2011. március 14., hétfő

Szövetségeseink II.

A világforradalom újabb és újabb barikádokra hág. László, a professzor újabb szövetségesre lelt.

A Birodalmat és a szövetséges véleményterroristáit nem más leplezte le, mint Fidel Castro.

Ezek után nem lehet kérdés, Magyarországnak hova kell állnia a Birodalom és a kicsi Líbia között dúló titáni harcban.

4 megjegyzés:

  1. Baszki... igy het evvel kesobb mar vilagos miert kellett Medgyessynek buknia. Egyuttmukodest tervezett Kubaval a Birodalom ellen (mi masert lett volna ott?). De a Birodalom babja Gyurcsany lecsapott.

    Viszont ez azt jelenti, hogy 2002-ben tulajdonkeppen a szocialistak voltak a jofiuk es a Fidesz a gonosz. Tudja mit jelent ez KGB?

    VálaszTörlés
  2. Azt jelenti, hogy a hatalomert folytatott darwini kuzdelemben csak a jofiuk elnek tul. Orban vagy haboruba lep a Birodalom oldalan a Kadhafi es a tobbi libiai hazafi ellen, vagy buknia kell, mint Medgyessynek.

    Vagy maga szerint eljott mar a pillanat, hogy az ellenallok fospumpat szegezve elsoporjek a birodalmi rohamosztagosokat es elhozzak a szakralitas korat?

    VálaszTörlés
  3. Erdekes kerdes, a Birodalom altal tamogatott zombihordak mindenesetre elotortek a fold alol. Lehet, hogy mi is elotorhetunk a barlangokbol.

    Ki kellene probalni, valahol mashol. Aztan ha bejon, akkor tamadas.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem a teszt sikeres volt. Az Ellenállás által létrehozott földrengés komoly zűrzavart okozott a birodalmi táborban, majdhogynem atomtámadással egyenértékű a hatása. Pedig csak megkértem a barlangban rejtőző ellenállókat, hogy egyszerre toppantsanak egyet.

    Én azt mondom, elérkezett a pillanat.

    VálaszTörlés