2014. december 17., szerda

Madárijesztő

Görögországban megint válság van és ez a válság rávilágít arra, hogy pusztít el egész nemzeteket a globális Birodalom. A történelem első planetáris diktatúrájának nem számít, hogy Görögország a civilizáció bölcsője, s mint ilyen, szakrális minőséggel bír, őket csak a kipumpálható profit érdekli. S lám, a görögök nem indítottak gazdasági szabadságharcot, hát pumpálják is őket.

Mélyszerkezeti elemzés következik.

A görögök úgy jutottak idáig, hogy volt egy titkos megegyezés. Ez a megegyezés arról szólt, hogy a görögök csalhatnak, amennyit akarnak, ha a csalás eredményeképpen német és francia bankokból vesznek fel hitelt. Ez azért kellett a Birodalomnak, hogy azt hazudhassa, hogy van felemelkedés a szegénységből, amikor pedig csak a kizsákmányolás kapcsolt turbófokozatba. A 2008-as válság után a Birodalom egy pillanat alatt kimutatta a foga fehérjét és képmutató módon követelni kezdte a  görögökre rátukmált hitelt.

Most itt állnak a görögök és fizetni kell. Fizetni pedig ki szeret?

Ki is eszelték a görögök, hogy ha fizetni kell, akkor el szoktak szabadulni a szélsőjobboldali erők, azoktól pedig fél a Birodalom, mert tele van pedigrésekkel. Most azonban eljött az igazság pillanata és azokat a törvényszerűen elszabaduló szélsőjobboldali erőket meg is választhatják. A Birodalom tehát választhat. Vagy fizetnek a görögöknek és minden úgy megy, mint eddig, vagy példátlanul pusztító háború hisztérikus örvénylése kezdődik, ami a világot, ahogy mi ismerjük, megsemmisítéssel fenyegeti.

Ez a görög választás nagy tanulsága a magyarság számára is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése