2015. február 9., hétfő

Világkatasztrófák szakadékai fölött

Itt az ideje, hogy végre átfogóan elmagyarázzam, mi történt, mi történik és mi fog történni a világban. Amikor majd az események megtörténnek, emlékezzenek erre a kiképzésre és túl fogják élni. Ha szerencséjük van.

Kezdjük Jaltától. Nem is, kezdjük a vesztfáliai békétől. A vesztfáliai béke után béke volt, akárcsak Jalta után. Azért volt béke, mert a Nyugat - ami akkor még magában foglalta az USA-t, Európát és Szovjetuniót - úgy döntött, hogy végleg bekeríti a kelet-európai szakrális paraszti közlegelőket és ipari proletariátussá idegeníti el a rög szakralitását még őrző nemzettesteket. Volt közben a Szovjetunió összeomlása és néhány majdnem-atomháború, de a mélyszerkezet Látóit ezek a kamuesemények nem zavarhatják meg, mert mi tudjuk, hogy minden világesemény célja a Kárpát-medence dús öntéstalajának, a Rögnek az elvétele a fajmagyarságtól.

Így zajlott a kifosztásunk és kiirtásunk a kommunizmus, a liberalizmus és a demokrácia szuperfegyvereit felhasználva szépecskén, amíg hirtelen a horizonton fel nem merült India és Kína. A Nyugat egyből szétesett Oroszországra, északi és déli Európára valamint USA-ra és elkezdett egymással harcolni, no meg rettegni attól, hogy most már tényleg bekövetkezik a 100 éve megjósolt bukása a Nyugatnak. India, Kína és Oroszország mind arra készül, hogy a Nyugatot megbuktassa, mi meg itt vagyunk a bukásra készülő Nyugathoz láncolva egy tektonikus kulcs-csatatér kellős közepén.

Nem túlzás, ha azt mondom, hogy a magyarság, sőt az egész emberiség túlélése egy hajszálon függ. Ha Mohácsot, Trianont és Fekete Gyulát összeadjuk, még azoknál is rettenetesebb a pusztulás, ami most ránk vár. Ha hűek maradunk a szövetségeseinkhez, velük bukhatunk. Ha meg eláruljuk őket, akkor ki lesz, aki megvéd minket?

Pokoli dilemma ez és a nemzet túlélésnek egyetlen útja van. Ha nem gecizünk itt néhány koszos milliárd miatt, hanem egységbe forrva menetelünk a szakrális vezér mögött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése