2011. október 19., szerda

Kinek a felelőssége?

Majd pont Kádár János ne próbálta volna megfosztani a nemzettörzset egy kis szakrális lóvétól. Emlékszem, a 70-es és 80-as években, amikor még nem vetettem el a közgazdaságtant, mint burzsoá áltudományt, TAKARÓ volt a projekt fedőneve, amelyben azt modelleztük, hány zsömlét ehet meg egy egységmagyar max. Egy színmagyar ha csak meghallja a takarót meg a nyújtózkodást, azonnal tudja, hogy megpróbálnak elszedni tőle valamit, ami joggal az övé. Azóta ugyanaz a történet megy újra és újra, muszájkádárok nyúlkálnak a családüzemek zsebeibe, megfosztván a magyarságot a réges-régen megérdemelt jobbléttől.

Mert megfosztották, afelől ne legyen kétségünk. A mai globálkomprádor elitünk egyik igazmondó tagja joggal kampányolhatna egy ilyen szöveggel:

Rosszabbul élünk, mint 32 éve!

Kimondani ezt a nyilvánvaló igazságot senkinek sincs mersze. Mert ha valaki kimondaná, hogy nem lett jobb, akkor 8 és félmillió nemzettárs számoltathatná el joggal, hogy az adósság meg honnan lett? Volt napi három zsömle 1978-ban meg van ma is, honnan nőtt az adósság?

Ezt kérdezem én is, mint szakértő közgazdász. Hadd világítsam meg egy példával. 1978-ban egy családüzemnek volt egy lakása, egy autója és szájanként valamint naponta három zsömléje. Ma van egy lakása (amíg el nem veszik), egy autója (amíg van bele benzin) és szájanként három zsömléje. Itt a kulcsszó a szájanként, mert amíg 1978-ban a két termelő szájhoz még három nem termelő szájat vehettünk, addig ma is három nem termelő szájat vehetünk a két termelő szájhoz, csak a nem termelő száj nem gyerek, hanem én vagyok, a 60 éves megmondósztár. Közben volt egy kis (nem sok!) Antalya és gyűlnek a fejünk felett a vaskor árnyai, melyek azonban csak a természettől elrugaszkodott hanyatló Nyugat kváziáruit érintik (úgy mint benzin), de nem a természetjavakat (mint ivóvíz). De ami sokkal inkább volt, az a komprádorszivattyú, ami a termelő szájak szerény vagyonkáját is igyekezett elszivattyúzni. Ezért voltak kénytelenek a termelő szájak hitelt felvenni, a családüzem teljes csődbe menetelét megakadályozandó.

Ezen közgazdaságtani bizonyítás után egyértelmű, hogy a családüzemek által felvett hitel is a Birodalom bűne. Megfizetni is ezért a globálkomprádoroknak kell.

10 megjegyzés:

  1. "a 70 éves megmondósztár"
    Az a döbbenetes, hogy ez a fasz csak az idén múlt 60, és mégis ennyire elbutult.

    VálaszTörlés
  2. Laszlo a professzor egy Shakespeare tollara kivankozo karakter. Eloszor kiszolgalja az easternglobalizaciot es csalodik, aztan allamtitkarkent mukodik kozre a westernglobalizacioval lefolytatott alkufolyamatban es ismet csalodik. Ezek a csalodasok viszont megmutatjak neki az igaz utat es vegul... nem tudom, ha rendes tragedia lenne a dolog akkor Bosworth Fieldnel elhalalozna. Esetleg megverne a Birodalmat Szent Kriszpin napjan.

    VálaszTörlés
  3. Orángután, azt a 70 évest honnan idézte? A postban MINDIG 60 év szerepelt.

    VálaszTörlés
  4. bz249, a Professzor belülről tapasztalta a Birodalom terrorgépezetének elnyomását, de belőle - oly sokakkal ellentétben! - nem lett a globálkomprádorok bérrabszolgája, hanem felemeli a szavát a kiszipolyozott fajmagyarok érdekében.

    Bárcsak mindenki így tenne, nem itt tartanánk!

    VálaszTörlés
  5. KGB: itt most nem a valosagrol van szo, hanem a szinhazrol. Most hogy a Szakralis oldalnak is van szinhaza vegre szinpadra lehet allitani Laszlo, a Professzor tortenetet. Ehhez kellene egy jo befejezes.

    VálaszTörlés
  6. "A postban MINDIG 60 év szerepelt." Lásd Orwell: 1984 :-)

    VálaszTörlés
  7. bz249, mit szól Tiborc szerepéhez a Bánk Bánból?

    VálaszTörlés
  8. Tagja volt ez a Tiborc a Szakralis Nemzetnek? Mert amennyire emlekszem, megmondom oszinten a szinhazat alapvetoen Ujmodi Globalista Liberalmocsoknak tartom ezert csak erintolegesen foglalkoztam a kerdessel, szoval amennyire emlekszem ez a Tiborc egy alacsony beosztasu szemely volt, semmi esetre sem allamtitkari rangu szereplo.

    VálaszTörlés
  9. Talan a Hatorszag Szinhazat is kulturmocsoknak tartja? Na ugye.

    Magaval az a baj, hogy nem tud szimbolumokban gondolkozni. Ne varja, hogy egy olyan darabot talaljak, amiben egy politikai allamtitkar sirja el a Nep Panaszat a Vezer fulebe. Ma mar megvan az infrastruktura egy ilyen darab megiratasara, de az meg idobe kerul.

    Legyen az eleg, hogy Tiborc hozza tudott ferni a Nagyember fulehez.

    VálaszTörlés