2016. szeptember 20., kedd

Aranytojás

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr azt mondta, hogy nihilizmus és lám, máris az egész világ azon gondolkodik, hogy ugyan mi a fene lehet az a nihilizmus! Ez aztán a témahatalom, amely legfeljebb a birodalmi véleményhatalmisták erejével hasonlítható össze. Most, hogy a tematizálás meg van indulva, az olvasóknak most azt kell megtanulják, mi legyen a véleményük a nihilizmusról.

A nihil az a semmi. Ez pedig azért jó, mert mindenki tudja, aki bámult már a semmibe, hogy a semmibe aztán bármit bele lehet képzelni. Tehát most azt kell képzelni a semmibe, hogy Juncker, Verhofstadt és Schultz gátlástalanul növeli az entrópiát.

Az entrópia egy idegen szó, azt nem kell érteni, csak azt, hogy az entrópia növelése rossz.

Mitől nő tehát az entrópia? A konzumidiótáktól nő. Mivel ahelyett, hogy az individuumok heverésznének a fűben minimálentrópiás állapotban, ahelyett tesznek-vesznek, csokit esznek (KÜLFÖLDI csokit HAZAI bütyökmag helyett!!!), leautóznak a Balatonra (KÜLFÖLDI kőolajszármazékot felhasználva!), lapostévét vesznek és azon tévésorozatot néznek, ami miatt atomerőművet kell építeni.

Ezek tehát az entrópianövelők, a káoszisták, a nihil szekértolói.

Most pedig nézzen mindenki magába. Vágyakozott-e az olvasó egy csokira? Egy utazásra? Egy lapostévére? Ha igen, akkor a nihilizmus már benne lakozik! A nihilizmus elleni harcot nem Juncker, Verhofstadt és Schultz megfékezésével kell kezdeni, hanem az önmegváltoztatással! Bizony, a kedves olvasó is megenné az aranytojást tojó tyúkot, ilymódon süllyedve a nihilizmus posványába.

Igen, az emberiség elpusztításával fenyegető kór itt lakik mindannyiukban. Ezért olyan fontos, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr megtematizálta.

3 megjegyzés:

  1. Az entrópiát mindenki növeli, még a Professzor is.

    - Bernadotte

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sőt, maga a Minelnök Úr is, de a roganyos gerincű miniszterelnökminiszter úr főleg.

      B

      Törlés
  2. Jé, éppen két éve és egy napja hunyt ki ez a blog, ha jól látom :(

    VálaszTörlés