2015. január 27., kedd

Európai nemzetstratégia

Itt az idő, hogy kidolgozzuk az európai nemzetstratégiát.

Itt az idő, mert a hanyatló amerikai Birodalom rá akarja tenni a kezét a piacainkra. Génkezelt termékekkel, szennymédiával és kifosztó pénzfegyverekkel akar minket betámadni, hogy a mi létjavainkból szívjon erőt és akadályozza meg az elkerülhetetlen bukását. Az európai emberek előtt ez a sátáni terv pedig teljes mértékben rejtve marad, hiszen a Birodalom tudja, hogy ha a valóság napvilágra kerül, akkor az európai emberek lázadása elsöpri őket.

Egy kis történelmi áttekintés. Kereskedelmi fegyvereket vetettek be India és Kína ellen, így jöhetett létre a Nyugat világfőhatalma. Íme a példa, mire képesek a kereskedelmi fegyverek. Most viszont India és Kína veti be a kereskedelmi fegyvereket, így a Nyugat világfőhatalma veszélyben forog.

Ezért egyezkedik a Nyugat két fele, az amerikai Nyugat és az európai Nyugat azon, hogy kereskedelmi fegyverré alakítja a szabadkereskedel
mi szövetségét. Ez lehet, hogy jó a finn villamosmérnöknek vagy a német autótervezőnek, sőt még akár a globálkomprádorok zsoldjában álló magyar bérrabszolgáknak is jó lehet, de nem jó a nemzet gerincét adó vidéki magyarságnak.

Ezért kell megalkotni az európai nemzetstratégiát a ránk szegeződő kereskedelmi fegyver ellen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése