2011. augusztus 23., kedd

A jóslat ereje

Heidegger egy jós volt. Nála nagyobb jós talán csak Marx Károly lehetett, akiről elnevezett egyetemen a kis Orbán Viktort tanítottam a világ igazi természetére. Ki ne emlékezne a Kommunista Kiáltvány látnoki soraira?

"2012-re a globaloböllérek tömegpusztító fegyvere, a svájci frank olyan mértékű fenyegetést fog jelenteni a globálburzsoázia számára, hogy a világforradalom elkerülése érdekében be fogják vetni a Világfalót. A világforradalom erői Armageddonnál csapnak össze a Világfalóval. Három éjjel és három nap tart majd a csata, melynek végén a Világfaló alatt megnyílik a föld és az összes frankhiteles tartozása örökre eltűnik. A Világforradalmi Kormány első tette az lesz, hogy betiltják a svájci frankot."

Roubini pusztán ennek az idézetnek a felhasználásával jósolta meg a 2008-as válságot, úgyhogy ti is jó, ha bespájzoltok Glóbuszkonzervből 2012-re.


6 megjegyzés:

  1. Jó kis linkek, köszönöm. A tőkéről készülő kínai musical egészen felajzott, remélem angol szinkronnal, dvd-n is forgalmazzák majd.
    A linkekből újabb linkek indulnak, az egyiket szintén elolvastam:
    http://www.urbanlegends.hu/2009/12/litvan-gyorgy-gero-erno-idezet/
    Tanulságos. Most végre szó szerint megtudtuk, mit is mondott Litván 27 évesen Rákosinak széles publikum előtt:
    "A nép és a tagság nem bízik Rákosi Mátyás elvtársban sem. (…) Komoly önbírálat szükséges, és a pártvezetőségben egyes vezetőknél személyi cserét kell végrehajtani."
    Na most képzeljük el, ha ma egy fidesztag mondaná ezt Orbánnak széles nyilvánosság előtt.

    VálaszTörlés
  2. Orangután elvtárs, maga itt személycserékről beszél?
    Tájékoztatom, hogy már többen próbáltak blogdiktátori pozíciómból kifúrni, eddig sikertelenül.

    Maga ismegpróbálhatja. Rajta, próbálja csak meg!

    VálaszTörlés
  3. Olvasson mar KGB, Orangutan elvtars nem szemely hanem szemelyi csereket emlegetett. Vagyis az idezett elvtars nyilvan arra utalt, hogy Rakosi elvtarsnak lejart a szemelyi igazolvanya, amit ki kell cserelni, csak ehelyett a rovidebb szemelyi alakot hasznalta.

    VálaszTörlés
  4. KGB néha írhatna vidám témákról mint a divat vagy a kertészkedés, az ilyen nehéz témák nem vonzzák a kommentelőket ebben a hőségben!

    VálaszTörlés
  5. eN, frivol egy alak maga. Én az Élet, a Világ és az Emberiség végső problémáiba mélyesztem a tépőfogaimat, maga meg röhögcsélni akar?

    Írjon a gasztrojazz-ről maga.

    VálaszTörlés
  6. Mi az, bz249, maga akarja megpróbálni?
    Lássam csak a személyijét!

    VálaszTörlés