2012. február 21., kedd

Döntsd a Tőkét

Az a megkérdőjelezhetetlen Igazság, hogy a világot a Tőke mozgatja, a politikusok pedig csak az ő kesztyűbábjaik. Ha ebből az Igazságból indulunk ki, akkor eleve felmerül a kérdés, hogy van-e középosztály?

A középosztály mélyszerkezetének feltárásához vissza kell mennünk a szocializmusba, amikor volt középosztály. Mivel mindenki egyformán élt, mindenki a középosztályba tartozott, amit nevezhetünk kádári polgárosodásnak is. Mikor azonban visszajött a Tőke, akkor újrakezdődött a kizsákmányolás. Lé továbbra sincs, viszont az ingyenmindenfélét is elvették, hát hol igazságos ez? Ingyenmindenfélék nélkül pedig már csak roncs van középosztály helyett.

A középosztály középosztályosodását a Tőkeszivattyúzás teszi lehetetlenné. Emiatt aztán ha a középosztályt akarjuk uralkodóvá tenni, akkor először a Tőkét kell megdönteni. Ahhoz pedig az kell, hogy a politikusok ne legyenek a Tőke kesztyűbábjai, hanem a leendő középosztály kesztyűbábjai legyenek. Akik ma lehet, hogy még roncsok, de ha a Tőke megdől, akkor tényleg uralkodhatnak.

Ezen kell nagyon elgondolkodni. Hogy a leendő uralkodó középosztály ma micsoda.

8 megjegyzés:

  1. KGB beállt a suttogó propagandába, hogy a leendő középosztályt valami putris cigányok alkotnák?

    Maga a nemzet felemelkedésének az ellensége és mint ilyen globalokomprádor.

    Ne is tagadja, most lelepleződött!

    VálaszTörlés
  2. Maga pedig inkább megengedné a további Tőkeszivattyúzást, csak hogy a roncsokból ne legyen uralkodó osztály?

    Maga a rétegkomprádor.

    VálaszTörlés
  3. KGB maga is tudja, hogy az uralkodo osztaly csak az arra erdemesekbol lehet, vagyis az Elitbol es esetleg az Elit leszarmazottaibol.

    Ezert, ezek a teveszmek itt nem csak Nemzeti Egyuttmukodes, hanem a tirpaksag szellemisegenek az elarulasat is jelentik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bz249, itt most nem az uralkodo osztalyrol beszelunk. Az elit az elit, ha valaki elitnek szuletett, az elitkent is fog meghalni. Ezt hivjak kepviseleti demokracianak.

      Hanem arrol szol, kinek a neveben uralkodik az elit. Uralkodhatna a webprolik neveben is, de a webprolik neveben uralkodjon a Horn Gyuszi. Ha a kozeposztaly (a vele szovetseges polgarsaggal) jobban hangzik, de ahhoz eleg sok kozeposztalybelinek kell lennie. Igy hat nem hatralhatunk meg a jelenlegi roncsok potencialis kozeposztalybelive minositese elott.

      Törlés
  4. Horn Gyufa bácsi jelenleg már csak szerbül tud... vagy lehet már úgy se. A webközéposztály az kicsoda, azok a rendszergarázdák, akik többre lennének hivatottak, azonban a Birodalom és a webprolik összeesküvése megfosztotta őket jogos jussuktól?

    Mert ezeket lehet képviselni. Viszont hogy jön ez össze a roncstársadalommal?

    VálaszTörlés
  5. Látom, magával csak nagyon egyszerű fogalmakkal lehet kommunikálni. Tessék, ezt megérti? A roncsok, azaz a proletárok nélkül nincs hatalmaskodás. Hívhatja őket webközéposztálynak, hogy ne gyalogoljon a lelkükbe, de a proletariátus nélkül nincs uralkodás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. KGB én értem, hogy roncsok kellenek, mert valakinek ki kell söpörni a szemetet. De miért kellene az ő nevükben uralkodni? Nem lehetne csak úgy pofánverni őket? A nyugatos reformok vagy a nemzeti összefogás nevében. Mind a kettőben benne van a bunkósbot.

      A Tőke szivattyúzást persze le kell állítani, mivel az éltető pénzenergiát nem külföldi hatalmasságoknak, hanem a Tirpákelitnek kell szétosztani az arra érdemes webközéposztálybeliek között.

      Törlés
    2. bz249, ezt már megbeszéltük a kasztoknál. A véleményterrorizmus miatt a roncsok nem tudják a helyüket. Továbbá ne feledje, hogy ők is a néptörzs részei, akik önhibájukon kívül, a Birodalom szivattyúzása miatt kerültek ki a webközéposztályból. Sokan is vannak. Olcsóbb megtenni őket tiszteletbeli webközéposztálybelinek, mint pofán verni őket. Őket, a néptestvéreinket.

      Az éltető pénzenergiát én kell elosszam, ez nem kérdéses.

      Törlés