2011. február 2., szerda

Eduárd

Üdvözlök akkor itt mindenkit, aki aláírta a maradási papírt a nyugdíjpénztárban. Talán nem tűnt fel nektek - ha nem zavar titeket, akkor gondosan kimunkált keresetlen stílusomhoz illően tegeződni fogok - hogy ezzel beléptetek az Ellenállásba is. Egy unalmas űrlap eldöntheti egy ember sorsát, hehe. Hát meg kell valljam, másféle ellenállókat vártam, nem ilyen jenhitelre vett Toyota Avensis törlesztőrészleteket fizető puhányokat, de lehetne rosszabb is. Ti legalább elmentetek és aláírtatok, szemben a fészbúkon lájkolgató fotelellenállókkal. Ez az elmenés és aláírás még fontos lehet, de ezt még kibontom később.

Tehát velkám az Ellenállásban.

A jó hír az, hogy sokan vagyunk. Százezer ember, gondoljatok bele! Ha Orbánnak százezer embere lett volna 2006 október 23.-án és nem csak ezer kukaborogató, akkor nem Feri lenne a leghosszabban uralkodott Vezér. Százezer ember, ha egyszerre mozdul, elsöpör akármilyen rendszert is, pláne, ha fel vannak fegyverezve. Most csak annyit mondok, hogy fospumpa.

Ennyit akkor a jó hírekről.

A rossz híreket azzal kezdeném, hogy a Hatalom minden módon szopatni fog titeket, ami nem lesz kellemes. Most látom ott azt a pocakos fiatalembert hátul, hogy Toyota Avensis slusszkulcsát szorongatva el akarna sündörögni. Károlyom, késő. Aláírtad, ezzel B-listára kerültél. Innentől kezdve győzelem vagy halál. Innen az emelvény biztonságából azonban hadd lelkesítselek azzal, hogy méltóbb dolog oroszlánként meghalni a Junta elleni küzdelem egy mocskos lövészárkában, mint nyálkaféregként vegetálni az állami nyugdíjrendszerben.

Remek, ez már majdnem olyan, mint egy eltökélt mosoly. Kicsit kínkeserves, Károlyom, de minden hős így kezdte, mielőtt péppé nem lőtték volna egy 9.2 hüvelykes mozsárágyúval.

Most ezzel akkor be is fejezném az eligazítást, mindenki készüljön fel a harcra. Amely harc hosszú és kegyetlen lesz, de a végén a siker nem maradhat el. Már persze, ha kitartotok és a döntő csatában is elmentek aláírni. Ott csak egy keresztet kell tenni az űrlapra, sokkal egyszerűbb lesz.

Már aki megéri, muhahahaha!

4 megjegyzés:

  1. Megmondom mi a baj a világgal KGB. Akkoris ha amúgy nem érdekli magát. Az a baj a világgal, hogy már nincsen benne becsület.

    http://www.businessweek.com/news/2010-06-09/germany-buys-cd-containing-data-on-20-000-swiss-bank-accounts.html

    Simán el tudom képzelni, hogy valami szaros svájci bankpénztáros hajlandó lenne 186.000 €-ért eladni a bankszámlám adatait a Fospumpa pribékjeinek (mert azért Németország mégiscsak egy stabil demokrácia szemben a Fospumpista Despotátussal).

    Ebben a helyzetben meg mégis hogy legyen az ember Felelősen Ellenálló?

    VálaszTörlés
  2. Bz249, értem a problémáját. Az Ellenállás nem habostorta. Magát valószínűleg bántani fogják a magánnyugdíjpénztárakba vetett hite miatt.

    Viszont most már a maga által választott úton végig kell menni. Még ha bántják is a hite miatt, akkor is menetelni kell, meginogva és fájdalomtól eltompulva, de kitartóan a győzelem felé.

    Az is rákerül a márványtáblára, aki kidőlt a sorból és megették a farkasok, jegyzem meg közbevetőleg, tehát veszíteni nem lehet.

    VálaszTörlés
  3. Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy ígyse-úgyse kapnék állami nyugdíjat. Szóval ez nem számított. Azzal is tökéletesen tisztában vagyok, hogy magánnyugdíjat sem fogok kapni, mert a kormány majd jól elveszi (miért ne tenné meg, megteheti, 2/3-uk van mindent megtehetnek), hogy egy az egyfogú Fidesz-nyuggereknek adja az én magánnyugdíjamat. Ez persze éppenhogy az elkötelezettségem bizonyítéka, mert semmilyen előnyöm nem származik az ellenállásból, csak kockázatom.

    Viszont éppen emiatt a márványtáblán valahol az elején szeretném látni a nevemet. Sőt méginkább kiemelve, mint Napóleon marsalljainak a nevét.

    Valami ilyesmire gondoltam

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Diadal%C3%ADv_2.jpg

    Mondjuk a második oszlopba, mert nem vagyok telhetetlen.

    VálaszTörlés
  4. Bz249, hadd oleljem keblemre. Megvallom, nem bizom ezekben a Toyota Avensis-tulajdonosokban. Fogadjunk, ezek nem az eszme miatt, hanem pusztan penzugyi megfontolasokbol leptek be az Ellenallasba.

    Kell egy proba, ami megmutatja, kik allnak szilard ideologiai alapokon.

    VálaszTörlés