2012. március 1., csütörtök

Pedigré


A kifogástalan pedigréjű dezertőr birodalmi tábornok is megírta, hogy a kapitalizmus rossz, elaggott és megöli az embereket.

Jaj, bocsi. Három hete ugyanez a cikk szinte szó szerint lement már, csak a bekezdéseket rendeztem valamelyest át.

Újra nemzetstratégiát írok, azért bambultam el.

Tehát már a kifogástalan pedigréjűek is belátják. A Birodalom hívei utóvédharcukat vívják és már csak napjaik vannak. Közel a győzelem, fajtársak!

4 megjegyzés:

  1. "miközben az Egyesült Államok egy főre jutó GDP-je tizenötször akkora, mint Kubáé, egy átlag kubai mégis három évvel tovább él, mint egy átlag amerikai"
    Szóval ez a hosszú élet titka. A Statisztikai Hivatal megregulázása (ÁVH, csengőfrász, stb.) Ez kéne nálunk is, mindjárt nem lenne olyan szégyenletes az egészségügyünk.

    VálaszTörlés
  2. Speciel az egy jol ismert teny, hogy a varhato eletkor nincs egyenes aranyban az eletszinvonallal. Peldaul ha a lakossag nem eheti degeszre magat, az jot szokott tenni a varhato eletkornak. Sajnos a kiserletet csak ritkan lehet elvegezni rendezett korulmenyek kozott, mivel ha nem ehetik degeszre magukat, akkor altalaban egyeb kellemetlensegek - lerohadt egeszsegugy, haboru, jarvanyok - is szoktak lenni, ami viszont nem tesz jot a varhato eletkornak.

    VálaszTörlés
  3. KGB: az a baj, hogy itten a materializmus mocsaraba sullyedt roncstarsadalomban gondolkodik. A magyar nemzettorzs szakralis tagjai akkor sem ennek degeszre magukat, ha lehetne.

    Vagyis a megoldas az okoszocialis gazdasag!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bz249, nagyon igaza lenne, ha a társadalom nagy része nem állna a globálmédia véleményterroristái által megfertőzött gondolkodású konzumidiótákból és a szakrális szakralitástól eltávolodott hülyekeresztényekből. Amíg ezek többségben vannak, addig kénytelenek vagyunk a Tökéletes Társadalom felé vezető úton egy átmeneti társadalmat létrehozni, amit nevezhetünk szocializmusnak. Ebben bizony még fel kell tételeznünk, hogy bizony a kevésbé tudatos fajtársak degeszre zabálják magukat, ha büntetlenül megtehetik.

      Törlés