2013. június 10., hétfő

A kollaboránsok jutalma

Van Magyarországon egy filmrendező, aki nem fél a kemény témák filmrevitelétől. 2009-ben lehetővé tette a Fidesz győzelmét azzal, hogy készített egy filmet, melyben megszólaltatott olyan korszakos gondolkodókat, mint például én. A film páratlan eredménnyel járt; biztosította a nemzeti oldal győzelmét és elkezdődhetett a magyarság szabadságharca a globális gonosz ellen, a Szakrális Spiritualitás nevében.

Globálkomprádorok kipipálva és már itt is a következő film. Amely látszólag nem Trianonról szól, de a mélyszerkezet ismerői nagyon is jól tudják, hogy minden Trianonról szól. Vagy Mohácsról. Vagy a rendszerváltásról. Tulajdonképpen mindegy.

A konzumidióták most jól meglepődhettek. Azok, akik követték a sorozatomat a Világról, a Mindenségről és az Élet Értelméről, azok viszont megértően bólogathatnak.

Mélyszerkezet.

Igen, mélyszerkezet. Trianon 1848-ból következik, a rendszerváltás pedig Trianonból. Mindegyik egy újabb tragédia a magyarság lepusztulásának útján. Mivel a Nyugat nem tudta elpusztítani a törzsszövetséget a pozsonyi csatában, az elmúlt ezer évben folyamatosan, egyenként mészárol le minket, magyarokat. A nemzethalál gyakorlatilag már be is következett, Magyarország halott, csak még nem hagyta abba a mozgást. Drága országunk, a Szent Korona tulajdona elpusztult, megölték a kollaboránsok.

Kurucok vagy labancok, jobb vagy baloldal, mind kollaboránsok voltak, mind a lepusztító Birodalomnak dolgoztak, mind csak azon igyekeztek, hogyan foszthatnák ki a tiborcokat a maradék kis létfalatkáikból, hogyan lökhetnék a magyararcúakat ezzel is egy lépéssel közelebb a kihalás felé. Tették mindezt azért, mert tudták, tudják, hogy a magyarokban genetikai szinten van benne a szakrális létmódhoz - más néven ősközösséghez - való ragaszkodás, míg ezzel szemben a nyugatiakban csak az apokalipszis négy lovasához, a Materializmushoz, a Fejlődéshez, a Tudományhoz és a Demokráciához való ragaszkodás van meg.

Erkölcs és jog nevében a bélyegezték ezek a kollaboránsok a szakrális létmód híveit esztelen lázadóknak, míg ők maguk a Birodalom lepusztító rendjét erőltették a fajmagyarokra. Mindezt egy marék júdáspénzért vagy pusztán a magyarok pusztításának az öröméért.

Ha a magyarok végre saját kezükbe veszik a sorsuk alakítását és visszatérnek szakrális létmódhoz, ezek a kollaboránsok is megkapják a jutalmukat. Kamatostul.

11 megjegyzés:

  1. KGB: a Kamat nem a Penz Deszakralizalasanak az eszkoze? Erdemes lenne inkabb valami mas szot hasznalni helyette.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Kamat deszakralizál, éppen ezért kell kamatostul visszaadni ami jár.
      - B

      Törlés
    2. A kamat szo hasznalata helyenvalo itt. Eddig a kollaboransok szivtak a magyarok veret a kamattal, erezzek csak a vegelszamolasnal, mivel is jar a kamatszedes.

      Törlés
  2. Én inkább e szép köztéri világítótestet nem értem.
    Sokkal megfelelőbbnek tűnik ez alábbi, főleg a tartozék hollókkal:
    http://karolynagy.files.wordpress.com/2010/10/b81e0b1913cf4792130f168302ab9402.jpg?w=480

    - B

    VálaszTörlés
  3. Ah ertem szoval a kamat itt egyfajta szojatek. Igy vilagos.

    Nevtelen Bernadette (amugy nem Karoly Gusztavnak kellene lennie mar maganak?) a varjaknak letontologiai szerepe van a kepen vagy csak ugy sikerult? Kieszik a kollagboransok szemet vagy miert vannak ott?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kollaboránsok, szem, evés? Ez csak egy modern, progresszív, tudományosan megtervezett köztéri világítótest, szemmel láthatóan békés koegzisztálásban a szakrális Természet madárkáival. Megijedt talán? (Lelepleződött.)

      - B

      Törlés
    2. Az en lampavasamnak is csak dekorativ jelentosege van, kulonosebb melyszerkezeti ontologiaval nem bir. Azert -B lampatestehez kepest van nehany kulonbseg. Egyfelol, hogy ez hatarozottan egy lampavas es nem lampatest. Masfelol hogy ez nem egy materialista, progressziv, tudomanyos es demokrata lampavas, hanem egy olyan lampavas, ami a szakralis letmodhoz es oshagyomanyainkhoz kozelebb all. Meg ha vasbol van is.

      Törlés
    3. bz249, majd megtudja, mennyire szojatek az a kamat, ha eljon az ideje. A post eredeti letontologiai jelenteseben hasznalja a "kamat" szot, ugy, mint azt a termeszettel szakralis egysegben elo oseink hasznaltak a csodaszarvasok uldozese kozepette. Ok morogtak maguk ele, hogy az a !@#$%^ csodaszarvas kamatostul megfizet a sok zsombekert, tuskebokorert es izzaszto loholasert.

      Törlés
    4. A vas szakrális? Ezt jobban át kell gondolni.
      - B

      Törlés
    5. Arra céloz KGB, hogy ki kellene dekorálni ezeket a míves fotonszóró villanyinstrumentumokat? Maga szerint bírnák azt a 800-1000 Newton terhelést, amit egy-egy dísz jelentene?

      - B

      Törlés
  4. A vas nem szakralis, -B. A szakralis letmod elleni buneiert cserebe kell elviselnie azt a plusz terhet.

    Legyen az a plusz teher disz vagy eppen madareleseg.

    VálaszTörlés