2013. augusztus 27., kedd

Választás 1.0

Jövőre sajnos választások lesznek Magyarországon - ez a "konstruktőrök" által ránk erőltetett, demokráciának nevezett szánalmas színjáték következménye. A választás lehet színjáték, de az összecsapó erők túlzás nélkül nevezhetők titániaknak. Az élethalálharc kezdetéig én fogom a mieinkben felkorbácsolni a harci kedvet csontig hatoló elemzéseimmel. Ti ott lent kezdhettek csápolni, amint én a húrokba csapok.

Hány éve van háború? Van itt bőséges választék a hétéves, a tizenöt éves, a harminc éves vagy a százéves háború között. A Kondratyev-ciklusok ismerői azonnal rájöhetnek, hogy ezek a háborúk is ciklusok hosszát követik és igazából a háromezer éves háborút kellene vizsgálnunk. Eljön annak is az ideje, majd a 14.3-as részben, de most szorítkozzunk a 250 éves háborúra.

Francia forradalmárok tombolnak a magyar politikai életben. Ezeknek forradalmároknak, ezeknek a "konstruktőröknek", ezeknek a "kesztyűbábozóknak", ezeknek a "globálösszeesküvőknek" nem volt elég, hogy francia földön ugattak a nyaktilók, a nagy terrort ide is exportálták. A terroristák pedig a következők: a komprádorszivattyú fejállomását üzemeltető, magukat liberálisnak nevező lakájentellektüelek, a magukat munkásoknak álcázó szefárdok, Rotschildok és Bronsteinek, valamint a gyökereiket nyugati dekadenciára cserélő labancarisztokraták.

Velük szemben vannak a magyarok és a szakrálisok, beleértve ezek közös halmazát, a magyarszakrálisokat is, továbbá minden jó szándékú ember.

2014-ben tehát mindenkinek a következő döntést kell meghoznia. Idegen érdekeket szolgáló idegenszívű vagy, esetleg labanc főnemes? Ez esetben szavazz Viktor, a Vezér ellen. Utána egyből ki is szoríthatod magad az országból, a nemzetnek nincs szüksége rád. Magyar vagy? Esetleg nem vagy magyar, hanem szkíta, hun vagy párthus, aki azonban szakrális kapcsolatban van a magyarsággal? Vagy esetleg ezek egyike se vagy, de hiszel akármilyen szakralitásban, legyen az keresztény vagy másmilyen szakralitás? Ekkor Viktor a te embered, ne is húzd máshová a keresztet, csakis a Viktorpárt neve mellé!

A következő 27 részben ennek a teóriának a mélyszerkezetét fogom addig boncolgatni nektek, amíg be nem vésődik és mintegy automatikussá nem válik. Hibás döntést egyszerűen nem engedhet meg ez a sokat szenvedett nemzet.

9 megjegyzés:

  1. Úgy látom, ha én nem szólok hozzá, akkor síri csend és hullaszag uralja a kommentszekciót.
    Azt még nem sütötte ki a Professzor, hogy a stadionok mi módon segítik Viktorra a szakrális roncstiborcokat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Névtelen, csak kérdezzen, ha nem ért valamit. Minden kérdésre van válasz az érvelőfüzetben. Ha netán mégse lenne válasz az érvelőfüzetben, azonnal szétboncolom a felvetett kérdés mélyszerkezetét és onnantól kezdve arra is van válasz.

      A kérdésére a válasz már kinyilatkoztatásra került. Ha valami jó, az Viktor miatt van. Ha valami rossz, az a rossz tanácsadók és összeesküvő udvaroncok miatt van.

      Tehát stadionügyben először meg kell kérdeznem magát: tetszenek a stadionok vagy sem? Attól függ a válasz.

      Törlés
    2. Nem tudom érzékelte-e a viktor-győzelem szemantikai geget s nem pedig félreértette.

      Tudja mit: NEM, NEM TETSZENEK A STADIONOK! Nyugati vas gépek építik nyugati vas elemekből nyugati dízellel. És még a munkások ebédje sem bütyökmag.

      Na most mondja, hogy rendben vannak a stadionépítkezések! Bűnben fogant mind! Viktor bűének mementói!

      Törlés
    3. Ertem. Tehat nem tetszenek. Akkor az a helyzet, hogy a Viktor kornyezetebe a Birodalom beepitette az ugynokeit es ezek forszirozzak a stadionepitkezeseket. Masfelol a szakralitast nem igazabol atelo fideszesek is ott szabotalnak, ahol tudnak. Az eredmeny ez az eroltetett stadionmutyi, ami nem a magyarok, hanem az idegenek malmara hajtja a vizet.

      A megoldas az, ha a szavazatat a Viktorpartra adja, hogy ezeket az otodik hadoszloposokat is kiszorithassuk.

      Törlés
    4. Miért kellene egy megvezethető vezetőre szavazni? És egyáltalán: ki az áramforrás a vezető hátterében?

      Törlés
  2. Ti nagyon elmaradottak vagytok, nem tudjátok, higy most jön a LEVELEZŐ HARC, itt már az együttérzés és az ikszelés nem elég. Aki magyar, írjon levelet! Lola

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen Lola? AZ a Lola? Részemről a megtiszteltetés, Lola asszony!

      Törlés
  3. Mivel keresztény vagyok, még véletlenül se voksolok Vityára. Nekem ő ne adjon ideológiát! Inkább szolgáltassa vissza a "megvédett" Manyup pénzeket! :)

    VálaszTörlés