2010. december 5., vasárnap

Deathmatch

Amint azt olvasóink észrevehették, új állócsillag tűnt fel a megmondóipar viharszántotta egén. László, a professzor hullócsillagszerű felívelését Árpi, a fegyverszakértő nem tűrhette szó nélkül. Most először mérkőznek meg életre-halálra a Tirpákblog feletti dominancia megszerzéséért.

Gong!

László: Nem babra megy a játék. Rabok legyünk vagy szabadok. Csak az a baj, hogy a kultúrmocsoktól elvakított plebs nem a valódi valóságot látja, hanem egy nemvalódi valóságot. Ezért a valódi valóság felismerőinek gúnykacaj a sorsa. Kivéve persze, ha befurakodnak a hatalom elefántcsonttornyaiba, mert akkor már nagyon mindegy, hogy a kultúrmocsoktól elvakított plebs mit gondol.

Árpi: Zavar, hogy ezzel a barommal néha egyetértek. De ez van. Nem szarral gurigázunk, hanem a Jövővel. Ha elkúrjuk, akkor a Jövőnk nem jön el, hanem egy tök másik Jövő jön el, amiben nem robotháború van, hanem gőzhajók. Ezek nem cicóznak. Tovább nem hátrálhatunk, mert elveszik a szabadságunkat. Rabok legyünk vagy szabadok, mondta az a szerb-szlovák keverék, mert csak szerb-szlovák keverékek ezeket a nyámnyila hülyemagyarokat előrerugdosni a Jövőbe. Különben letanyáznának az ösvényen a jelenben, hogy gulyást zabáljanak.

László: Mocskolódásai leperegnek rólam. Megszoktam, az Igazlátóknak ez a sorsuk. Inkább valljon színt. Kinek dolgozik, a Birodalomnak vagy a bennszülötteknek?

Árpi: Birodalom, bazdmeg. Mit gondolsz, kreténkém, mi ez, a Csillagok Háborúja? Igen, az, de a Jó és a Rossz teljesen máshogy van. Én vagyok például a fénykardos Jedi-lovag, aki a 300 forinttal megvásárolható konzumidióták helyett is küzd a szabadságért. Mert ezek még a szabadságukat is eladnák 300 forintért. Majd én teszek róla és ellentartok.

László: Maga a Birodalom bérrabszolgája. Maga júdűspénzért kiskanállal tömi a plebsbe a véleményterrort. Maga meg lesz fékezve. A multikat már megfékeztük, a sötétben gombatelevényként indázó magánnyugdíjpénztárakat is megfékeztük, most már csak az ilyen belülről bomlasztó ötödik hadoszlopokkal kell leszámolnunk, mint amilyen maga is. Megmondom, hogy nagyon gyorsan meglesz ez is.

Árpi: Ne fenyegess, te kommer. Te Chavez. Te Kim-Ir Szen. Az ezeréves Birodalom is azt hitte, hogy ezer évig tart, aztán eljött az ő Sztálingrádjuk is ...

László: Épp ezt mondom én is, a legyőzhetetlennek tűnő Birodalmat ellenállók kicsiny csoportja ledöntheti az agyaglábairól, ha micsodát is szegezve előtörnek a pincéből ...

Árpi: Fospumpát.

László: Bocsánat, ezt a szót nem ismerem. Az valami fegyver?

Árpi: Halálos fegyver. Nekem, mint fegyverszakértőnek elhiheted. Ennél csak a ellenhullámú protonmézer a halálosabb fegyver, de azt csak a Jövőben fogják felfedezni. Már ha lesz Jövő azután, hogy Orbán kirabolta a nyugdíjpénztárakat ...

László: Viktor, a Hős csak elvágta a komprádorszivattyú csőkígyóit, mint egy Laokón ...

Árpi: Miokón?

László: Talán összeszedhetne egy kis klasszikus műveltséget, mielőtt megmondásba kezd.

Árpi: Szarok a dohos babonáidra, tata.

Gong!

Első menet vége, mindkét Harcos áll még. Hosszú küzdelem lesz.

7 megjegyzés:

  1. KGB, gratulálok, jó kis meccset hozott össze. Azonban attól tartok, hogy nem lesz elég a bevétel, a prolik vért akarnak látni.

    VálaszTörlés
  2. Lesz ver is, csak varjon. A csucson csak egynek van hely.

    VálaszTörlés
  3. Mondom, a csucson. Megmondobol sok lehet, de csak egy kozuluk a Kivalasztott. Arpi vagy Laszlo? Nehez megmondani, ki viszi haza az Arany Nyelvet. Egy biztos: feladni nem fogja egyikojuk se.

    VálaszTörlés
  4. Latta valaki a Mestert tegnap este az atv-n? Kunczevel beszelgetett valamirol, sajnos a gyerek tulorditotta, igy csak annyit kaptam el, hogy a kormany hulye.

    VálaszTörlés
  5. KGB elvtárs: a csúcson csak egy maradhat.

    eN elvtárs: atv.hu/videotar/20101205_kommentar_2010_12_05_2_resz
    Röviden: a Fospumpa ellopta az emberek el nem tőzsdézett pénzét.

    VálaszTörlés
  6. A Mester beerositett a legujabb szerzemennyel.

    VálaszTörlés