2015. július 6., hétfő

12 pont

Mit kíván a magyar nemzet? Nemzeti hagyományainkhoz híven 12 pontban foglalom össze a nemzet követeléseit.


  • Bankrendszer
  • Energetika
  • Média
  • Kereskedelem
Több nem jut most eszembe. Tessék, ennyire deszakralizálódott a Nyugat materializmusa által eltorzult emberi gondolkodás, hogy Vaskor 12 pontja csupán 4.

Nade milyen négy pont az! Arról szól, hogy a szuverén magyarság uralni akarja a világot uraló négy főerőt. Ezt ki is mondta Viktor most egy interjúban.

Mátyás király volt az utolsó, akinek a négy főerő még a kezében volt. Azóta legfeljebb jogi uralomról beszélhetünk, ami a főerők uralása nélkül félkarú óriás. Mondhatjuk azt, hogy uralkodhat a szakralitás a jogi főuralom által, ha a hatalommatériák csatornái felett holmi "független" hatalommágusok diszponálnak. Tudjuk mi azt nagyon jól, mit jelent a "függetlenség" ebben a kontextusban: a világpusztító világerő ágensei ténykednek a világbirodalom érdekében, a magyarság létrontására fittyet hányva.

Tesz a világpusztító világerő arra, lesz-e nekem méltó nyugdíjam.

Miért ez a négy? Azért, mert ezek a főerők közvetítik az éltető anyagi és szimbolikus matériát a nemzeti jogalanyoknak. A bankrendszer nyújtja a pénzanyagot, amin keresztül a kereskedelemből szerezhet tápanyagot saját maga egyszerű és bővített újratermelésére, a média tölti a fejébe a gondolatanyagot, hogy mit kell gondolni a világról és végül az energetika gondoskodik arról, hogy a jogalanyok el legyenek rendezve jogalanyi formába, amivel szemben a jogalany darabokra hullásának állapota van.

Mi a teendő?

  • Bankrendszer - pipa, az már a zsákban van.
  • Energetika - pipa, az is a zsákban van.
  • Média - ne írjuk ide azt, hogy pipa, de ez a helyzet. Mondjuk úgy, lesz ez még pipább is.
  • Kereskedelem - nincs pipa, mi ez a töketlenkedés?
Az USA világuralmának perceken belül vége és új világhatalom emelkedik majd fel. Remélhetően szakrális és illiberális. A rendszerváltás hazaárulói hagyták, hogy egy nemzeti (bár nem szakrális) hatalom által a nemzet érdekében a nemzet kezébe fogott főerőkre a hanyatló Nyugat tegye rá a kezét. Ez nem maradhat így, és tudják az okot az olvasóim nagyon jól: nemzetstratégia.

Ismerjük be, követtünk el hibákat. A módszerek nem voltak mindig tökéletesek. Az irány felől azonban nem lehet kétség. Csak akkor válhat a nemzeti oldal uralma egy Mátyás király új aranykorává, ha a továbbiakban is kézben tartjuk a főerőket. Világosan leírtam a teendőket, vagyis azt, hogy elsősorban a kereskedelemre, kisebb mértékben a médiára kell koncentrálni. Ez a nemzetstratégia.

Most pedig jöhetnek a végrehajtók, akik a gyakorlatban megcsinálják. Visszakérdezés nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése