mobile Fighting Vehicle (MFV). Berija elvtars, maga a Mult Embere.

    VálaszTörlés
  10. bz249, tok igaza van. Nem szabad, hogy a kompradorszivattyu elerjen a mogyihoz. De mit is segitene ebben, ha magahoz kuldenenk a mogyit?

    Maga azt a penzt el akarja kolteni. Vallja be.

    VálaszTörlés
  11. KGB elvtárs, a jövő a hiperszonikus robotrepülőgépeké és a robotizált páncélruháké. Az ön mobilitása elmarad ezekétől, így ön a múlt embere.

    VálaszTörlés
  12. KGB: elkolteni, befektetni? Mi a kulonbseg? A penz azert van, hogy dolgozzon, nem pedig, hogy maga uljon rajta (plane, hogy nagyonis kenyelmetlen penzeszsakon ulni).

    Berija elvtars: szakasztott ugyanezt gondoltak a kanadaiak is, aztan amikor elkezdtek a torulkozofejuekkel harcolni akkor rajottek, hogy a robotizalt pancelruha nem bir el egy 120mm-es agyut es 40 tonna pancelt.

    VálaszTörlés
  13. Bz elvtárs, a jövőben nem lesz szükség 120-as ágyúra, mert a tüzérségi támogatást fel fogja váltani a légi. Vagy vitába száll Friedmannel?

    VálaszTörlés
  14. Flash Alert: A Mester visszatért közénk és beszáll a harcba:
    http://index.hu/velemeny/jegyzet/2010/10/21/aki_hazudik/

    VálaszTörlés
  15. bz249, magatol csak elszivna a kompradorszivattyu. De ezt maga is tudja. Es azert nem erdekli, mert maga is a kompradorszivattyu kezeloinek dolgozik, mint egy otodik hadoszlop.

    Kimondom: maga a Birodalom bennszulott rabszolgaja!

    VálaszTörlés
  16. Ugy nezek ki, mint aki be akarja engedni a Birodalom csapatait a kozszolgaltatasok piacara? Egyebkent most, hogy igy jobban megneztem magat a kompradorszivattyu egyre tetszetosebbnek tunik.

    VálaszTörlés
  17. KGB, valljon színt: csak azért akarja bz elvtársat komprádorszivattyú-lopási ügybe keverni, hogy a saját részvételét leplezze.

    VálaszTörlés