2012. április 25., szerda

Gyilkosok

Harminchárom éve szivattyúzza a Birodalom a magyar életfa léterejét és ebből huszonkettő esett a rendszerváltásnak nevezett diktatúrára. Ezalatt bebizonyosodott, hogy a Birodalom ellen nem segít se a pártállam, se a "demokrácia", de még a nemzeti szakrális kétharmad vagy a polgárháború se. A kormány mit sem tehet, kénytelen olyan gazdaságpolitikát követni, amit nem akar. Pedig a magyar egyetértés kormánya teljesen tisztában lenne azzal, mi kellene a gyarapodás újraindításához - bőséges lóvé - de a megnevezhetetlen pusztító világerő tömegpusztító pénzfegyvereivel szemben tehetetlen. Kénytelen elvenni, pedig szíve szerint adna. Emiatt nem őket kell utálni, hanem a globálrosszakat.

A Birodalom bérrabszolgái kíméletlen eltökéltséggel vonják el a bővített újratermeléshez elengedhetetlen forrásokat és nem érdekli őket, hogy emiatt gyilkosok járják a szállásterületet.

Álljunk meg itt egy pillanatra.

Igen, gyilkosok.

Ez már a létpusztulás következő szintje. A törzstagok újratermelési teljesítményének - úgyismint gyerekek - drámai zuhanása volt az első lépcső. A birodalomrák elharapózása a következő. Az elmúlt hetek gyilkossági hulláma pedig azt jelzi, hogy a féktelen konzumidiotizmus párosulva a véleményterrorista globálmédia globalóma-agymosásának globalizálódásával tömeggyilkosok ezreit hozta létre.

Ti ott, a képernyő előtt. Boldogan habzsoljátok a nemzetárulásotokért odavetett júdáspénzért vásárolt mérgezett globálkonzumélelmiszert, közben nem is sejtitek, hogy a globálkonzumizmus ürülékével megfertőzött, szakralitásalapzatról letépett tiborcok közül néhányan a végső fegyverhez nyúlnak. Konyhakéssel, marólúggal, ipari robbanóanyaggal felszerelkezve már talán ott is lófrálnak az ablakotok alatt és csak egy érdekli őket: ölni! Minél többet, minél gyorsabban, minden áron!

Ez az a veszély, amivel a magyarnak most szembe kell néznie. A szembenézés helyett pedig az LMP és a Jobbik politikai játszmákkal sodorja a nemzet létét veszélybe.

Majd egyszer megbánják, de akkor késő lesz.

2 megjegyzés:

  1. Az egyetlen megoldás egy "valódi" forradalom, amit a hatalom vérbe fojthat. Utána pár évig terror, majd élhető lesz megint egy darabig az ország, mert félteni fogják a bőrüket/bizniszüket

    Lásd:
    1848 kiegyezés
    1956 Új gazdasági mechanizmus/gujáskommunizmus

    VálaszTörlés
  2. Nevtelen, egyetertek magaval abban, hogy a Birodalom tulfeszitette a hurt. De ha mar forradalom, akkor ugyelni kell arra, hogy nehogy azt a keves magyart irtsak mar megint. Irtsak az idegenszivueket.

    VálaszTörlés