2011. november 22., kedd

Ideiglenes vereség

Kell-e több bizonyíték, mint az elmúlt hetek eseményei arról, hogy mennyire igazam van? A globális pénz-, hatalmi- és véleménybirodalom mindhárom alosztálya nálunk tartotta az éves hadgyakorlatát és a siker óriási. Először a Szivattyúosztály szárazra szivattyúzta a zsebünket holmi korábban felvett hitelek kamatára és befektetéseik hasznára hivatkozva, aztán Fenyítőosztály a száraz zsebünkre mutogatva leminősítéssel és ájemeffel hadonászott, miközben az Agymosóosztály beadta, hogy mindennek az oka a hülye kormány és a lapostévéző nép.

Pedig nem is.

A hármas nyomulás hatására a kormány egyszerűen megadta magát. Ne szépítsük, nadrágjukba csináltak, mint az egri várat eláruló Hegedűs hadnagy. Elvesztették a fejüket és futkostak, mint a bogarak a száraz fűben. Gyáván lekushadtak, amikor pedig a világvégére kellett volna készülniük. Nem fogták fel, hogy ha most meghátrálnak, akkor legfeljebb aközött választhatnak, hogy a magyar fajt lassan vagy gyorsan irtsák ki, amellett pedig biztosan buknak a választásokon. Ha viszont most kitartunk, akkor miénk lehetett volna a teljes győzelem, dúskálhattunk volna a javakban és hihetetlen szaporodásba kezdhetett volna a nemzet.

Ez a szakasz totális vereséggel ért véget. EZEKBŐL ennyi telt. Ne higgyék azonban a globálkomprádorok és lokálügynökeik, hogy ezzel vége.

Az Ellenállás zászlaját ezennel a magasba emelem, hogy az ideális pillanatban a pincékből kitörve a dölyfösöket kiverjük a palotáikból ...

8 megjegyzés:

  1. Varjon KGB, a pinceket nem a Mester es hivei foglaltak el? Vagy ok mar korabban kitortek onnan es igy uresen allnak? Esetleg a Professzor ugy gondolja, hogy a Birodalom elleni vereseg utan a moralt a Mester hiveinek legyozesevel es a pincek megszerzesevel lehetne helyreallitani?

    VálaszTörlés
  2. Hat kepzelje, tegnap este lemegyek a pincebe, hogy illegalitasba vonuljak es mar ott pucolta a dobtarast egy globalkomprador ellenallo brigad.

    Szegyenletes, hogy a magyararcuak mar a pincebe se vonulhatnak ellenallni a sajat orszagukban.

    Nincs mese, a felszinen kell megvivjuk az elnyomok elleni haboru kovetkezo szakaszat. Arab Tavasz utan eljon a Magyar Tavasz!

    VálaszTörlés
  3. KGB: egyre kell ugyelni, ha a felszinen maradunk valahogy jol lathatoan el kell hatarolnunk magunkat a hajlektalanoktol, mert semmi kedvem buntetest fizetni a Globalis Birodalom Helytartoinak.

    VálaszTörlés
  4. Jo, hogy mondja ezeket a hajlektalanokat. Mi ugyanis a vesztes 80%-ot kepviseljuk. Es ha ebbe a hajlektalanokat is bevennenk?

    Minel nagyobb a tomeg, annal nagyobb pofon a helytartoknak.

    VálaszTörlés
  5. Biztos, hogy a hajlektalanok novelik a tomeget. Ok a roncstarsadalom reszei nem pedig a szakralis magyar nemzettorzse.

    VálaszTörlés
  6. Na most az nem lett kimondva, hogy a roncstarsadalom nem tartozik a nemzettorzsbe. Onhibajukon kivul lettek roncsokka, a szivattyuzas kovetkezteben, igazsagtalan lenne oket kizarni a szakralitasbol.

    VálaszTörlés
  7. A szakralis tarsadalom alapja a hierarchia, szoval nem banom, ha a hajlektalanok akarjak akkor csatlakozhatnak a Birodalom elleni hadjarathoz, de az elejen meg tisztazni kell, hogy az utopisztikus szakralis tarsadalomban az Elitmegmondok mennyivel felette fognak allni majd a hajlektalanoknak.

    VálaszTörlés
  8. Felette fognak allni es a hajlektalanok fel fognak rajuk nezni es nem lecsulazni oket, ahogy ma teszik.

    Barmit megigerek, csak hogy mi lehessunk a 80%.

    VálaszTörlés