2015. június 1., hétfő

Szükségszerűség

Kezdjük akkor a szaporodással.

Van a szaporodás, mint biológiai szükségszerűség. Ennek a tetején azonban van a tradícionálisan szakrális társadalomszövet létrendszere, ami csak akkor engedi szaporodni a társadalmi egyedeket, ha erre a feltételek adottak. Például jó a termés, sok a mammut - szaporodás van. Rossz a termés, mert megette a mammut - nincs szaporodás. Nem is fordult ezért elő a tradícionálisan szakrális birodalmak története során, hogy népességfelesleg miatt tömeges migráció történt vagy háborúk törtek volna ki.

Így ment ez az ember létezésének évezredei alatt háborítatlanul, amíg meg nem jelent a Nyugat. A Nyugat a következőképpen roncsolta szét a tradícionálisan szakrális társadalomszövetet. Egyfelől lehetővé tette, hogy emberek tömegei jussanak el a világ legkülönbözőbb tájaira. Ilyen Magyarország esetében csak akkor fordult elő korábban, ha a Birodalom megpróbálta rátenni a szőrös mancsát a világ ezen kulcscsataterére. Ilyen eset volt a népvándorlás, a tatárjárás, a török hódoltság vagy a demokrácia eljövetele. A honfoglalás nem volt ilyen eset, mivel ekkor csak hazatértünk oda, ahol korábban 3000 éven keresztül laktunk.

Tehát van a fékevesztett utazgatása az embereknek, amit a Nyugat tesz lehetővé. A Nyugat még ezen kívül kizsákmányol, elszállítván a javakat és az emberi erőforrásokat Nyugatra - sajnos, nem engem, ezért vagyok kénytelen ezeket a nyugatszidalmazó dörgedelmeket erre a médiafelületre ömleszteni. Pedig olyan könnyű lenne engem megvásárolni egy nyugati egyetem professzori állásával ...

Lényegre.

A Nyugat még ennek a tetejében társadalomszövetet is rombol, ami a tradícionálisan szakrális társadalomszövet finoman hangolt szaporodási mechanizmusát is szétzúzza. Vagyis most nem csak akkor van szaporodás, ha jó a termés, hanem mindig. Tradícionálisan szakrális aranykoroktól eltérően nem egyszerűen szaporodás van, hanem ezek a szaporodottak életben is maradnak, mert nem halnak éhen, nem irtja ki őket a betegség, de még háború se végez velük. Így aztán ezek a hordák útra kelhetnek, "hála" a fékevesztett utazgatásnak, amit a Nyugat tett lehetővé és hamarosan itt dörömbölnek a kerti lakom ajtaján, hogy ők is vennének az eprestálból.

Na, az lesz egy olyan létkatasztrófa, amit még nem látott a világ. Mindez a Nyugat miatt. Ha nem teszünk valamit mi, tradícionálisan szakrálisak, akkor pusztán Nigériából annyi ember özönlik ránk, mint egész Európa lakossága most.

Addig egyétek az epret, amíg a Nyugat által ránk szabadított léthordák fel nem zabálják. Én szóltam.


3 megjegyzés:

  1. Nagyjából ezer éve volt errefelé egy népvándorlás. Elsöpörte Európa akkori művelt urait. Jót tett Európának és közvetve Amerikának is.
    A pénzuralom azonban elrákosodott a fehéreknél.. Itt az ideje egy újabb „barbár” özönnek. Jót tesz majd utódainknak . Mi még csak megszenvedjük, különösen ha Ázsia is rákapcsol…
    Végképp összevegyül az emberiség s kigyógyul két rákfenéjéből: értelmetlenné válik a fajgyűlölet (halvány minta Dél-Amerika), megszűnik a pénz uralma- súlyos bűntett lesz pl. a kamatkikötés, az árfolyamok buherálásért pedig nem bírság, hanem életfogytig tartó hűsölés jár majd - http://hvg.hu/gazdasag/20150520_gigabirsagot_kaptak_amerikai_bankok
    http://444.hu/2015/05/20/massziv-birsagot-szortak-ki-az-arfolyamokat-kedvukre-manipulalgato-oriasbankokra/
    .
    Elkerülhetetlenül megváltozik az egész emberiség társadalmi szerkezete, a még hallgatag, de egyre pénzesebb Kínára, Japánra, a már hangos Izraelre, orbáni Magyarországra és elvi társaikra is kiterjedően.
    http://index.hu/kulfold/2012/06/08/izrael_europaba_kuldene_a_menekulteket/
    http://index.hu/kulfold/2012/05/27/nehez_az_afrikai_menekultek_sorsa_izraelben/
    Éljen és virágozzék az eljövendő műpénzes mixkulti!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Nyugat valóban rászolgált a pusztulásra. A magyarságnak azonban túl kell élnie! A Nyugattól való függetlenedés és a teljes önellátás a megoldás!

      Törlés
    2. És jön a következő:
      https://www.youtube.com/watch?v=xBXoXB3QvyI
      Thank god the allies won! Can you imagine what life on earth would have been like had those evil Nazis won?
      Köszönöm Istenem hogy nyertek a szövetségesek! Képs vagy elképzelni hogy mi lenne itt ha a nácik nyernek?
      Eközben Londonban:
      https://www.youtube.com/watch?v=gR3FwTtBVjk

      Törlés