2014. április 16., szerda

Pirrusz

Azok, akik a globálközélet ütőerén alaposan rajta tartják az értő ujjukat, döbbenetes interjút olvashattak Orbán Viktorral a minap. Ebben Orbán Viktor, a volt tanítványom elmondja, hogyan zajlott a brüsszeli beszélgetése a birodalmi helytartóval 2010-ben, a választások után.

Orbán Viktor: A magyarság nevében jöttem. Még kér a nép, most adjatok neki!
Birodalom: Hahaha, majd ha fagy, hó lesz nagy! Felőlünk akár fiziológiailag éhen is halhat a magyarság!
Orbán Viktor: Akkor harc lesz. Jól be fogunk verni a Birodalomnak.
Birodalom: A kiserdőben, vascsővel, bármikor, nagyszájúkám.

A Birodalom tehát kisstílű volt és nem adott. Ezért kezdődött a titáni harc, amelyben a Vezér mögött tömörülő magyarság bevert a Birodalom Magyarországon állomásozó erőinek. De a Birodalom se volt ám rest! Szörnyű pénzfegyvereket vetett be ellenünk és recsegett-ropogott az ezeréves magyar szakralitás! Csapásokat adtunk és csapásokat kaptunk, ezt úgy mondjuk közgazdaságilag, hogy negatív végösszegű játszmát vívtunk. Mi tagadás, voltak olyan pillanatok, amikor azt hittem, a szükségszerű arcvonalkiegyenesítések eredményeképpen az istenadta nép lelép mögülünk, mivel rájönnek, hogy rosszabbul élnek, mint 32 éve. Megvonván a csata mérlegét azt tudom mondani, hogy harceszközökben, úgyismint életszínvonal szükségképpen veszteségeket szenvedtünk el, de a lényegben mi győztünk. A szavak szintjén nem sikerült elnémítania minket a Birodalomnak, bátran beszóltunk nekik és az ontológiánk is olyan fényesen ragyog, mint valami királyi szablya.

Megérte tehát a nép sok áldozata.

Nem sikerült megváltoztatnunk a világot, ezt el kell ismerni. Még csak jobban se élünk, hanem ezzel szemben rosszabbul élünk. Viszont a kezünkben van a hatalom és mi mondjuk meg, ki lesz a király az elkövetkező 15-20 évben. Győztünk. Ezzel megnyílt az út a további csaták előtt.

Mert a szavak szintjén győznünk kell még kétmillió ember fejében, akik még mindig nem értik meg, hogy mi győztünk és a szavak szintjén győznünk kell Trianonnal szemben is.

Szavak és szavak. Aki uralja a szavakat, uralja a világot is. Ezért olyan fontos, hogy legalább a szavak szintjén győzzünk.

15 megjegyzés:

  1. KGB, én a szavak szintjén megfenyegetem, hogyha nem csinálja vissza a Tagok-szekciót jobbra alant, akkor a továbbiakban mirelit pótbütyökmagból fogom elkészíteni a mindennapi gourmet villásreggelijét! A Művésznő, Martonx és a többiek is készítik már a petíciót. Azt akarjuk, hogy tudja a Birodalom (és mindenki más is), hogy Tagok vagyunk és azok is maradunk a (szavak szintjén aratott) végső győzelemig!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi a túrót képzel, mi ez itt, valami demokrácia? Hogy egy szánalmas kommentelő itt követelheti, hogy lesz-e "Tagok" szekció vagy sem, mint valami bütyökmagbárban, ahol követelhet bütyökmagkrémet is a bütyökmagitala tetejére?

      Juszt se állítom vissza a "Tagok" szekciót, csakhogy megmutassam, hogy ezt is megtehetem. Ez majd megtanítja maguknak, kitől és mit követelhetnek.

      Nyomorult, piti kis webproli alemberek, azok maguk.

      Törlés
    2. Ahogy kívánja. Jönnek a mirelit bütyökmag keserű napjai.

      Törlés
    3. Én francia sajtot szoktam reggelizni. A mirelit bütyökmagot kivel akarja megetetni? Javaslok valami perfid nyugatit, akik ilyen mértékben eltávolodtak az ősszakralitástól.

      Törlés
    4. Hiába kapálódzik, úgyis megetetem magával a szavak szintjén az elfekvő készletet!

      Törlés
    5. Hát csak próbálkozzon a szavak szintjén. Mi történhet? Az domináns ontológiáért folytatott öldöklő küzdelmet már elvesztette, most a hűtőházakért folytatott küzdelmet is el fogja.

      Friss bütyökmagot minden magyar arcba! Le a globálkomprádorok mirelit ontológiájával!

      Törlés
  2. KGB, Baalmont én ideológialag képzetlen vagyok... segítsenek (csak Birodalmi pénzt fogadok el, helyi gazdálkodj okosan biszbasz vagy bütyökmag nem érdekel, mindkettövel szívtam már)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyik részét nem érti annak az ideológiai állításnak, hogy az van, amit én mondok?

      Törlés
    2. Attól tartok, Bz továbbra sem fogja érteni, ha bütyökmagszívással próbálkozik. Nem ez a módja, hogy magunkhoz vegyük eme kitűnő táplálékot (ami, hozzáteszem, mélyhűtött állapotban is megőrzi egészséges zamatát).

      Törlés
    3. Rendelkezik barmilyen forrassal arrol, hogy a butyokmag szakralitasa tuleli a gyorsfagyasztast?

      Törlés
    4. Nos, számomra ez empirikus tény.

      Törlés
    5. Aztán maga honnan tudná, hogy átment-e magába a szakralitás vagy sem a mirelit bütyökmagból? A maga szakralitásreceptorai számomra nem referenciaértékűek.

      A kváziszakralitás kufára, aki maga.

      Törlés
    6. Nézze, maga itt ne izéljen, mikor magát én csak képzelem. Maga nem létezik az érzékeimen kívül. (Csak azt tudnám, miért mondom magamra maga által, hogy a kváziszakralitás kufára vagyok... )

      Törlés
    7. Kedves Baalmont!

      Mindenkinek szembe kell néznie önmagával, igaz prófétája-e a bütyökmagnak.
      Legalább egyszer.
      Naponta.
      A vécén. Termékellenőrzés kertében.
      Ha zöldes, nyálkás, bűzös, akkor rendben.
      Erről azonban igazolást is be kell szereznie. E tekintetben KGB bunkere a loca credibilia authentica, ahova mintát kell küldenie.

      Bernadotte

      Törlés
    8. Kedves Bernadotte, beküldtem a mintámat, úgy vélem, csak idő kérdése, és megkapom az igazolást.

      Törlés