2014. július 21., hétfő

Egyenlőbbek

Július 14.-e van és ezzel megint eljött az idő, hogy megcáfoljam a szabadság, egyenlőség, testvériség hármas hazugságát. De még mielőtt belemennék a cáfolatba, kezdjünk egy sokkal egyszerűbb ténnyel, a Bastille-jal.

A Bastille egyszerűen nem igaz.

Vagy nem úgy igaz, ez most tökmindegy. Ha létezett is Bastille és azt le is rombolták valami zavaros építőanyagspekuláció okán, attól még nem lesz a szabadság, egyenlőség, testvériség igazabb. Ez is mutatja, mennyire ingatag lábon áll ez az egész francia forradalom dolog és gyanakodhatunk, hogy a magyar közéletben tomboló francia forradalmárok hasonló hazugságok magvait hintik szét a magyararcúak között.

Kezdjük mindjárt az egyenlőséggel. Hogy az mekkora hazugság már! Bizonyítás nélkül is azonnal látszik az igazsága annak, hogy mindig voltak, akik a tudati beavatottságnak magasabb szintjén voltak. Mint például én, aki a beavatottság olyan szintjét értem el, hogy amit én megjósolok, az rendszerint be is következik. Nevezhetjük a beavatottságnak ezt a magasabb szintjét szakrális tudásnak, de ha valaki túl deszakralizált, az nevezheti egyszerűen Tudásnak. A Tudás ott van nálam meg még néhány hozzám hasonló beavatottnál, nálatok meg nincsen csak a nagy sötét nemtudás. Ezek után egészen egyértelmű, hogy ha én vagy valamelyik másik a kevés Látóból azt mondja, hogy arra van az előre, akkor ti szépen elindultok és gyalogoltok arrafelé pampogás nélkül.

A szakrális rend kristályszépségét dúlják szét a szabadságeszme hamis prófétái, akik azt próbálják elhitetni, hogy ti, proli barátaim, ki tudjátok találni a jó irányt. Nem tudjátok, például azért sem, mert fogalmatok sincs arról, ki adja a legnagyobb zsozsót a hazaárulásért, hogy aztán abból mindenki részesedjen. Így aztán teljesen felesleges tereken ágálnotok meg össze-vissza szavazgatnotok, azzal ti nem adtok hozzá értéket, legfeljebb csak a káosz, az idegenpártiak malmára hajtanátok a vizet. Ezért mantrázzák ezek állandóan azt, hogy szabadság meg demokrácia, mert tudják, hogy ti, agyatlan csőcselék, a nemzetstratégiában kötésig álló beavatottak nélkül úgy vagytok terelhető, mint egy marhacsorda.

A szabadság szolgaság. Fogadjunk, hogy amikor korábban hallottátok ezt az igazságot, akkor kinevettétek.

Ekkora hatalmuk van a káosz embereinek, a francia forradalom örököseinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése