2013. május 24., péntek

Erős várunk, a Spirituális Szakralitás

Egészen példátlan módon felvetődött, hogy Magyarországot kizárják az Európai Unióból. Hogy a felvetés lehetetlenségét átérje a tudatunk, gondoljuk csak meg, hogy mindezt holmi európai értékek nevében javasolták. Európai értékek, göcgöc. Mintha lennének olyanok. Nekem például az az európai érték, hogy ami jár, az jár és ha nem adják oda szépszerével, elvesszük erővel. Tudom, lélekben a magyar néptörzset kifosztó Birodalom is egyetértene, dehát egyetérteni nem tud, hiszen még a saját létezését is tagadja.

Maradjunk annyiban, hogy közös európai értékek nincsenek. Tehát a kizárásunk felvetésének indoka teljesen mondvacsinált és csak annak a leplezésére szolgál, hogy a Birodalomnak igencsak a tyúkszemére léptünk. Nem először történik meg ez. A Birodalom már többször próbált kiirtani minket, először a pozsonyi csatában, amit olyan dicsőségesen megnyertünk, hogy a Birodalom azóta is az emlékének a nyomtalan kitörlésén dolgozik.

Miért, te hallottál a pozsonyi csatáról? Na ugye.

A Birodalom, a Nyugat a megsemmisítésünkre tör. Azért tör a megsemmisítésünkre, mert a mi létszerveződésünk az antikufárizmuson alapul, amit akár szakrális osztásnak is nevezhetünk. Az övéké meg a kufárizmuson alapul, amit nevezhetünk rothschildizmusnak is így családi körben. Ez szúrja a szemüket ezer éve, ezért akarnak megtörni minket, beolvasztani, beszántani, eltemetni.

Nem fog nekik sikerülni.

Mi lehet, hogy csak egy kis nép vagyunk, de mögöttünk van a Spirituális Szakralitás hatalmas ereje. A Birodalom a mi kis szabadságharcunkon keresztül magával a Spirituális Szakralitással húzott ujjat és a csata kimenetele nem lehet kétséges. A Spirituális Szakralitás úgy fogja földhöz kenni a Birodalmat a végső titáni küzdelemben, hogy csak úgy nyekken.

Ezért nem igazán fontos, hogy már nincsenek szövetségeseink.

8 megjegyzés:

  1. Kemény szavak ezek, de természetesen senki nem találhat semmi kivetnivalót bennük. Igazságuk kétségtelen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazságuk kétségtelen, de sajnos kevesen vannak azok, akiket a szennymédia véleményterrorja nem vakít el. Egyelőre a konzumidióta agymosottak nem képesek felfogni ezt az igazságot. De nem is kell felfogják. Elég, ha egy demokratikus közegben megnyerjük őket a nemzetstratégiai gondolatoknak.

      Ha jó a kommunikáció, ennek nem is lesz akadálya.

      Törlés
    2. Én ebben egyáltalán nem vagyok biztos, hogy a nemrég még csapnivaló kommunikáció javult volna. Inkább mintha a kommunikáció jelentősége csökkent volna s így a csapnivaló kommunikációval sem lehet már nagyot hibázni.

      b.

      Törlés
    3. Baalmont, ha a kommunikáció jó lenne, akkor a szennymédiás RTL Klub nem fenyegethetné a magyarságot azzal, hogy elveszi tőlük a Barátok közt sorozatot. Öntudatos magyar ember nem is nézne ilyen szemetet. Csupán a véleményterroristák elmúlthúszéves tombolása miatt történhet meg, hogy a kommunikáció jósága egyáltalán felmerülhet.

      Törlés
    4. Bernadotte, ne feledje, hogy a Nyugat bevetette ellenünk a demokrácia csúcsfegyverét, így a győzelmet demokratikus közegben kell elérni. A kommunikáció fontos.

      Törlés
  2. nekem kezd tele lenni a tubákosszelencém, a lovaglócsizmám, a lopótököm, hogy a népnevelést egyre inkább kezdi felváltani a kommunikációs manipuláció
    pl. ma délelőtt a rádióban 20 percen keresztül tárgyalták a semmit a bl-döntő kapcsán

    bernadotte

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mennyit dolgoztunk, mennyit küzdöttünk, hogy a prolik fejében egy kis világosságot gyújtsunk, bernadotte! És lett eredménye? Semmi eredménye nem lett, ezek az ösztönlények továbbra is azt gondolják, hogy a Nyugat jó hely. Ad nekik egy Gorenjét és a birodalmi helytartónak még a csizmáját is megnyalják.

      Ezeket úgy kell nevelni, mint a gombát: sötétben tartani és trágyával etetni. Attól nőnek. Az Igazságot elég, ha mi ismerjük.

      Törlés