2013. július 30., kedd

Az Esemény

Amikor Orbán Viktor a Birodalomról, a komprádorszivattyúkról és a szabadságharcunkról beszél Tusnádfürdőn, az mindig esemény. Most sem volt másképp. Magyaroligarchákról azonban most beszélt először.

Még szerencse, hogy figyelmes olvasóimat nem éri meglepetés, mert én már megmondtam, hogy magyaroligarchák, szevasztok.

Ahhoz, hogy megértsük magyaroligarchizmus jótékony hatásának mélyszerkezetét a magyarság létharcára a Materializmus, a Fejlődés, a Tudomány és a Demokrácia négy lovasa ellen, egészen Koreáig kell elmennünk. Vagy tudjátok mit, ne álljunk meg Koreánál, menjünk egészen Ausztráliáig. Vagy éppen Új-Zélandig. Vagy ne álljunk meg ilyen kommersz helyeken, ahol konzumidióták véleményét terrorizálják a véleményterroristák, irány az Antarktisz.

Az Antarktisz is évszázadokig volt a Birodalom kizsákmányolásának a tárgya. Most meg ugye.

Ennyi bizonyíték után lássuk, mit mond ez a példa nekünk a magyarság titáni küzdelméről, amelyet az emberiség nemmagyar része ellen folytatunk. Az Antarktiszon is először nagyon hideg volt és csak devizahitelre lehetett bálnaolajat venni. Nem volt kéjhömpöly. Azonban egy ihletett diktátor jól pofánverte a pampogó entellektüeleket, a maradéknak meg mit volt mit tenni, elkezdtek keményen dolgozni. Mostanra pedig részesülhetnek az osztásból.

Mit kell tennünk ahhoz, hogy a magyarság széles tömegei is felemelhessék a merőkanalaikat a nemzet malacpörijének bográcsánál?

A megoldás egészen egyértelmű. El kell vennünk a létjavakat a globáloligarcháktól és oda kell adnunk a magyaroligarcháknak. Egyfajta komprádorszivattyút kell bekapcsolnunk nekünk is, ami a globáljavakat a magyaroligarchák zsebébe szivattyúzza. Aztán amikor a létjavak a magyaroligarchák zsebében vannak, akkor majd megmondjuk nekik, hogy tegyék meg a nemzetért, amit meg kell tenni és kezdődjék végre az osztás a tiborcoknak is.

És már miért is ne tennék meg, ha mi, magyarok megkérjük őket rá?

13 megjegyzés:

  1. Miért ne lehetne a magyar komprádorszivattyú kiáramlási főcsonkjáról rögtön a tiborcokhoz bekötni pénzenergiát?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nevtelen, itt egy multiplikatorhatasrol van szo, ha a tompa agya fel tud fogni ilyen magasroptu fogalmakat. Az Antarktiszon is az volt, hogy eloszor a tiborcok befektettek a lokaloligarchizmusba, utana jott az osztas. Magyarorszagra ezt ugy alkalmazhatjuk, hogy fektessenek a globalkompradorok a magyaroligarchakba, mivel a globalkompradorok nem fizetik meg, ami jar. Majd amikor a magyaroligarchak termore fordulnak, akkor kezdodhet az osztas.

      Majd.

      Törlés
    2. Szóval a Tiborczoknak lesz pénzenergia a tiborcoknak bütyök a lábukon.

      Törlés
    3. Erdekes, hogy ezt a Tiborczot emliti. Szeretnem leszogezni, hogy a valosagnak a nemzetstrategiai fontolkodasokkal valo barmilyen hasonlosaga csupan a veletlen muve. A mi tiborcmotivumunk 2012 marciusaig megy vissza.

      Törlés
  2. KGB az Antarktiszon is Magyarok elnek? Eddig azt hittem, hogy Gunnar Tiborcsson norveg balnavadasz vetette fel eloszor szamukra ezt a lokalooligarchikus berendezkedest... de tevedhetek. Viszont, ha megsem norvegok, hanem Magyarok vannak az Antarktiszon, akkor miert nem szivattyuzunk ide toluk egy kis hideget ebben a rohatt hosegben?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jo kerdest tett fel, bz249. Abbol az eltokeltsegbol, ahogy a Birodalom megprobalta kizsakmanyolni az antarktisziakat, kovetkeztethetnenk arra, hogy ott magyarok elnek. Viszont felhivnam a figyelmet, hogy habar a Birodalom a magyarsag kiirtasat kulonos szivugyenek tekinti, nem csak a magyarokat szipolyozza, hanem akar az USA allampolgarait is. Az Antarktisz esetet azert vehetjuk peldanak, mert lam, masok ossze tudnak fogni es letudjak razni a birodalmi igat, szemben a magyarokkal, akik csak szethuzni tudnak (mindaddig, amig egy eroskezu szakralis vezeto nem tereli oket egy kupacba).

      Itt esik az eso es huvos van, de azt varhatja, hogy en abbol maganak adjak.

      Törlés
    2. KGB: az egy kupacba terelés közben a Szakrálvezér belelövehet az ostoba tömegemberek hordájába, vagy az komprádortempó lenne?

      Törlés
    3. A tömegembereknek húzni kell a szekeret vagy gyapjút nyírni a hátukról, közébük lövetni kész pazarlás. A Professzor is megmondta, hogy etetni is kell a juhot, hogy nyírni lehessen. Ez alatt azt kell érteni, hogy egy felelős birodalmista, mint mondjuk Mária Terézia tudta, hogy a tömegembernek meg kell kapnia a piti kis tömegélvezeteit. Csak a komprádorok akarják még az utolsó zsíros cubákot is kicsavarni a magyarság kollektív kezéből.

      Törlés
  3. A globalóma és a szakrális nemzeti autóma gigászi küzdelme folytatódik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egész pontosan: a globalóma egyedül küzd a nemzeti autómák sáskahadával szemben melyek mind ki akarnak szakítani maguknak egy minél nagyobb véresen lüktető, gőzölgő darabot a globalóma testéből, hogy azzal a globalóma életenergiáját elszívva önzőn önmagukat éltessék:

      nyilvánvaló következmény, hogy a globalóma kiszipolyozása után a nemzeti autómák egymást fogják felzabálni rituális gyilkosságok keretében a népeket, embereket egymás ellen fordító, uszító nacionalizmus oltárán - de ekkor már késő lesz a globalómát hívni segítségül.

      Törlés
    2. A globalóma mindig erősebb lesz, mint az autómák. Ez azért van, mert a globalóma könnyedén elbír néhány autómával, azok meg sose fognak össze elegen ahhoz, hogy a globalómával eséllyel forduljanak szembe.

      Más lenne a helyzet, ha az autómák közül sokan fognának össze a globalóma ellenében. Ezt a globalóma a véleményterrorista különítményeivel tudja megakadályozni, de a helyzet nem reménytelen. Ha az autómák kicsinálják a globalómát, akkor a magyarság jobb eséllyel tudja megszerezni magának, ami jár a többi gyenge autóma ellen, mint az erős globalómával szemben.

      Tehát a helyes nemzetstratégia: mindenki a globalóma ellen, majd a globalóma bukása után nekiesünk a korábbi harcostársaink torkának. Árpád így csinálta volna.

      Törlés
    3. Ez inkább birodalmi taktika mint szakrális függetlennemzeti. Nem birodalmi diverzáns maga Bertalan?

      Törlés
    4. Nicsak, ki beszél, a globál-SZDSZ beférkőző ötödik hadoszlopának a lokálügynöke! Maga valóban Árpádot, a pozsonyi győzőt nevezte birodalmi diverzánsnak? Nem rugaszkodott el maga egy kicsit túlságosan is a magyar rögtől? Vagy tán nem is abból való?

      Ezt gyorsan leteszteljük. Itt egy marék bütyökmag, kapja be hamar!

      Törlés