2011. május 24., kedd

A show folytatódik

Hogy mennyit gyalázták a Mestert.

Hogy eladta magát. Hogy oda a függetlensége. Hogy megvették kilóra, mint a libát. Hiába volt a mennybemenetel, a prolikat csak az a bizonyos hét- vagy nyolcszámjegyű összeg érdekelte. Nem bírtak úrrá lenni a sárgán, ahelyett, hogy azt kérdezték volna, ma mit tettem azért, hogy olyan versenyképes legyek, mint a Mester, folyton csak a Lancia Thesisen járt az eszük.

Mit sem segített a Nagy Mű, a Modern Képmesék korszakváltó ereje, a pampogók pampogni akartak, hát a kiérdemelt hozsanna helyett pampogás lett a Mester osztályrésze.

Mostanra, amikor mindent beborít a sötétség és csak zombihordák csámcsogása hallik, amint konzervagyvelőt szürcsölnek, mert a normálisak már mind elfogytak, akkor világlik fel a Mester zsenije.

Újraindulnak a Képmesék.




Az a legkevesebb, hogy az új sorozat írójának is a Mestert akarjuk.

6 megjegyzés:

  1. Hiába no, a Mester nélkül a Fospumpa se lehet meg. De nem túl rövidek?

    VálaszTörlés
  2. Őrnagy, a több ebben az esetben kevesebb. Ez két reklámszpot ideje. És gondolja meg, egy reklámszpot mire képes.

    Fogadjunk, úgy is fogják sugározni a tévében. Mert persze a weben mi vállaljuk fel a felvilágosító fárasztó, ámde áldásos szerepét.

    VálaszTörlés
  3. 40 millio+AFA?? Bakker ennyi mogyiert minosegi munkat varnak el es raadasul 16x60 masodperc mennyisegben? Akarhogy is nezem ez 1736 Ft/kepkocka. Az semmi egy ilyen akciora legfeljebb a Gagyi Bt mozdulna ra, de nem a Mester.

    VálaszTörlés
  4. bz249, kerdes, hogy ki adja hozza az Erteket. Lehet, hogy a szovegiro az Ertek Hozzaadoja, lehet, hogy a grafikus. Annak kell kapnia a Lancia Thesist.

    VálaszTörlés
  5. És mi ha a Zsóti kapja, nem a Mester?

    VálaszTörlés
  6. Őrnagy, mit tud Zsóti a pénzügyekről? Nevetséges feltételezés.

    VálaszTörlés