2010. október 4., hétfő

Paraziták

Ki az Ellenség? Napnál is világosabban látszott ez az európai történelemben párját ritkító választási küzdelem végjátékában.

Az ország vérén élősködő, bosszúszomjas paraziták azt remélték, hogy országrontó tevékenységüket tovább folytathatják az önkormányzatokat használva bázisul a nemzet életfájának rágására. A kisemmizettségben, megnyomorítottságban is büszke magyar faj csattanós pofont küldött nekik. De ők nem adták fel. Továbbra is itt fertőznek, itt pusztítják a lelkeket függetlennek és barátnak álcázva magukat. Az Ellenség tehát itt van körülöttünk. Cinikus, hitetlen poénkodás álcázza a szellemi vírusokat, melyeket baráti álarc mögül hintenek a máslelkűek. Legyetek ezért extra óvatosak és ne a nagyhangú fogadkozásoknak higgyetek, csakis a megérzéseteknek. Ha úgy érzitek, az Ellenség befurakodott közénk, ne habozzatok odacsapni.

De mindez semmi a kisebbségekhez képest.

A kisebbségeket ösztönösen félelemmel tölti el a kiegyenesedett magyar gerinc látványa. Egymást keresik perverz szövetségben. Vannak az egyikfajta kisebbségiek, akik a pénzoligarchia világát tartják ellenőrzés alatt. Ezek bújtogatják és pénzelik a másikfajta kisebbségieket, akik a piszkos munkát végzik el. Verés, megfélemlítés, sötét lyukakban fertőzés, csürheként tombolás, erre alkalmasak azok, akik kiszaporodják a gerincmagyarokat a saját országukból.

Nyissátok ki az ablakot és füleljetek bele az éjszakába. Ha igaz magyarok vagytok, halljátok majd, ahogy együtt nyüszítenek az országrabló paraziták és a magyarok kiirtására uszuló kisebbségek. Már nem kell sok idő és megindulnak.

Készen álltok, hogy véres leckét adjatok nekik? Kezeket a magasba!

12 megjegyzés:

  1. Mi a baj KGB, kifosztották a kisebbségiek? Cserélje le az őrséget.

    VálaszTörlés
  2. Most, hogy a ballibakat elinteztuk, ideje leszamolni a belso ellenseggel.
    Mondja, Berija elvtars, igazi jobboldali maga? Nincs magaban valami ballib metely? Metelyecske?

    VálaszTörlés
  3. KGB, nem vártam magától, hogy hülyehippinek néz.

    VálaszTörlés
  4. Berija elvtars, az elhajlas a legkisebb resben is feluti a fejet, mint egy meregzuzmo.

    Mit gondol maga a buzikrol peldaul? Buzulhatnak titokban vagy bortonbe minddel?

    VálaszTörlés
  5. Maga egy szanalmas libsi. Maga azzal probalja a buzikat mentegetni, hogy tagadja letezesuket. Ezaltal mintegy szemet huny bunos elhajlasuk elott.

    Tudtam, hogy az Ellenseg megvetette a labat a blogon!

    VálaszTörlés
  6. Ha Berija elvtars azt mondja, hogy Tirpakbokretas Buzerantfrei akkor azt el is hiszem neki. Az Ornagynak is elhinnem, ha ugyanezt mondana, bar o mar nem olyan aktiv a sancnal.

    VálaszTörlés
  7. Tessek, meg egy Ellenseg.

    Segitseg! Libsi berkommentelok arasztottak el a blogot!

    VálaszTörlés
  8. Van egy rontgengepem KGB, atlatok magan. Tudom miert terel itt a buzikerdessel (ami megoldodott mar Tirpakbokretason) vagy a kovetkezo temaval a zsidokerdessel (szinten kipipalva). Mert attol fel, ha ezeket a regen megszuntetett problemakat az eloterbe tudja tolni, akkor a falut fojtogato legnagyobb kihivassal a Kovacs Gamma Bertalan-kerdessel majd senki nem fog foglalkozni. Hat nem. Itt is most szogezzuk le, hogy Tirpakbokretason elsosorban most Kovacs Gamma Bertalan-kerdes van, mindent elarasztottak a Kovacs Gamma Bertalanok es kiszoritottak a dolgos, becsuletes tirpakokat a poziciokbol, atcsatornazzak a jovedelmeket magukhoz es a koreikhez valamint elvtelenul kiszolgaljak a nemzetkozi penzugyi koroket (amelyek szinten tele vannak Kovacs Gamma Bertalanokkal).

    Na latja ez egy targyalasi alap, ebbol kiindulva lehet megalapozni a felemelkedest es a megtisztulast.

    VálaszTörlés
  9. KGB, ne azzal az ellenségel foglalkozzon, mely nem is létezik.

    Bz elvtárs jól látja a problémát: már csak alig néhányan tudunk ellenállni KGB diktatúrájának.

    VálaszTörlés
  10. Itt most a fuggetlen, racionalis olvasotaborhoz fordulok, a csendes tobbseghez, akik azert olyan csendesek, mert el vannak tiltva a kommentelestol, de en erzem szivuk bator dobbanasat.

    Ime, megpiszkaltam a darazsfeszket es a duvadak engem tamadnak most. Mindezt bator kiallasomert kaptam.

    De mit nekem duvadak, mit nekem parazitak! Batran kimondom, hogy bz249 es Berija kisebbsegiek!

    Nezzetek es szornyulkodjetek.

    VálaszTörlés
  11. KGB, nem szép dolog, hogy grúz mivoltommal akar visszaélni. Mit szólna ehhez Joszip Visszarionovics...

    VálaszTörlés