2014. március 9., vasárnap

Hazudnak

Ukrajnában események történnek, de nagy hiba volna most a nemzeti szocialista oldalnak megszólalnia. Az idegenpártiak csak erre várnak. Helyette beszélek valami másról.

Őszödi beszéd elmondásakor hazudott Gyurcsány!

Milyen hazug dolog is ez a hazugság! Lehet úgy hazudni, hogy még a hazugság ténye is hazugság. Gyurcsány hazugságbeszédet mondott, de úgy hazudott, hogy a legnyilvánvalóbb hazugságot igazságnak vették a hallgatói.

Ugye, milyen végtelenül rafinált?

Mert amikor azt mondta, hogy hazudtak éjjel és nappal, az volt a hazugság. Azt is mondta, hogy elkúrtuk, akkor is hazudott. Szó nem volt arról, hogy elkúrták volna, mert az azt jelentené, hogy a magyar nép esetleg túl sokat vett volna ki a globális közösből. Egyáltalán nem ez a helyzet. Mi, magyarok csak annyit vettünk ki a globális közösből, ami járt. Méltón akartunk élni, hát már ez is baj? Annyi évszázadnyi birodalmi megtaposottság után csak járt már nekünk egy kis méltó élet, hát nem?

Gyurcsány egy hazug, de a legnagyobb hazugsága az elkúráshazugság volt. Elkúrásról szó sem volt, semmi nem volt elkúrva. Pusztán az történt, hogy amikor el akartuk venni, ami járt, akkor a Birodalom rácsapott a kezünkre.

2 megjegyzés:

  1. Az "elk.tuk"ot nem a népre hanem a szocikra értette kisGyuFa, nem?
    b.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nade mi volt az elkúrás tárgya?
      " Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi."

      Vagyis az elkúrás abból adódott, hogy osztottak a népnek, hogy az méltón élhessen. Na most ez a hazugság. Azt, amit a népnek osztottak, azt a nép kiérdemelte. Lett volna ott még több osztanivaló is, ha a komprádorszivattyúk nem szívják ki a létjavakat.

      Ferinek a létjavak kiszívattyúzásáról kellett volna igazságbeszédet tartani, ehelyett arról beszélt, hogy nem a zsömle kicsi, hanem a nép szája nagy. Ami a hazugságok hazugsága.

      Törlés