2011. július 2., szombat

Mese egy pszichóról

Bújjatok ide a blogom barátságosan duruzsoló tüze mellé és hallgassátok a mesémet.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy király. Jóságos is volt, szerette a nép is, de őt egyre csak a gond emésztette. Hol az ellen támadt, hol a termést verte el a jég. A nép pedig nem aggódott, mert tudta, hogy aggódik helyette a király. És valóban, a király éjjelente fel's alá menetelt a palota folyosóin és aggódott, ami miatt éppen kellett, míg a nép édesdeden aludt az ágyában. Csoda-e, hogy az aggódás az agyára ment?

Bazdmeg, elég a meséből, megmondom én az őszintét arcba is.

Orbán Viktor egy pszichó. Beteg ő, beteg a kormánya, betegek a neki gazsuláló jobbos pszichók. Azért akart kommenteket cenzúrázni, mert a pszichók mind ezt akarják. Például én is kimoderálom a nekem nem tetsző kommenteket a picsába, de én nem vagyok pszichó, én csak őrizni akarom a blog színvonalát. Orbán Viktor viszont ne merje tovább moderálni az általam már jónak tartott kommenteket, mert ez is csak azt bizonyítja, mennyire pszichó.

Arról, hogy Orbán veri is a környezetét majd a következő postban.

4 megjegyzés:

  1. Mit alldigal ott KGB? Bevittek Szilvassyt, most minden kezre szukseg van az iratmegsemmisitonel, jojjon mar bazmeg, mingya rank torik az ajtot es meg 6000 oldalt le kellene daralni.

    VálaszTörlés
  2. Szilvasy nem pszicho, belole semmit se szednek ki. Kulonben is, en a titkos informaciokat kodoltam es artalmatlannak tuno trollkommentekbe rejtettem. Ha az a sok "sunaznam" komment beszelni tudna! (de nem tudnak, muhahaha)

    VálaszTörlés
  3. Igaza van, Szilvassy nem pszicho es megis bevittek. Vagyis ezeknek semmi sem szent, barkit bevisznek barmilyen mondvacsinalt indokkal. Szoval tok felesleges megsemmisiteni a bizonyitekokat, csak feleslegesen dolgozunk vele, mikozben az allamapparatusnak sokkal tobb energiaja van bizonyitekok gyartasara.

    VálaszTörlés
  4. Igen es barkibol barmit kivernek mondvacsinalt indokkal. Ilyen korulmenyek kozott csak az internet nevtelensegeben bizhatunk.

    Maga milyen bizonyitekokat pakolt el rosszabb idokre, hogy legyen alkualap a kezeben? Nekem megvannak a Modern Kepmesek vagatlan instrukcioi.

    VálaszTörlés